Jas prasav so da nosam za Ch.Mi kaza sirup ili cepcinja,zavisi so koristime,probiotik obavezno.Drugo ne mi preporaca,vika imas tamu se i podobro od ovde.Ako ne daj Boze deteto se razboli ne pomagaat cepcinjata sekako ke odis na lekar.Taka da jas ne Planiram da nosam nisto od ovde isto i za odmorot vazi.Od Ch obavezno Algifor sirup ke si donesam,najdobar e
Тој го заборавив И се да носите зошто ние денес се вративме ден порано со температура, баш кога ич не очекував И совет јас заборавив топломер, па барав таму. Тоа обавезно за не дај Боже.
Мајки, а тоа спрејчето за разладувавање го користи ли некој, вреди ли??? На хип мислам беше. Чисто за на одмор за по пат.
Што рековте е добро против комарци? Додуша комарците не одат кај неа, а мене ме ренде ме направија, ама во секој случај да ја мачкам со нешто.
Јас со ништо не го мачкам, купив спреј и му прскам одзади на облеката, количката.. Го користам од Чико спрејчето.
Здраво мајки, дали знаете нешто слично кај може да се најде за бебе за на плажа? Малата цело време се врти на стомак, уште малку 7месеци ќе има па на плажа нема да можам да ја држам цело врме а ако е на пешкир ќе знае да се изврти и на песок да легне а чаршав да носам некако не ми е згодно
Не е срамота. Ич не е битно што ќе речат другите. Јас како што реков, би носела, но моиве се големи. А обично одиме на места кај што нема гужви за да имаме место да се распостелеме на раат