Де бе аман, како ја расорашувате, ајде да ја каменуваме што имала секс пред други. Вие немате перверзни фетиши и строго у мисионерска демек. Млада е, нека.
Ja samo ke i se izvinam na dejcevo ne ja isprasuvav samo rekov ne bi se osmelil taka toa e nejzino pravo so ke prai zs site ponekoja takva situacija sme praele
Треба да си по малку луд . И авантурист . П . С . Зошто да не се осмелиш , сепак и онака речиси ништо не се гледа во темницине
На отворено место во парк, длабоко во грмушките (хаха) и беше доцна во ноќта. Најбрзо нешто што ми се има случено и најскокотливо.
Ова ме потсети на една случка пред 9 години. Јас и маж ми на отворено, среде бел ден. Многу возбудливо. Кога ќе ми текне смеа ме фаќа.
Еднаш го шетавче кучето на мм во неговиот град, дека живее на високо место има доста планини, па се качивме на најблиската планина со поглед на градот и се се случи спонтано ама прејако беше онака адреналин те крева, ама срам ме изеде кучето кога збесна а го врзавме и почна да лае, комедии беше.
Најчудна работа во се ова со овие секс спонтани дешавки е дека кога ке ти удри во глава се губиш тоталка,значи не се замараш дали гледал некој или каде си,како да си на некоја дрога,дури кога ке заврши чинот кога ке дојдеш при себе ке сфатиш колку е уствари лудо ама и незаборавно,природа јбг !!!
На плажа, во гардеробер во бутик, во кабина за пресоблекување на базен, во ходник на зграда, во школско WC... И доста други спонтани, адреналински случки, бидејќи сексот само во кревет е монотон. А монотонија никој нејќе, нели?