Mozebi i ne e najludo mesto vo kancelarijata na gazdata od mojata prethodna rabota..poludo bese sto ne znaev deka ima kamera...pa pred da me izbrka morav so nego da go izgledam seksualniot cin..
Охоо , па јас секој ден имам хејт секс значи . На почетокот од врската со сегашниов сопруг , на моменти ми доаѓаше да го задавам . Ден денес така ми доаѓа да го задавам . Особено кога не сака да ме послуша за нешто , а на крајот испаѓа по мое пак . Ама сексот е ... Значи , секоја расправија завршува во кревет .
Кај мене на работа Кај него на работа У кола пред дискотека У кола сред улица во град сред бел ден На улица Во лифт Во дискотека Во гардеробер во бутик Во авион ВО парк Само тоа не е водење љубов туку плескање на брзина, едвај свршуваш од шо не можеш да се опуштиш.
Vo ulaz od random zgrada, na stadion (dole na centar vo 1 navecer haha), vo sokace na ulica, parking, klupa park,
Воопшто не сум по ,,лудите места'', претпочитам дома, во кревет, на двосед, тросед... Најважно ми е да можам да се опуштам и да ми биде удобно, да не брзам и да не размислувам дали некој ќе влезе. Само така можам да уживам како што треба.
На работното место. Во кујна со ризик свекрва ми да влезе... На тераса на одмор. Во крцкава камп приколка а надвор пред камп собиранка
од малку повеќе поодамна, на село во куќата од дедо ми. неколку денови, опуштено, сами без никој да ни смета и вознемирува.....и ...... НАЈЛУДО.