Да да, баш еден пријател ми даде линк да прочитам и му реков имам пробано Ама прозорот ние кај што водиме љубов (почесто), е низок
pa u more i toa doggy style huhu,u kola na edno ridce densko vreme minuva narod nie si rabotime,kaj nego doma dodeka sestra mu i bratucetka mu spijat vo dr soba,pod tus...itn se nadevam ke gi ima uste mn huhu
Пред некој ден пробавме на маса и супер беше. Ни се има случено да имаме секс во истата соба каде што е и брат му. Ние на еден кревет водиме љубов, а тој на другиот кревет (се преправал дека спие). Цело време ги слушал нашите звуци. Утредента го зафркавал дечко ми.
на маса и јас и имам пробано меѓутоа некако ми е греота,бидејќи таму јадеме а прочитавте ли за казните Закони, закони, закони.....и тоа токму кога планирате да се опуштите со својот партнер/ка на некоја осамена плажа и да им се препуштите на сексуалните задоволства. Сепак, пред да го направите тоа добро разгледајте ги казните кои што би можеле да ги платите во случај да ве фатат. Најлошо ќе поминете во Романија. Ако ве фатат како водите љубов на плажа или друго јавно место не ви гинат седум години затвор. Во преубавата Хрватска се предвидени 30 дена затвор или казна од 150 евра, а „тркалањето“ по плажите во Мајорка може да ве чини и до 1000 евра. Дубаи можеби изгледа фантастично, но ова место е пекол за сите оние кои планираат да покажат повеќе емоции на плажа. Прво добивате затворска казна од три месеци, а потоа ве депортираат од земјата. На север или поточно во Шведска и Норвешка ќе поминете најдобро со оглед на тоа што во првата земја ќе платите само 50 евра, а во втората ќе ве пуштат со љубезна опомена. Што се однесува до топлес сончањето тука нештата не се толку ригорозни, па слободно можете да мавтате со своите раскошни атрибути. Сепак, во некои места во Италија топлесот е забранет со закон, а казните се до 150 евра. Истото важи и за Турција каде освен тоа што не смеете да ги покажувате градите на плажа, не смеете ниту во хотел освен ако истиот нема соодветна дозвола.
Интересна тема На отворено на паркинг,во подрум,во природа,позади куќа,во кола,спортски центар (навечер),кај еден другар во викендица за време на првомајските празници...не ми текнуваат други места...али најинтересно ми било во подрум во некој улас кај што некои луѓе чувале дрва и така (тогаш) дечко ми ( сега веке маж ) немасе кај да сврши па сврши на дрвата...после луѓето си ги земале дрвата и се грееле
Утре ќе го натерам дечко ми да идеме на базен и да имаме односи во водата, Немам досега пробано а и башка поинтересно е кога постои ризик некој да те види. Адреналинот ти се крева. Девојки, како е да се има односи во вода и дали боли затоа што досега немам пробано, освен под туш ама мислам дека не е исто
Дарки само внимателно, и со Среќа. Премногу сте слободни девојки, баш ми се допаѓаат сите идеи. ајде уште 2 години па ќе ги применуваме
Дарки и јас ова го мислев , му го зборев ама никако да го реализирам Инаку јас сакам на вечерно на базен , дење .. многу ми е опасно . Последен пат кога бев на базен имаше мнооогу народ .
^Не боли, но отежната е пенетрацијата и не е баш пријатно, но е многу возбудливо Со дечко ми го правевме тоа на плажа со мнооогу луѓе и никој не не примети
Да, пенетрацијата е отежната, и е малце болно, барем беше за мене. Нема подмачкување доволно, водата измива се’
На 1ви мај бевме на излет со друштво.Другарите беа поставиле шатор демек било многу топло и кој неможел да седи на сонце да влезе внатре.Ама на дечко ми по се изгледа му беше удрило сонцето во глава и ме викна ајде да влезема малку внатре.Влеговме и знаете..бидна работа додека сите други беа надвор кој пиеше,кој скара правеше,ама што да се прави кога почнавме внатре да се бакнуваме ми беше јасно до кај ќе одиме.На почетокот ми беше незгодно му викав да престане,да не се правиме најпаметни од сите,сите дека знаат што правиме...но ме совлада желбата да го имам и потоа се шегуваа цело време на наша сметка...аман бре постојано сте заедно и неможевте да се воздржте за вечер,мораавте тука, а ние цело време така под мустаќ ќе се насмевневме и им викавме ајде ние скршивме мразот...сега на вас е ред
A si probala li na motor? Ja so decko mi redovno (koga sme na temno mesto normalno)...ako ne si probala moj sovet e da probas poso ko so gledam si devojka koja so praktikuva seks na otvoreno -like me
^И јас сум гооолем фан на секс на отворено...Претходно ви пишав, ама сега има и новости-во кујна, во лифт, на паркинг, на едни карпи покрај езеро....
Не сме експериментирале којзнае колку со секс на некое необично место. Обично имаме во неговата соба, додека мајка му и татко му се во дневната, а еднаш паркиравме на едно темно место па имавме секс во кола. Пробавме и на плажа летово, арно ама ко за беља имаше луѓе цела ноќ