Секс на рингла, пуштена на 2ка, загреана доволно. Гзето ми се испече но интересно беше, има и други но ме мрзи да ги мислам ова ми остави најголемо лудило да не можеш да седнеш недела време а не ти се оде на доктор не можеш да кажеш „дечко ми ме легна па си го испечев“
Плус да ми извините г...а ушлапано по ѕидовите, каде ли се допираат/задржуваат. Јбг може имаат некој нов бизарен фетиш, кој ги знае.
Доги стајл со сите 4 раце кон вратата што не се заклучува и нормално имаш малку несакани движења а ако некој влезе а девојката
Ами се модерни места се кажани. Не веруем ја у тоа. А што е балирача? Не ама ќе иам, добра идеја. На еден празник Свети несвети никад.
Абе за овие што им е избор ве-це ( ) најинтересно и највозбудливо би било во некое каде што се заклучува вратата, па по можност да се заглават внатре
Еее ова е.. Ако имаш некогаш кажи, не се знае у живот. Инаку клозет што е едно модерно место, тоа чудо е..
А дали таа го носи у женско веце или тој у машко веце? По пат накај веце се договараат? Или додека таму две редици чекаат ред, овие се тегнат меѓу нив, абе ај ваму, па нели вчера имавме у машкото, па срам ми е таму пред сите машки да влагам, види го беее.... Перверзни едни не е тоа што мислите. Ова е еден човек, а тие лево се раце ставени во патики
Си го испекла задникот и интересно ти било??? Дали е возможно? ( самаa си појаснила оти си се изгорела)