Најлудо место ми е на школо на катедра,служителот не пушти да влезиме ..ние седевме пред училиштето и многу ладно беше .Исто така и на планина.
Во џакузи , јас и Дадо, лани летото,кај него во стан , после тоа пиевме шампањско исто во џакузито, гушнати Али, кога ќе се сетам дека ова лето не се видовме,ми иде да пукнам , све заради работата што ја добив...Па уште вчера он ми вика на телефон дека сум отишла во Црна Гора, а не сум му се јавила Малку оффтопик извинете
На работа, и тоа на бирото на колешка која ич не ја поднесував И нормално, не и кажав за што сум го употребил....мада малку ми беше незгодно, поради тоа што жената имаше навика да јаде на бирото
Пред влез кај мене дома , а живеам во куќа , и не беше нештто многу касно околу полноќ беше и мајка ми ми вика , добро бе што се испраќавте синојка толку долго ееее цела вечер бевте заедно
Сме го правеле тоа и на плажа во вода ...уловив неколку љубопитни погледи како потајно ѕиркаат што правиме таму во водата Инаку редовно се плескаме на гости кај едни негови роднини ..кутри луѓе толку се конзервативни , а ние тивко се измолкнавме со изговор дека сакаме да ја видиме терасата и тоа го направивме таму Најризично беше кога вујна му отиде да вари кафе а тие се сексавме на софата ..да да во дневната Редовно ни вирјат хормоните кога се испраќаме па знаеме да се се паркираме во некое темно ќоше и таму да си бркаме работа Ехх долг е списокот сме го правеле тоа кај мене на школо ...и на спалната на моите , во шума , на снег ..на сред улица бевме на поминување низ Претор а таму преполно туристи , нон стоп народ околу нас а ние откачени како и да не ни е грижа кој не гледа седнавме на жешкиот асфалт покрај тротоарот благо се наведнав и накратко орално го задоволив Кога се одиме некаде подалеку додека се возиме орално го задоволувам има уште многу , ако продолжам да раскажувам цел ден нема да ми стаса
hehe...temava mi navrati nekoi slatki spomeni koi sum gi podzaboravila! gledam mnogu avanturisti vo dusa ovde ) najotkaceno do sega mi se desilo vo krevet,spievme vo ist krevet so decko mi,a vo sobata imase uste 3 kreveti,drugarite so koi bevme vo Mavrovo za docek Noga godina....i taka vo temnica dodeka site si praevme muabet nie si se onakvavme popoleka...bese mnooogu interesno i otkaceno) drug pat se desi vo voznja,navecer,malku opasno ama slatko...bese 4-5 sabajle i na bulevar,hehe,2-3 koli ne vidoa )) i tretoto po moj vkus na otkacenost sto mi se desilo,e sedejki na kafe vo eden kafic,si otidovme fino lepo vo wc i zavrsivme rabota
На клупа во парк,со ризик дека секој момент може некој да помине,да не сликне и утре во весник или полиција да не прибере и баш тоа е тоа што возбудува...али тоа беше со бившиот дечко,сегашниот е некако ограничен за такви работи,ама малку,по малку ке го убедам
Имам цела листа за секс на откачени места:во кола во природа и надвор на хаубата на колата ,во wc кај другарот каде што чекавме Нова Година,на клупичка во парк,на плочата на куќата каде што живее дечкото-додека неговите седеа долу во собата , позади мојата куќа навечер така знаете секс на брзинка за добра ноќ , на мај зад грмушки, секс на сред снег исто на клупичка во парк и во една карабин куќа во малото, во градската бања итн...... не ми текнува каде се сме сексале
Кај комшијата. Бевме собрани цело друштво. Рековме дека имаме нешто муабет да правиме и заминавме во друга соба. И наместо муабет, се фативме за работа
Сред ноќ во соба во која спијат повеќе луѓе. Јас и тој под чаршавот се допираме за на крај да кулминира со свршување кај мене во грб. Во вода во езеро/море, незаборавно искуство
kaj mene doma, a mojte spijat pod mene , vo park, no napustena kuka, na ulica, vo dvor kaj nego, v kada kaj nego a vo dvor bea negovite , kaj drugarka mi na dukan i.t.n.
лике хахаха за темава и јас и дечкоми сме воделе лјубов на мн такви места...на зурка во wc-то,во влез од зграда,во кафичпт на другар ни p.s додека бесе затворен имавме клуч,на ливада хахаха по wc-нја во камп(додека др беа на масата пред него... не ми текнуваат др