На плажа сред бел ден во август сред сезона во еден карпест затскриен дел. Навечер по плажи, денски на педалинка, во тоалети од кафичи, на паркинзи, на тераса... . Бевме и ние млади и заљубени едно време
Во кујна, на масата. Ја отворив убаво уффф па ставив два прста во неа, па ги лижев прстите, па пак ги брцнав во неа и пак лижев... и се така до крај. Шеќерот ми се крена, ама не запирав, морав да ја изедам до крај. И кога ја изедов до дното, го излижав и капачето од Нутелата
Центар Скопје, прометен дел од ноќта, блиску девет навечер. Кола во движење, задно седиште. Со паузи на семафори
Партизанска луѓе, партизанска. Во еден часот по полноќ, на пешачки кај Симпо во кола, на егзибиционистот во мене му дојдоа и неговите 5 минути. Потоа имало канцеларија на работа, пред зграда.. И тако даље и тако ближе..
Хухуу! Движечата а? Желба ми е на кров на кола у вожња... @Amateur претпостави дека е вистина тоа што го читаш... Насекаде се води љубов - комунистички израз за партизанско ебење. @Melisa96 Пофали се повеќе мила. Јас да ви се пофалам викендов имав незаборавен секс на врв на Крстот! Прејако. Со литро вино и со мотото: ебати животот ако не си спремен да умреш за него... Не го препорачувам ова на никој затоа што е опасно по живот!
Најзабавно е што има жени што не сакаат ни кур да напишат (така со цело име, како што е правилно) ама за секс и јаки авантури први се. Кој кого ебе во мозок? „Со литро вино и со мотото: ебати животот ако не си спремен да умреш за него...“ Да, пошо кога си пијан паѓа таков незаборавен секс тоа е чудо.
На никакви луди места... Само дома и рееетко во кола. Дечко ми не сака такви работи, а мене па ме фаќаат некои луди идеи од време на време, ми се крева адреналинот на самата помисла, баш би сакала да испробам неколку вакви места.
Во ветеринарна (негова), околу нас риби во аквариуми, папагали, хрчаци итн..чудни звуци се слушаа таа вечер
Сакаме да пробаме во вода. Во море. Дали е ризичноо? Инаку сме биле на паркинг многу пати, еднаш на излет кај шо немаше никој и така хихи