Vo gradinka (nadvor) , vo negovata soba koja se naogja do sobata na negovite koi vo momentot bea vo nea
Не беше класично водење на љубов,само чист hand and blow job, навечер.зад факултет. Темница,тишина,природа, јас на колена а тој ме држеше за коса и обожаваше да ми го диктира ритамот. Се правев и непослушна а тој обожаваше да ме тегне додолу за коса бидејќи не го слушам што ми наредува . Некогаш тој,некогаш јас со доминацијата. И да, повеќе пати така ни се деси,на ова место. OoOoO baby !!!!!
На море во вода као само се гушкавме ама падна баш се и истиот ден навечер морав во апотека оти мн ме пржеше долу
Хмм, на кров и во локален трговски вечерно време, тоа со бившиот. Сегашниот не ми е толку авантурист изгледа, ама и со него има две дешавки што ги памтам. Првата, се немавме видено 10 дена, се врати во Скопје, ние пустите попалени ама што да правиме, сестра му во соба, ние во дневната што е одма до собата.На крај, видовме не видовме, набрзинка завршивме работа во вц, со адреналинот да не влезе сестра му. Втората, кај мене дома, јас и он на горниот спрат blow job, а на долниот full house беше.