На преемногу места. Во кафич,на плажа,кај една другарка,в комшии,на базен, најлудо од сите места беше неговата напуштенс викендичка. Се сексавме во секое можно место во викендичката,дури и во дворот си го сакам најмногуу <333
На факултет , во градски парк, зграда, пред лифт и во лифт , по подруми и игралишта, на тераса, сегде и денски и ноќе не можеме да се воздржиме
Vo kola , kaj mene doma dodeka bevme decko i devojka i u megjuvreme tatko mi bese doma , u livada , u osnovnoto uciliste , vo skolskite toaleti vo srednoto skolo kade ucevme dvajcata , na Tetovskoto kale , na Banjice , u ezero , na pedalinka, pokraj pat dodeka idevme za Ohrid , pokraj edna benziska ... Ima uste mn ama ne mi teknuva momentalno .. Najludo mi bese pokraj benziska , moze ne fatila nekoja od kamerite , i ďodeka mi bese decko , doma kaj mene kriejki se od tatko mi
Уф мислaм декa дo сегa штo прoчитaв сите пoстoви oвa мoевo не гo сретнaв хaхaхaхс ние имaвме секс вo кoкoшaрник хaхaхaхa и тoa дoстa дoбaр секс лелее кoгa ке се сетaм....Истo и нa плaжa нa гoлем кaмен...вo кoлa нoрмaлнo нa ливaдa )) aкo ми текне уште некoе ке пишaм