Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најлудо место на кое сте воделе љубов

Дискусија во 'Секс' започната од ivance5, 17 јануари 2010.

1. ane111ane

ane111ane Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    8
    Vo manastirski dvor sred bel den :D

2. ivance5

ivance5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    200
    Ауууу Ане!!!!
    Е уште ова го немав слушнато!!!

3. maijana.g

maijana.g Нов член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    13
    Ма кажи си отворено штп се срамиш, дека нема каде па морате да се пегласте, во кола кој е будала да се грбави во кола, ако има на располагање кревет.

4. maijana.g

maijana.g Нов член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    13
    Секоја чест поштувам искреност, убаво си кажа сте воделе лјубов на разни места затоа што немало каде.
    Инаку никој не е будала да се бута во разни места ако има кревет на располагање, секоја чест на искреноста.

5. ivance5

ivance5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    200
    Не мора да е до тоа дека немале каде, едноставно сакаме да експериментираме, зашто да не?!

На Biny му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ane111ane

ane111ane Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    8
    hahah dosta eksperimentirame a za vo manastirskiot dvor dojde radi silna vozbuda i nemase kade :D Ili Gospod ke ne kazni ili ke ne zastiti :D

На wild-rose му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Rocco

Rocco Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    на скали, под скали, на крстот(добро не НА крстот :) ), на покрив на зграда(каков поглед), во езеро(обожавам), на хауба, во гардероба, во рамстор...

8. wild-rose

wild-rose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    5
    хехе најлудите места за секс се баш зошто нема каде... :D немам кој знае какво искуство, ама често знаевме да претераме :lol: најлудо беше во 11 навечер, на стадион...немаше жива душа, како да беше малце што ги скокавме оградите за да влеземе, па и додека бевме загрнати, гушнати...ни стура дожд наеднаш...иако веќе не сме заедно и немаме контакт ова не верувам дека ќе го заборавам некогаш...а и убави последици ми остави...5 инфузии ги примив шо настинав :rofl:

На Cecko85 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Crveno-bonbonce

Crveno-bonbonce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    10
    haha najuludo mesto...pa imalo definitivno mn taka da kazam rizicni-na plaza, vo tugj sator, v kola, na fudbalsko igraliste, vo avtobus na posledno sediste:D...ama sepak omileno mesto mi bese...na scena od teatar(ne bese profesionalno:) slucajno dojdov do klucot od teatarot bidejkji imav zaboraveno nekoj tekstovi od edna drama vo koja glumev pa bev so decko mi da gi zemam...a bidejkji od sekogas sonuvav da imam seks na scena resiv da ja iskoristam sansata. I koga zavrsivme i izlegovme nadvor dojde zenata so gi cuva klucevite od teatarot, zasto mn sme se zadrzale...kako i da e se istajvme a i jako si pominavme:)))

На Cecko85 и Biny им се допаѓа ова.
  10. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    на тераса кај нас в спална во 3 после полнок,ама не бевме голи туку бањарки носевме :) се стресив некој дан не виде :tmi:

11. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.762
    Допаѓања:
    23.376
    Во вода ама во море околу нас полно луѓе, возбудливо е :lol:

12. dreamgirl

dreamgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Хахахахаххаха супер сте девојки!! :D :D Се изнасмеав!! Јас богами кај се не сум водела љубов... сите градинки и клупи сме ги пробале,на карпи над плажа и крајбрежна патрола ни помина со оние wwuuuuuuu хаахаххахха колку се смеевме ја се криев у него срам ми беше!! :$ :x во дневна додека брат му спиеше до нас... на балкон а од каршии сите комшии на балкон н ие се сексаме ко луди!! :lol: Во подрум,на скали е закон (како во филмот 9 и пол недели) :rock: на хауба на отворено... во вода ауууууууф како лизгаше.... :rofl: сите можни пози во кола... само во лифт не сум пробала,ми е страв од лифтови се фурам да не се откачи некоја сајла ххаххаххахах пу пу.... :D :D
    И сакам во авион да пробам у тие малите wc-ња!!! Адреналин аУУУУУУУФ!!! :o

13. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    нај нај фора ке биде ако некој водел љубов за време на 4-second* земјотрес кој се деси вчера :devil:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. andzelik

andzelik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    hahahahha na plaza i ne fati cuvarot :worried:

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Имам место + на мојата листа . Во кола имав вчера :$ :) Многу ми беше интересно . На паркинг а околу нас згради . Поминуваат џупци и дечко ми вика да не гледаат и викам не бе си поминаа .. а не дека видов :lol: И он па што ме прашува , да не виделе ќе застанеа и ќе се смееа :D Светла од зградиве се палат , гајле си немам . А искрено , пред тоа си мислев што ако ме види некој , што ако види некој што не знае .. ама кога дојде тоа , тие работи последни на памет ми беа :lol:

16. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    Ги прочитав сите мислења и се изнасмеав. Јас и немам некое големо искуство, односно немам најлудо место освен во соба на топол кревет. Но после ова што го прочитав следно ќе биде колата на мојот дечко. Старата што не ја пробавме не ја пробавме, ама новата мора да се проба. И нема да застанам тука добри идеи имате дадено па мислам дека ќе треба да се пробат. поздравче

17. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.614
    Допаѓања:
    771
    на ливада,во кола,под тус,во тоалет...али ипак најболје е у кревет,најопустено се цувствувас...

18. uporen

uporen Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    naludiot sex mi bese na vodno na sred bel den vrnejki nadvor samo zamislete??
    [mod-kirilica:2v4egyg9][/mod-kirilica:2v4egyg9]

На Frosin4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    На плажа во друга држава покрај море...преубаво беше!!! И во хостел... :P

20. sonique

sonique Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    29
    :D :D Можеби ова ќе звучи смешно, но најлудиот секс (не само еднаш) ми се има случено ни помалку ни повеќе туку во подрум ... :rofl: :$ Јас живеам во зграда кајшто подрумите на сите станари се на исто место. Не беше многу касно, а беше премногу возбудливо од самото чувство и помислата дека може во секој момент да дојде некој по тегла зимница.... :D :D Како и да ниту еднаш досега не сме биле фатени... :P