Во Скопје одат во вила Лумиер, ако веќе сака да се опушти и тој и женската, мада јас не би штедел...преубаво е, а и има поглед кон Скопје. Исто во Белви може, имаат убав ресторан и бавча, таман нешто ќе се напијат, ќе к'снат и опа во креветче. А ако сака онака на брзинка, небитно што е и како, во Лаки.
Е не е така кај било. За вас лесно е да кажете, а уствари ние машките треба да бираме. А и треба да е убаво местото, а не ЧКЉ.
Нее, нај швалерски се Skopje Marriott Hotel, DoubleTree by Hilton Skopje, Hotel Mirror ... Поглед, спа, базени, услуга ....
Laki во Охрид, а Александар Палас спа и базен не се во функција, кога ке влезат ке бидат и тие на листа
Аууу 100 класен евтин мотел споредуваш со ALEKSANDAR PALACE HOTEL со 5 ѕвезди? Што прашувам ја, затоа си Компир Манџа
Му предложив горе на човекот...Лумиер за Палас е ,,хотел Москва" Не знам колку и како му се финансиите за да плати и престојува, затоа му предложив неколку типови на сместување, а негово е да одбере дали Лаки, Белви и Палас. Знам дека Палас за Лаки е 100 класи подобар. Не сум од Плутон паднат. А јас ако се прашувам, би одбрал Лумиер.
Скапи се, но имањето на швалерка по дифолт е скапа работа. Прашуваа за швалерски места, а овие се инн. Во однос на спа, па и тоа може да се искористи де, џакузи, спа особено ако се private .... така лесно не се фаќа швалерка .
На тој имаше камери наместено во ТВ, имаше на фб некои кратки снимки бараа биткоин да се избришат. Местото се бура според девојката, кај ќе даде таму