Ма кажи си отворено штп се срамиш, дека нема каде па морате да се пегласте, во кола кој е будала да се грбави во кола, ако има на располагање кревет.
Секоја чест поштувам искреност, убаво си кажа сте воделе лјубов на разни места затоа што немало каде. Инаку никој не е будала да се бута во разни места ако има кревет на располагање, секоја чест на искреноста.
hahah dosta eksperimentirame a za vo manastirskiot dvor dojde radi silna vozbuda i nemase kade Ili Gospod ke ne kazni ili ke ne zastiti
на скали, под скали, на крстот(добро не НА крстот ), на покрив на зграда(каков поглед), во езеро(обожавам), на хауба, во гардероба, во рамстор...
хехе најлудите места за секс се баш зошто нема каде... немам кој знае какво искуство, ама често знаевме да претераме најлудо беше во 11 навечер, на стадион...немаше жива душа, како да беше малце што ги скокавме оградите за да влеземе, па и додека бевме загрнати, гушнати...ни стура дожд наеднаш...иако веќе не сме заедно и немаме контакт ова не верувам дека ќе го заборавам некогаш...а и убави последици ми остави...5 инфузии ги примив шо настинав
haha najuludo mesto...pa imalo definitivno mn taka da kazam rizicni-na plaza, vo tugj sator, v kola, na fudbalsko igraliste, vo avtobus na posledno sediste...ama sepak omileno mesto mi bese...na scena od teatar(ne bese profesionalno slucajno dojdov do klucot od teatarot bidejkji imav zaboraveno nekoj tekstovi od edna drama vo koja glumev pa bev so decko mi da gi zemam...a bidejkji od sekogas sonuvav da imam seks na scena resiv da ja iskoristam sansata. I koga zavrsivme i izlegovme nadvor dojde zenata so gi cuva klucevite od teatarot, zasto mn sme se zadrzale...kako i da e se istajvme a i jako si pominavme))
на тераса кај нас в спална во 3 после полнок,ама не бевме голи туку бањарки носевме се стресив некој дан не виде
Хахахахаххаха супер сте девојки!! Се изнасмеав!! Јас богами кај се не сум водела љубов... сите градинки и клупи сме ги пробале,на карпи над плажа и крајбрежна патрола ни помина со оние wwuuuuuuu хаахаххахха колку се смеевме ја се криев у него срам ми беше!! во дневна додека брат му спиеше до нас... на балкон а од каршии сите комшии на балкон н ие се сексаме ко луди!! Во подрум,на скали е закон (како во филмот 9 и пол недели) на хауба на отворено... во вода ауууууууф како лизгаше.... сите можни пози во кола... само во лифт не сум пробала,ми е страв од лифтови се фурам да не се откачи некоја сајла ххаххаххахах пу пу.... И сакам во авион да пробам у тие малите wc-ња!!! Адреналин аУУУУУУУФ!!!
Имам место + на мојата листа . Во кола имав вчера Многу ми беше интересно . На паркинг а околу нас згради . Поминуваат џупци и дечко ми вика да не гледаат и викам не бе си поминаа .. а не дека видов И он па што ме прашува , да не виделе ќе застанеа и ќе се смееа Светла од зградиве се палат , гајле си немам . А искрено , пред тоа си мислев што ако ме види некој , што ако види некој што не знае .. ама кога дојде тоа , тие работи последни на памет ми беа
Ги прочитав сите мислења и се изнасмеав. Јас и немам некое големо искуство, односно немам најлудо место освен во соба на топол кревет. Но после ова што го прочитав следно ќе биде колата на мојот дечко. Старата што не ја пробавме не ја пробавме, ама новата мора да се проба. И нема да застанам тука добри идеи имате дадено па мислам дека ќе треба да се пробат. поздравче
naludiot sex mi bese na vodno na sred bel den vrnejki nadvor samo zamislete?? [mod-kirilica:2v4egyg9][/mod-kirilica:2v4egyg9]
Можеби ова ќе звучи смешно, но најлудиот секс (не само еднаш) ми се има случено ни помалку ни повеќе туку во подрум ... Јас живеам во зграда кајшто подрумите на сите станари се на исто место. Не беше многу касно, а беше премногу возбудливо од самото чувство и помислата дека може во секој момент да дојде некој по тегла зимница.... Како и да ниту еднаш досега не сме биле фатени...