Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. LostInThePast

LostInThePast Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    56
    Најпромашен подарок?Ооо,ги има многу.
    Ама врв се за 15 роденден од тогашните најдобри другарки часовник од оние гумените на пазар што се продават со цветчиња ко за девојчиња од прво одделение и беше расипан (стрелките надоле одеа) и сет беше црн мислиш р'ѓосан а и ми беше мал како за една половина од мојата рака а вториот од мојата "драга" комшивка што веќе неможам да ја смислам не пак да ја гледам пак за 15 роденден сок вива од праски у пластично кесе со фискална у кесето со се ливче внатре што пише "Со здравје да се служиш" WHAT?Што ти е тебе жено?Сок?!Жената е многу богата,мнооогу,но бетер горделива,лоша и нискоценета фалбаџика а и е стара мома.Еднаш кај нас се расплаче оти немала ниту еден дечко у животот ... цццц :x
    А јас,ова ми е навика,мора се да е совршено,скап подарок во убаво украсно кесе или замотено во најдобрата цвеќара у градот со се панделки и картичка со некоја поетска реченица.Знам дека немаат пари некои,немора да ми даваш барем кажи "Извини неможам или немам пари" а не така.Јас сум многу прибирлива и внимателна личност,сакам се да е убаво,се да е совршено до детал но ретки се оние кои пружат такви можности додека на другите баш им е гајле :)
    И да докажам ... онаа мојата комшивка,упадна у кафичот ко некоја ненормална а јас седев со другарите и другарките и се смеевме а оваа ме зграпчи ме дигна и ми вели "Земи" со цигарот у уста,дури и димот во мене го испушти.Ах леле у земја пропаднав пред нив.А другарките и другарите мртви ладни ништо не збореа,знам дека беа згрозени од чинот но така е :)

2. GreenEyes

GreenEyes Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    44
    бев помала основно негде и оп за роденден блуза плава али ко темно прљаво плаво и на неа КАСАНДРА бре :D јест да тогаш касандра беше ептен популарна али малку осет пошо многу беше грда блузата ептен. и пошо не ми се свиѓаше му ја тупнав на брат ми да ја носи кај другарка на роденден само да се отарасам од неа :D

3. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
  4. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Најпромашениот подарок ми беше ЕНЦИКЛОПЕДИЈАТА од братучед ми која мислам дека фати пајажина на полицата :D. Јас не сум некој си „обожавател“ на книгите, а уште помалку на енциклопедии, па кога ја видов така дебела и со некој географски комплициран наслов, се стаписав ! А инаку најпогоден подарок кога сме веќе кај подароците ми се модните додатоци :)

5. bad-cat8

bad-cat8 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    78
    Јас еднаш за роденден добив 5 броја поголеми гаќи :) хааххахаххаха тоа беше невидена утка :)

6. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    16ти роденден - брош Play Boy Bunny :punch: :swear: :fubar:

7. Astrid

Astrid Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    23
    Морам да коментирам овде! Не сум добила само еден туку ного и тоа добро промашени подароци, ама сепак мислам дека има еден што заслужува да остане овековечен! Значи со мојот бивши бевме во врска една година и нешто кога ми ги купи фамозните обетки „срциња“ , мислам од Авон или Орифлејм беа специјална понуда за Св. Валетнин! Значи толку да не ме познава... страшно! :tmi: :tmi:
    1. Не носам обетки! Во животот имам ставено максимум 5 пати, и помалку!
    2. Во животот не сум носела нешто со срцкаста форма!
    3. Имам некој слабо нагласен „рок“ стил на облекување..... мислам дека ептен добро одговараа со мојот црн лак на ноктите!
    4. Беа во розева срценценценце кутија !!!! :lol: :lol: :lol:
    Му направив една „гром“ фаца (т.е. :o + |( ) , искрено не сакам да знам како му е било :rofl:
    Алал му вера ( како што би кажале бабите) ама попромашен подарок од тој, ако е можно ( !!! ) баш би сакала да доживеам и да видам!

8. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    на седмиот родендент од кај што сме кумови добив блуза за трудници, јест да бев дебелка ама таа беше баш за трудници :D

9. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    ооооо дефинитвно морам да го кажам овој поклон...пред три гогини значи за мојот 22 роденден добив поклон зелена :^) плетена блуза (а јас родена во мај) толку дебела вуница толку промашена боја па уште за декорација имаше црвени цветови,нормално со горделив глас ми рекоа дек со срце и мерак ја плетела :| и многу убаво ке ми стоела бидејки сум била плава |( врв на се беше што блузава корнеше на манџи...дали е стоела во соба каде се готви или била е облечена додека се готви незнам знам само дека кога си отиде гостинката блузатаа се најде во канта :!:

10. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    На другарка која ја сметав многу блиска, и купив за нејзиниот роденден доста скап парфем, букет од цвеќе и милка чоколадо, затоа што знам дека многу го сака. За мојот роденден, јас од неа добив несесер, кој отпосле случајно открив дека кошта 50 денари, и чоколадо најлепше желје, за кое што знае дека не го јадам. Не ми е за друго, туку штом јас можам да бидам внимателна и да знам, нели како другарка, што сака таа, а што не, истото и јас го очекувам. Ова по малку детски звучи, но како на некој да не му е гајле. Можеби многу очекувам.

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  11. livert

livert Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    115
    Нај промашени подароци :
    1.Секаква бижутерија..( за еден роденден добив скоро од сите поканети)- а јас сум алергична на метал :@ :D
    2.Гардероба ..особно жолта и драч зелена маица кои ги добив по некој повод а во мојот плакар доминираат исклучително 4 бои(црна,кафеава,бела и сива) или нешто светликаво (ала тв планета) вклучувајќи го и долниот веш со светки што ми поклонија за роденден турско производство (барем бојата беше погодена :D )а јас носам единствено брендиран долен веш и најболно е тоа што е од блиска другарка која е запознаена со тоа бидејки од секое патување им носам подароци на блиските ,нејзе и имам подарено(без повод)од истиот бренд кој го купувам во странство, (инаку ни мајка ми не ми купува без да одобрам ,еднаш ми купила бела маичка и и рекла на другарка ми среќа е лесна маичкава ако не и се свиѓа и планира да ми ја ,,тресне од глава ,,):D
    3.Кич декорација или пластично цвеке уфффф се ежам а и се смеам кога ке ми текне розеви (драч) цветови со малку бело на кревите и јака жолта боја на толчници во средина завиткани во бела фолија :rofl: :rofl: :rofl: Има уште многу само ако продолжам да пишувам некој можеби ке се препознае :lol: бо принцип не сакам никого да навредам и обично се заблагодарувам по тел. подоцна и избегнувам да ги отварам подароците пред гостите бидејки колку и да се трудам изразот а лицето ке ме издаде ако не ми се допѓа :$ :D

12. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Па скоро сите ,ретко мене нешто да ми се погоди :devil: :rofl:
    Освен сите расипани чоколади и смоки што собрале пеперужиња од поминат рок ,вака најпромашени ми идат сите бањарки добиени за матурата ,некои Маде ин Чајна чудесии од по кинескине,дури мирисаат на кинеско ,да мму се невиди,потоа една бицикла што ми ја подари мајка ми (ја купила оти била розова,а за возење беше крш - лејдибајк ,дамски ,а јас ваму ѕвериште ,дивјак,само брзинец за мене :rofl: )
    И сите текстилни поклони од мајка ми ...Не знае што вкус имам жената , не е за обвинување... :lol:

13. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    ЗА матура една ми дојде со торба што се паѓа во БРАВО КАФЕ :rofl: :rofl:

За матурата пак и тоа од најдобрите другарки добив мајца со том и џери и тоа со фабричка грешка. Уште ги заебавам за поклонот дури им викам ако сакаат да им ја позајмам :rofl: :rofl:

Имам добиено и топка за плажа во Јануари.

Саат еден дртав со Вини Пу во 8 одд со ламбичка што не свети.

Ако почнам да набројувам ќе нема крај. Затоа сега од напатеност им викам да не ми носат ништо а на ептен блиските јас им кажувам што сакам а тоа е обично нешто што не е скапо ама да го користам.

14. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Пижами-доволно две како мене да соберат
    Блуза-на голо меше и тоа бела со драч портокалова :x
    Украс- куќичка со часовник кој не работи :)

15. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    оффффф сеа брзо беше едни папучи портокалови ххаххахахаххаах погрдо нешто немам видено :puke: :puke:

16. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Блуза со долги ракави, дреч жолта, пожолта ја нема! Јас таква боја не би ставила ни во лето, а не па во зима.

17. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    ццц кога ќе се сетам на ова си викам како некои луѓе ич немаат срам.јас добив едни црвени штикли со ниска стикла онакви сомот незнам ни дали се носело такви некад ама за то се....свекрвите да им дадат подарок на невестите и на крај прашањето;кај ти се?што не ги носиШ? :puke: :puke:

18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    жолти широки тренерки никакви ја мразам пред се бојата а и широкото не ми е по вкус :puke: :x

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Тренерки неколку броја поголеми од една роднина која постојано, секоја година ми носи промашени подароци... Меѓу нив се и хулахопки, широка маица во дреч боја итн. :x

20. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    ај за наназад да не се потсеќам мн ке се изнервирам, ке пишам само за матурава, дека последна беше :lol:
    добив три сосема исти блузи, и во модел, и во боја, и во принт |( две сосема исти бањарки... два чајниииски парфеми, со мирис за :puke: :puke: ...