Најлудо место на кое сте воделе љубов

Discussion in 'Секс' started by ivance5, Jan 17, 2010.

1. Bright

Bright Популарен член

хахах ме пресмеавте, ми го продолживте животов! :lol:

Фаворит: ЛА РАГАЦА :clap:
    А исто
    Сигурно не е лесно кога ќе си напален, а имаш дечиња покрај тебе :lol:

и плус, девојката и лозјето :clap: :mrgreen:

figgiMK likes this.
  2. just-girl

just-girl Истакнат член

na parking vo centarot na gradot na pladne se razbira vo kola koja i nemase bas zatemneti prozori i uste na pokriv na zgrada, vo park, vo vlez na zgrada.....

3. Bright

Bright Популарен член

Јас кога ќе сум сексуално активна би сакала да водам љубов на покрив од зграда, зајдисонце... сон ми е!

Biny likes this.
  4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Во када и на машина за перење.

5. m.dejzi

m.dejzi Истакнат член

охоохооо... кај него дома со неговите и брат му во соседната соба; кај мене дома во дневна; во зграда во аеродром на чергичката на нечија врата(слушавме како се караат внатре хехе и чекавме во секој момент некој да отвори врата и да почне да вриска ахахха); на искачање во гаража кај шо беше собрано цело друштво ама во еден ќош беше изгасено светлото па гo искористивме моментот; помеѓу две згради една до друга и на едниот прозор имеше маче (свршив гледајќи го :P)(само среќа не се појави станарот хехехе) и уште мнооогу други места ова беа само последните неколку пати а имаме односи 7 месеци, па замислете ја разновидноста, а и најбитното ќе го заборавам - после искачање кај мене во влез еден спрат погоре, ( уфф какво е чувството да знаеш дека на неколку метри твоите дома гледаат тв а ти во влезот имаш односи на скалите хехе :))))

6. lili1975

lili1975 Истакнат член

ej... devojki mnogu interesna e temava.....
    Jas so maz mi imame mnogu bujna fantazija se uste i posle 10 godini vo brak.
    Kade ne sme probale vo kola, vo park na otvoreno, na Vodno (ne vo Kola), vo lift,
    na avtopat, vo voda na plaza i na kup drugi mesta, a zosto pa da ne koga ni e ubavo kaj ke ni se prisaka tamu
    Nema nisto loso vo toa UZIVAJTE i probajte se sto sakate i kade sakate... Pozdrav do site

Cecko85, Mimma and michelle79 like this.
  7. butterfly89

butterfly89 Истакнат член

pred edna nedela mi se sluci da imam seks vo polna diskoteka i toa vo maskoto wc, malku bese rizicno ali to je to koga ti se saka moras nekade :lol: :lol:

8. femina90

femina90 Популарен член

na hauba,pod zvezdeno nebo :lol:

Wolf.girl95, CaperucitaRoja and bayan like this.
  9. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

Pa do sega ne sum vodela ljubov na nekoe ludo mesto , no vo leto sakame so decko mi da probame na plaza :)

10. Melanie

Melanie Истакнат член

:up: moja neostvarena zelba aj ova leto ke mi se ostvari....e kolku sakam,a deckomi me zafrkavase da ne ja iskrivime haubata :lol: :lol: :lol: a ja mu vikam deka sakam da imame na hauba pa posle sekogas koga ke vozi da mu teknuva na toa :lol:

Biny likes this.
  11. femina90

femina90 Популарен член

haha i da se iskrivi, ke vredi :lol:

andrea91 likes this.
  12. irenna

irenna Популарен член

Јас па несакам многу да експериментирам, си сакам постела мека бела и на неа ли ду ду :D
    Ама затоа дечко ми сака, па на негова иницијатива во овие 4 години колку што имаме односи сме имале на ( следи долг список) :
    - во кола (многу пати и тоа секоја кола ја сефтосуваме а ги смени неколку)
    -во џакузи (неколку пати и ме нервираат тоа меурчињата, добро е за предига ама не са секс)
    -во када
    - во туш-кабина и тесничко ми беше
    - во базен и е многу убаво ама ако ја имаш потребната интимност
    - на маса, уствари нема место во станот што го немаме пробано, освен балконите :)

Не ми текнува сигурно има уште, ај ако ми текне ќе пишам. :D

Cecko85 likes this.
  13. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

на некое посебно интересно место и сум немала на обични места
    -на камник
    -во парк
    -близу шини на едно ридче

а вереникот ми вети дека ќе пробаме на мотор во движечка состојба :lol: лудо нели? :D

andrea91 likes this.
  14. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Кога ќе бидам сексуално активна би сакала да имам секс на плажа,во вода,под ѕвездено небо и некаде кај што е многууууу ризично да не види некој :DМислам дека на автопат би било мн јако :lol:

15. shiningstar

shiningstar Истакнат член

И опасно :? И мене мојон ми вика во кола во движечка состојба...ама страв ми е, сепак не би ризикувала :D

16. srnicka.milicka

srnicka.milicka Истакнат член

Na pesocna plaza pod zvezdeno nebo, moze ne e najludoto no definitivno najromanticnoto i najprekrasnoto mesto za vodenje ljubov :D . Ajde neka doaga leto :lol:

Cecko85 and Frosin4e like this.
  17. ivance5

ivance5 Истакнат член

Многу сум среќна што ја поставив темава...Ми дадовте толку убави и луди идеи...Фала девојки:D

Cecko85 likes this.
  18. Melanie

Melanie Истакнат член

Ahh mi se prosiri spisokov....oralen u voznja i denes vo park :oops: :oops: :lol:

19. Echo

Echo Истакнат член

Аууууу, ѕверки сте, нема штооо!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
    Зааакон! Ние редовно практикуваме у влезот на неговата зграда (еднаш за малце ќе не фатеа :roll: ), сме се џапале на јавни места - пред студентски, покрај кеј, по паркови, веш машината е must have, кај баба му во стан, али фаворит ми е летно време на тераса и тоа у сред центар, а карши има луѓе! :lol: Многу е лудо зашто он е 2 метра, а ја метро и 57, па бараме соодветни положби! :lol: Поздрав и закон сте! Ве поддржувам ептен! :lol: :clap:

Cecko85, Biny and MarchelineAmaru like this.
  20. elence96

elence96 Истакнат член

zdr devojki jas sum nova ovde i sakam da podelam mojta da reecam tajna :) jas imav decko veke ne sme zaedno :( za zal ama imam vodeno lubov na edno ludo mesto hahhaha ama i se sluci neso smesno :) vodime ljubov kola mesto kaj sto e nakaj planina i ima vikendici :) ama tamu retko milseveme deka idat luge:) i ona veke vodime ljbov i se kako so treba haha i jas mu velam "ej izgleda kola ide pozadi nas" :)toj veli "abe nema sasni uzivaj "jas ajde go poslusav i nemase enda minuta nekoj nastaklo na prozorec tropa hahhaha zamislete samo :o covekot sto stropa ne go ni poglednavme od sram i nabrzina ovde trganje palanje kola i odime izlvame goli na pa po pat :) i osven ispadna ludo mesto tuk i poludi bea custvata :)

Cecko85 likes this.