Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најлудо место на кое сте воделе љубов

Дискусија во 'Секс' започната од ivance5, 17 јануари 2010.

1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    Pa bravo :) ne ne upeca nikoj , a i ne sme edistveni sto toa sme go napravile na plaza :$ :lol:
    ;)

2. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Најлудо место ми е на школо на катедра,служителот не пушти да влезиме ..ние седевме пред училиштето и многу ладно беше .Исто така и на планина.

3. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    79
    Во џакузи , јас и Дадо, лани летото,кај него во стан :$ , после тоа пиевме шампањско исто во џакузито, гушнати :inlove: :inlove: Али, кога ќе се сетам дека ова лето не се видовме,ми иде да пукнам :@ , све заради работата што ја добив...Па уште вчера он ми вика на телефон дека сум отишла во Црна Гора, а не сум му се јавила :@ Малку оффтопик извинете :wasntme:

4. ChocoladeGirl

ChocoladeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    2
    на планина.. и на водно

5. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    На работа, и тоа на бирото на колешка која ич не ја поднесував :lol:
    И нормално, не и кажав за што сум го употребил....мада малку ми беше незгодно, поради тоа што жената имаше навика да јаде на бирото :puke:

6. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    хахаха ме изнасмеа

7. Slim-Shady

Slim-Shady Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    21
    Хммм... кај него во канцеларија додека клиентите си чекаа пред заклучената врата :D :D :D

На Cecko85 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. divine

divine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    28
    Пред влез кај мене дома , а живеам во куќа , и не беше нештто многу касно околу полноќ беше и мајка ми ми вика , добро бе што се испраќавте синојка толку долго ееее цела вечер бевте заедно :D

9. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Сме го правеле тоа и на плажа во вода ...уловив неколку љубопитни погледи како потајно ѕиркаат што правиме таму во водата :lol: Инаку редовно се плескаме на гости кај едни негови роднини ..кутри луѓе толку се конзервативни , а ние тивко се измолкнавме со изговор дека сакаме да ја видиме терасата и тоа го направивме таму :D Најризично беше кога вујна му отиде да вари кафе а тие се сексавме на софата ..да да во дневната
    Редовно ни вирјат хормоните кога се испраќаме па знаеме да се се паркираме во некое темно ќоше и таму да си бркаме работа
    Ехх долг е списокот сме го правеле тоа кај мене на школо ...и на спалната на моите , во шума , на снег ..на сред улица бевме на поминување низ Претор а таму преполно туристи , нон стоп народ околу нас а ние откачени како и да не ни е грижа кој не гледа седнавме на жешкиот асфалт покрај тротоарот благо се наведнав и накратко орално го задоволив :) :)
    Кога се одиме некаде подалеку додека се возиме орално го задоволувам
    има уште многу , ако продолжам да раскажувам цел ден нема да ми стаса :D

На Johndeer му/ѝ се допаѓа ова.
  10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    Ајде ајдее давај идеи :D :D

11. terezija27

terezija27 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    14
    hehe...temava mi navrati nekoi slatki spomeni koi sum gi podzaboravila! gledam mnogu avanturisti vo dusa ovde :)) najotkaceno do sega mi se desilo vo krevet,spievme vo ist krevet so decko mi,a vo sobata imase uste 3 kreveti,drugarite so koi bevme vo Mavrovo za docek Noga godina....i taka vo temnica dodeka site si praevme muabet nie si se onakvavme popoleka...bese mnooogu interesno i otkaceno:)) drug pat se desi vo voznja,navecer,malku opasno ama slatko...bese 4-5 sabajle i na bulevar,hehe,2-3 koli ne vidoa :))) i tretoto po moj vkus na otkacenost sto mi se desilo,e sedejki na kafe vo eden kafic,si otidovme fino lepo vo wc i zavrsivme rabota ;)

На Cecko85, Biny и ane111ane им се допаѓа ова.
  12. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    2.964
    На клупа во парк,со ризик дека секој момент може некој да помине,да не сликне и утре во весник или полиција да не прибере :D и баш тоа е тоа што возбудува...али тоа беше со бившиот дечко,сегашниот е некако ограничен за такви работи,ама малку,по малку ке го убедам :)

13. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    7.974
    Имам цела листа за секс на откачени места:во кола во природа и надвор на хаубата на колата ,во wc кај другарот каде што чекавме Нова Година,на клупичка во парк,на плочата на куќата каде што живее дечкото-додека неговите седеа долу во собата :lol:, позади мојата куќа навечер така знаете секс на брзинка за добра ноќ , на мај зад грмушки, секс на сред снег исто на клупичка во парк и во една карабин куќа во малото, во градската бања итн...... не ми текнува каде се сме сексале

14. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    72
    Кај комшијата. Бевме собрани цело друштво. Рековме дека имаме нешто муабет да правиме и заминавме во друга соба. И наместо муабет, се фативме за работа :D

15. prasence

prasence Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    Сред ноќ во соба во која спијат повеќе луѓе. Јас и тој под чаршавот се допираме за на крај да кулминира со свршување кај мене во грб.
    Во вода во езеро/море, незаборавно искуство

16. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Едно топло лето.... небото полно со звезди и полна месечина..... а јас и тој на кровот на МНТ :lol: :lol: :lol:

На Biny му/ѝ се допаѓа ова.
  17. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    kaj mene doma, a mojte spijat pod mene :D , vo park, no napustena kuka, na ulica, vo dvor kaj nego, v kada kaj nego a vo dvor bea negovite :lol: , kaj drugarka mi na dukan i.t.n.

18. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    лике хахаха за темава :D и јас и дечкоми сме воделе лјубов на мн такви места...на зурка во wc-то,во влез од зграда,во кафичпт на другар ни p.s додека бесе затворен имавме клуч,на ливада хахаха по wc-нја во камп(додека др беа на масата пред него... не ми текнуваат др

19. ChocoladeGirl

ChocoladeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    2
  20. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    па и не сум имала на толку луди места, само во кола и кај мене дома во сите пози :D