Пробај па ќе видиш. Вака пред време не кажувам. А и во дискотеките во веце водат љубов а таму поарно да не е со повраќаници и каканици???
Штом е така, се повлекувам. Не сакам да си имам работа со маж рак. Опасни се мажите ракови. Многу касаат.
Гледаат наоколу и прв предмет или место што ќе видат околу себе го пишуваат Кокошарник, вециња на јавни места, маса, стол, тефтер (зависи кој каде се наоѓа моментлно, село, град, дома, кафич)...А коа ќе видиш тие од кревет не мрднале Филмој, филмој...
Па не биди сигурна. Некој места се неможни да, ама не сите лажат. Има луѓе на кој им работат хормоните и повеќе од што треба па не бираат ни време, ни место, ни околности...
ххахахаха добро прашање јас најзабегано водење љубов сум имал во полициско комбе... да бидиме ма чисто не сум полицаец се било случањо
@cipoihipo де откриј ни ја тајната како дојде до полициско комбе, а полицаец не си? Да погодувам? Ве водеа накај станица и вие онака спонтано?
па дали малце автобуси има ако е снаодлив дечкото ќе ти исполни желбата... а не мислам дење може и ноќе да ти исполни желбата во паркиран автобус
нее не воделе тоа било за пиво фест во паркирано комбе премногу народ а и сите пијани исто како и полицијата и се друго било лесно само решителност требало
@cipoihipo јас пијан полицаец на должност сеуште не сум видела, особено не на таква манифестација каде има многу народ. П.С. Би било фино да олабавиш малку, ги окупира темите за секс. П.П.С. Има интересни места за секс на кои ако има совршени услови, да речеме, е изволиво. Ама некои лажат на големо. Исто ко во темата за должина на машкоста. Нејсе, што очекувам јас од тема поврзана за секс?
хахахаа можеби не си видела ти но ако те носи пат за пп и ќе видиш.... а кој лажи бел ден да невиди а јас немам потреба да лажам се разбираме
Кај неа у соба, мајка и во дневна и плус нејзината врата подотворена малку за да не си помисли дека правиме нешто