Најлудо место на кое сте воделе љубов

Дискусија во 'Секс' започната од ivance5, 17 јануари 2010.

1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Pa bravo :) ne ne upeca nikoj , a i ne sme edistveni sto toa sme go napravile na plaza :$ :lol:
    ;)

2. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Најлудо место ми е на школо на катедра,служителот не пушти да влезиме ..ние седевме пред училиштето и многу ладно беше .Исто така и на планина.

3. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Во џакузи , јас и Дадо, лани летото,кај него во стан :$ , после тоа пиевме шампањско исто во џакузито, гушнати :inlove: :inlove: Али, кога ќе се сетам дека ова лето не се видовме,ми иде да пукнам :@ , све заради работата што ја добив...Па уште вчера он ми вика на телефон дека сум отишла во Црна Гора, а не сум му се јавила :@ Малку оффтопик извинете :wasntme:

4. ChocoladeGirl

ChocoladeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    2
    на планина.. и на водно

5. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    На работа, и тоа на бирото на колешка која ич не ја поднесував :lol:
    И нормално, не и кажав за што сум го употребил....мада малку ми беше незгодно, поради тоа што жената имаше навика да јаде на бирото :puke:

6. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    хахаха ме изнасмеа

7. Slim-Shady

Slim-Shady Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    21
    Хммм... кај него во канцеларија додека клиентите си чекаа пред заклучената врата :D :D :D

На Cecko85 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. divine

divine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    28
    Пред влез кај мене дома , а живеам во куќа , и не беше нештто многу касно околу полноќ беше и мајка ми ми вика , добро бе што се испраќавте синојка толку долго ееее цела вечер бевте заедно :D

9. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Сме го правеле тоа и на плажа во вода ...уловив неколку љубопитни погледи како потајно ѕиркаат што правиме таму во водата :lol: Инаку редовно се плескаме на гости кај едни негови роднини ..кутри луѓе толку се конзервативни , а ние тивко се измолкнавме со изговор дека сакаме да ја видиме терасата и тоа го направивме таму :D Најризично беше кога вујна му отиде да вари кафе а тие се сексавме на софата ..да да во дневната
    Редовно ни вирјат хормоните кога се испраќаме па знаеме да се се паркираме во некое темно ќоше и таму да си бркаме работа
    Ехх долг е списокот сме го правеле тоа кај мене на школо ...и на спалната на моите , во шума , на снег ..на сред улица бевме на поминување низ Претор а таму преполно туристи , нон стоп народ околу нас а ние откачени како и да не ни е грижа кој не гледа седнавме на жешкиот асфалт покрај тротоарот благо се наведнав и накратко орално го задоволив :) :)
    Кога се одиме некаде подалеку додека се возиме орално го задоволувам
    има уште многу , ако продолжам да раскажувам цел ден нема да ми стаса :D

На Johndeer му/ѝ се допаѓа ова.
  10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Ајде ајдее давај идеи :D :D

11. terezija27

terezija27 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    14
    hehe...temava mi navrati nekoi slatki spomeni koi sum gi podzaboravila! gledam mnogu avanturisti vo dusa ovde :)) najotkaceno do sega mi se desilo vo krevet,spievme vo ist krevet so decko mi,a vo sobata imase uste 3 kreveti,drugarite so koi bevme vo Mavrovo za docek Noga godina....i taka vo temnica dodeka site si praevme muabet nie si se onakvavme popoleka...bese mnooogu interesno i otkaceno:)) drug pat se desi vo voznja,navecer,malku opasno ama slatko...bese 4-5 sabajle i na bulevar,hehe,2-3 koli ne vidoa :))) i tretoto po moj vkus na otkacenost sto mi se desilo,e sedejki na kafe vo eden kafic,si otidovme fino lepo vo wc i zavrsivme rabota ;)

На Cecko85, Biny и ane111ane им се допаѓа ова.
  12. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    4.010
    На клупа во парк,со ризик дека секој момент може некој да помине,да не сликне и утре во весник или полиција да не прибере :D и баш тоа е тоа што возбудува...али тоа беше со бившиот дечко,сегашниот е некако ограничен за такви работи,ама малку,по малку ке го убедам :)

13. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    8.352
    Имам цела листа за секс на откачени места:во кола во природа и надвор на хаубата на колата ,во wc кај другарот каде што чекавме Нова Година,на клупичка во парк,на плочата на куќата каде што живее дечкото-додека неговите седеа долу во собата :lol:, позади мојата куќа навечер така знаете секс на брзинка за добра ноќ , на мај зад грмушки, секс на сред снег исто на клупичка во парк и во една карабин куќа во малото, во градската бања итн...... не ми текнува каде се сме сексале

14. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Кај комшијата. Бевме собрани цело друштво. Рековме дека имаме нешто муабет да правиме и заминавме во друга соба. И наместо муабет, се фативме за работа :D

15. prasence

prasence Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    Сред ноќ во соба во која спијат повеќе луѓе. Јас и тој под чаршавот се допираме за на крај да кулминира со свршување кај мене во грб.
    Во вода во езеро/море, незаборавно искуство

16. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Едно топло лето.... небото полно со звезди и полна месечина..... а јас и тој на кровот на МНТ :lol: :lol: :lol:

На Biny му/ѝ се допаѓа ова.
  17. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    kaj mene doma, a mojte spijat pod mene :D , vo park, no napustena kuka, na ulica, vo dvor kaj nego, v kada kaj nego a vo dvor bea negovite :lol: , kaj drugarka mi na dukan i.t.n.

18. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    лике хахаха за темава :D и јас и дечкоми сме воделе лјубов на мн такви места...на зурка во wc-то,во влез од зграда,во кафичпт на другар ни p.s додека бесе затворен имавме клуч,на ливада хахаха по wc-нја во камп(додека др беа на масата пред него... не ми текнуваат др

19. ChocoladeGirl

ChocoladeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    2
  20. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    па и не сум имала на толку луди места, само во кола и кај мене дома во сите пози :D