Најлудо место на кое сте воделе љубов

Discussion in 'Секс' started by ivance5, Jan 17, 2010.

1. Pain

Pain Истакнат член

Не е толку лудо водењето љубов во туш кабина, но ушт еполудо беше тоа што вратата ни беше подотворена од бањата а вујко му во тој момент баш дојде кај него, а дотогаш бевме сами, мене ме фати една смеа и не можев да се воздржам, па слатко се изнасмеав но за среќа не ме слушна вујко му, на друго место последно водевме љубов на термо печка :lol: :lol: останатото креветче креветче креветче, а со влезот ќе испробам и онака живее во зграда :lol:

2. 2468

2468 Популарен член

ајдеее па кој се сети за ваква тема ллеле лелее :lol:
    па вака да си почнам јас :) значи во лифт, во дискотека во вц, на хауба :lol: , во двор кај него (темно беше) , во море додека си пливкавме така кога бевме на одмор :D , на плажа ,на кеј, во када, на перална, во кујна на маса...абе каде уште не :D :D

3. 2468

2468 Популарен член

а да ке заборавев :D и во кола, една куќа подалеку од мојата, е таму бевме паркирани :) срцето во пети ми замина ама сепак возбудливо беше :D

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Не сум многу искусна .. пред некое време во влез , кај мене доле во подрум :lol: Ништо не се глеаше :D .. Во туш кабина , кај него дома .. ама ете не било едно од лудите :D Се надевам дека ќе имам уште многу да пишувам на темава :D :D

Cecko85 likes this.
  5. ivance5

ivance5 Истакнат член

Многу ме интересира како беше во морето? Убаво? јас сум пробала ама некако чудно ми беше чувството, не знам како да ти објаснам....

6. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

:lol: испробано, топ е..

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

На трева (денес). Беше премногу запалувачко.

8. strudla

strudla Истакнат член

на трева уште немам испробано а би сакале замислете во природа некаде :lol: :rofl: :D
    што ме подена вака сеа нема да можам да заспија :rofl: :rofl: :rofl:
    а со дечко ми исто како и вас останатите во туш кабина, на кревет-стандардно :), во кола.... :?:

9. starfish

starfish Популарен член

и јас би сакала некаде во природа :rofl:
    а за пробување имаме на скоро сите стандардни места. единствено што не би пробала е во wc во диско, одвратно ми е!

10. 2468

2468 Популарен член

да, одвратно е во оние запустените, бљак :puke: ама ние бевме во ново и убаво вц,хигиената на ниво :) :D

11. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Па немам некое искуство големо, ама најнеобично до сега улица Македонија и кај дечко ми на работа :D

Biny likes this.
  12. ana05

ana05 Истакнат член

Тоа беше вчера :$
    Во дневната кај моите дома додека тие спијат во спална,па после во купатило и на крај завршивме таму кај што треба :lol: во мојата соба...

13. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

мене многу ме печеше :?:

14. evelin

evelin Истакнат член

hahhahahahha me iznasmea centifuga vrte a :D :D :D :rofl:

15. maca.81

maca.81 Истакнат член

Интересно беше, под отворено небо, во една бања блиску Куманово мислам беше :$ :lol:

Cecko85 likes this.
  16. sweety.86

sweety.86 Истакнат член

Во кола во движечка состојба може е опасно ама бевме поднапиени така да се ни се гледаше рамно, и верувајте екстра е ;)

17. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Мислам дека денес гледав пренос во живо едно добри 2-3 саати со другарка ми .. Си го поминуваме Камени мост ии идеме накај парк и застанавме да купиме сончоглед и и викам ај се спуштиме покрај кеј на клупата да го изгрицкаме .. Седнавме и гледаме од другата страна на Вардар легнале на трева еден пар .. И ние си грицкаме сончоглед и викам на другарка ми : Неее , нема шанси преку ден да се прцаат !! :D ии гледам типката си ги соблака фармерките и си легнува .. Фраерот исто така и си легнува и он :D Me фати една смеаа .. си се смееме со другарка ми .. Незнам како не им беше срам !! Не бевме само ние што ги гледаа :D Еден старец до нас ги гледа и вика : Брукиии .. Брукиии а зјапнал у нив :D И на крај коа станавме да си идеме типката стана ги облекува фармерките ии дури скока да ги натне убаво ,ги закопчува копчињата ии почна да ми мафта :D И јас и мафнав .. дури и пољупче и пратив со раката :lol: Гајле ми е ! После на рекорд ја гледам истата си чека автобус .. У фаца и се изнасмеав ..Без фраерот беше ! :^)

Cecko85, Biny and marchi-cool like this.
  18. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Jас имам видено у парк на сред бел ден на клупа, си поминуваат луѓе они ништо, си работат ли си работат.. може истите биле :D

19. pinklady

pinklady Истакнат член

Internesna tema, pa vaka , pokraj mnogute mesta , najjjj vozbudlivo mi bilo vo bazen kaj decko mi i odednash pocna da vrnne mnogu i da svetka, no koga si pocnal nemozesh da prekinesh...pa i nie si produzivme ..ali vremeto beshe mnogu vozbudlivo ...no ]:) pocna jako da grmi pa moravme da ideme na pobezbedno mesto , odnosno doma :) drugi po taka obicni mesta bile vo kola vo kujna na motor, na vodno, vo tus-kabina, na plocki , na biro itn ...itn...itn... :))) Da ve prasham praktikuvate sex na dobieno?

Cecko85 likes this.
  20. andromaha

andromaha Истакнат член

паа, на излет неколку пати, покрај зграда, во школски двор :$ , под туш, а желба ми е на плажа. :)

Cecko85 likes this.