Во двокатен јсп бус на втор кат на последните седишта, последен бус во недела во 11 навечер. Беше тоа добар хенд џоб
На врвот на една зграда која се наоѓаше непосредно до други повисоки згради. На плажа неколку пати. Вечерно време, се разбира.
Zdravoo, Nie resivme da probame seks vo priroda... I zamislete...dodeka imavme seks nadvor od kola slusnavme nekoj zvuk, na nekolku metri od nas imase drug avtomobil... Deckive ne videle ... Se mislam i da ne slucajno ne snimale, ama na tolkava oddalecenost i vo temnica mislam deka e nevozmozno... Of bree sramota. Nekoe slicno iskustvo?
Јаооо алал нека ви е хахахах што не прочитав. Најлудо место на кое сме воделе љубов? Тоа беше додека бевме на свадба во ресторанот во гардеробата, сепак не беше ризично да не види некој бидејќи се заклучивме.
Прилично едноставно Од самата помисла дека е можно да бидеш фатен на дело како некоја ти го дрка на место кадешто обичните луѓенца не се ни лапаат, кајмене лично предизвикува дополнителна куро-дрвица и зголемена желба да ја расоблечам цела и да ја исплескам по газето затоа што е "лоша" девојка
pak ke recam alal da vi e. jas dodeka ne se opustam pa da mozam celosno da uzivam i pravam sto sakam vo ovaa rabota ne mozam da funkcioniram,posebno ako sum pod stres nekoj da moze da 'ne fati na delo'
Секој човек и секој карактер е различен. Некои сакаат да лежат во спална "влезени" еден во друг и да слушаат класична музика за време на чинот. Од друга страна има и типови на луѓе кои за време на едни журки наречени грејтест хитс кои пред пет-десет години се одржуваа во метрополис арена (саем), си ги задоволуваа фундаменталните човекови потреби буквално на земја и пред сите присутни, без трунка срам и гајлиња. Јас сум некаде помеѓу овие 2 екстрема, иако повеќе тежнеам кон вториот отколку кон првиот. На крајот на краиштата, секако ќе умреме sooner rather than later, па затоа и не ја гледам можната штета ако некој total stranger ме види на некое полу јавно место како некоја врши ритуали врз "неговото височество" :3 cheers
Се исквари младината, остана уште контејнер со медицински отпад како loodo место на кое никој не пробал