Миконос - На сред море на висечка карпа во морето...на сред бел ден , во утринските часови Грција- На сред кривулести планини во пролаз - незаборавно Скопје - На отворен балкон над Рекорд Планина - боље секс не сум имала од тој ден Тоалет во дискотека Тоалет во урбан клуб во странство На плажа на отворено ( не беше приватна плажа) Во куќа полна гости - во скришно сопче со саканиот ....ехееее
Jaс имам многу близок на гробишта и да фатам некој да се секса на тој гроб сериозно ќе го згазам на лице место. Јас разбирам младост-лудост, авантуристи ама луѓе се си има граница. Луѓето уште малку на улица да се сексаат.
Неее, јас сум музичар, па имав прилика со една девојка да имаме секс на такво несекојдневно место. п.с. желба ми е да имам секс со балерина
Хахахахаххах Па нормално, ама затоа ќе го памтам цел живот. Со бившата не знам колку пати сум имал секс и на разни места, ама никогаш не сум се чувствувал толку убаво како таа вечер со таа девојка.
Се се, али не можам да разберам како можете да имате секс у јавни тоалети у дискотеки, у сред таа нехегиена, смрдеа. И како завршувате таму? До толку немате простор со дечкото? Или со некој рандом тип што сте го запознале денсајќи му со задникот по предниот дел од пантолоните? Едно време тоалетите во Балет беа познати како јавен ебарник. Кој знае дали уште е така.
Како бе? Таму едвај за еден човек има место, а не за двајца што имаат секс и плус вратата не се заклучува.