Пред да се земеме со мм бевме мн поопуштени. Во автомобил, на отворено на ливади навечер и сред бел ден незнам ни сама колку, дома во соба а во цела куќа гости, во када, под туш ( на одмор сами во куќата ама сепак туш кабината направена надвор за еден да се бања со врата се ама сепак можеше да не видат од др куќа) во воденица (хехе). А откако се земавме само кревет златен
Во празен кафич, орален секс, само келнерката во локалот. Локалот беше цел облепен со огледала, девојката цело време не подгледнуваше, ама тоа уште повеќе ја потпали атмосферата.
Ехее каде не.. на ливада, на планина на една чистинка опкружена со дрвца и зеленило, а на метар подолу пат каде поминуваа коли, орален дури возел тој ноќно време и дефинитивно најризичното ни било во мало собче кај него во кое спиеше уште еден пар на два чекори од нас во другиот кревет.
Имаме многу места,повеќето се идентични како преостанатите постови па да не се повторувам меѓутоа како најлудо и највозбудливо би го издвоила тоа на мотор,летно време,под милион ѕвезди...колку и да мислите дека е неудобно додека седите на него и водите љубов,комоцијата некако сама по себе си доаѓа 
Хаха ми се погоди темава .. Најпрвиот секс ми беше позади ефно фото стуфио после над еден ресторант ии еднаш бевме на турнра во Романија ии јас и другаркава се запаливме и незнам како бидна ..
Како тинејџер кога се мувавме со девојка ми ноќе во школски двор до еден прозорец, од притисок она потпрана на мене, а јас со грбот го "расцветавме" прозорецот. Strong love било изгледа! И последното на кај мене дома под туш додека водевме љубов несакајки со лактот турнав накај топла (врела) вода се "изгоревме"
На балкон во апартманот во Охрид Во шатор, си најдовме местенце на ливада сепак така подскриено, пошто имаше црква таму, завршивме работа и ајде на спиење! Не разбуди звукот на овчичките кој си ги пасел некој дедо од селото таму
Под пругата во Кисела вода па продолживме кај портокаловата зграда каде што почна да свири и аларм и завршивме на терасата од станот.