Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мразам ,значи мразам кога некој ќе ми купи ради реда поклон.Колку само да одбележи.
    Ко прво боље да не купува,стварно.Воопшто не ми е проблем.
    Ко второ не мора да е нешто скапо,доволно е чоколадо,барем ќе го изедам сигурно. :wasntme:

Сум добила многу промашени поклони.Ќе издвојам неколку.
    Една емо огрлица.Таква кожна со боцки на неа.Ко за кучиња.Мислам јас и емо!Побогу! :D

За маутра од едни роднини имам добиено сет чаши,ејјјј сет чаши на поклон.Ко на свадба да доаѓаат.Па и за на свадба е веќе излитено носењето сервиси. |(

Една кутиичка,една метална таква и во таква боја.Незнам за што би служела,еве да кажеме за чување накит,мада повеќе и личи местото за во кујна.И ај тоа,него што беше користена!Буквално имаше фатено р'ѓа,беше таква излупена на неколку места.Фино лепо девојката си собрала по дома што има за фрлање и ми го донела мене.

:|

2. DarkRose

DarkRose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    21
    Пред неколку години, најдобрите другарки за роденден ми подарија вазна и лампа :o ... И јас нормално: Многу се убави, фала ... А всушност воопшто не беа мој стил, а и да бидам искрена се почувствував ко да имам 60 години. Знам јас дека е битна намерата, но сепак во прашање беа некои од најблиските другарки .. Човек ќе помисли дека ќе бидат барем малце покреативни .. :(

А за последниот роденден добив парфем Blue Dream. И незнам што му е на парфемот, не се лоши Blue Dream парфемите, ама овој мирисаше како ... па мислам дека најдобра компарација му е со комбинација од лимон и кисела зелка ... :puke:

А исто така имам дома и 1639573 рамки, кои не ги користам бидејќи веќе немам место дома, затоа што откако наполнив 5 години па навака за секој роденден ми подаруваат рамки ...

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Бунда од вистинско крзно. Ми ја пратија роднини од Русија, цел живот ме немаат видено и не знаат дека сум голем поборник против носење вистинско крзно.

Чини едно мало богатство, ама ене ми ја ми скапува на таван, зошто ми е глупаво да ја фрлам, а не планирам да облечам нешто што мириса на смрт.

На BoaVista, mims-89 и karina8 им се допаѓа ова.
  4. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    За 15 роденден добив од другарките едно ланче ама толку лошо не можам да опишам..кич невиден! беше пластично како нанижани кругови беа бели и сини! абе крш..толку време заедно а ми го немаа научено стилот и вкусот,само ради ред колку да се купело! али ај битно е вниманието викаат нели? :)

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Абе како можев да заборавам најгадниот подарок што може да се добие, чаша |( И тоа од една добра другарка добив како поклон за роденден пред некој ден. Не обична, така спакувана во кутија, со носе, што ти знам, па керамичка и лажичка во кутијата абе глупости сигурно ги знаете ваквите кинески сра*а. Карина не пие млекце ако нема носе чашката и ако не се смешка :tmi:

Абе гарант и била вишок дома, па ај мене да ми ја тупоса. Сфаќам некој што не те познава да ти донесе нешто ептен утка, ама па другарка со која цел живот дружите. Поарно така да дојде, еден прстен од 50ден ете нека земе по ќе го износам. Ништо чудно и да и е купена, ме нервира кога за поклон они нивен стил си гледаат и тераат наместо кога веќе те познаваат и решиле да ти подарат нешто тоа барем да биде нешто што знаат дека ќе ти се допадне.

На EVA19 и mims-89 им се допаѓа ова.
  6. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Абе не го сметав јас за промашен, ама условите наложија така...
    Значи, девојкава ми подари еден свеќник, многу убав и декориран, не помнам за кој повод беше, и такви двајцата одиме насмеани накај мене, и не' среќава една другарка... И таа во стилот:
    Другарката: -Кој кому подарил свеќник?
    Јас: -ХХХ мене.
    Таа: -А знаете дека свеќници се подаруваат на луѓе на кои им посакуваш да умрат?

Девојка ми - :$
    А јас - :wasntme:

Хаха, не' закопа со тој податок, оттогаш не ми подари свеќник (а претходно ми имаше 2-3, кој од кој поубав). :D

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Тоа се глупости Најтвокер. Исто ко и за часовник не се подарувало зашо као сме го мереле времето, епа се мери времето де |( глупости.
    Јас сум забораила да пишам дека оваа год. за мојот 22ри роденден една другарка касичка ми донесе :o :D да стедам во гладинка за кога ке поласнам :rofl:

На aaaaa, babyblond и butterfly.93 им се допаѓа ова.
  8. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    хахаххах леле се изнасмеаФФ
    јас кога бирам поклон за било кој по било кој повот го бирам по вкус на тој сто го подарувам,знам кој со сака и каков вкус има никогас на никој не сум му купила нисо ради реда па затоа никој не ми поклонил глуп неупотреблив поклон...
    е сеа писувајки ми текна на еден децко со го имав пред 5години тој ми поклони скапи козни цевли али со лош бабински шпиц леле коа видов дека се толку скапи сватив дека не е се у парите до вкусот е башка и за тоа раскинавме имаше мн лос вкус за облекување и се остало... џабе со беше богат немаше вкус :D

9. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37

10. salty.dreams

salty.dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    Хахахах ме изнасмеавте! Иначе најпромашен подарок за 16-ти роденден цеде од Есма Реџепова! да!

На blackwave и babyblond им се допаѓа ова.
  11. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Парфем од сеуште (не)блиска личност. Треба многу да познаваш една личност, за да и подариш парфем :)

На peperutce27 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Мече за бебе :$ :lol:
    И тоа за роденден повозрасен мислам 12 или 13 :tmi:

13. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    хаха и јас сум против носење на вистинско крзно ,а прати на берзата ко ќе му секрени вредноста, продај ја.

14. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    од мојот бивши дечко мече едно .. замисли? мече.. што мајката ке му правам.. башка не ни беше убаво некое слатко туку едно за никаде цееееело розево, по розево мече у живот немам видено!! и плус кесата од мечето беше розева :puke:

15. Aurelia-Aurita

Aurelia-Aurita Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    41
    Свеќник со крст на него, од другар. Атеист сум :lol:

16. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Јас пошто не ги славам родендените не добивам подароци од други освен од дечко ми. и најглуп подарок му беше тој од оваа година во мај. темно беше и ми го дава подарокот во една голема украсна кеса. ја факам и глеам тешко нешто апа и полно и си викам во себе охооо ова добар некој поклон ке биде. запна да го отворам пред него и ајде почнав да вадам едно по едно. прво извадив едни хеланки, сини, со пепрутки доле и тоа ХХL а јас носам S и прво му реков „уааауууу“ после вадам - долен веш исто големина 90 а јас носам 75 едно уау и за тоа и на крај вадам книга се израдував цела пошто мн сакам да читам ја одвиткувам и леле коа гледам на англиски јазик |( и така беше темно па ептен ми се стемни. и тој веднаш прашува ке го биде ли? и му викам абе хеланките се убави (ич не беа) ама XXL??? па тоа како тренерка ке ми биде не хеланки :lol: и тој „леле бе оваа симона ме заеба“ и ја ваква :o „симонаа?“ (инаку таа му е најдобра другарка) сфатив дека таа го бирала подарокот и она шо ептен има добар вкус тоа да се чудиш и да се ѕвериш :@
    и ги донесов дома спакував се во една кутија и на шкаф горе скрив зад украсната даска да не се гледа кутијата :@
    ццц...а јас блуза му купив и тоа убава зимска, си ја носи секоја недела по еднаш а јас хеланките и прслукот и тангата коа ке сум бремена девети месец можеби ке ги облечам :D

17. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    тетратка и молив. |(

18. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Последно нешто што го добив од пријатели на моите - сукња до колена негде, црна со некои си додатоци што ти ја знам. Јас висока 165 и таа до колена абе кога се видов, смешки :D. И ја гледав, ја гледав нит може да се скрати нит ништо и ја тргнав на страна. Ке ја дадам на некој :lol:

19. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Имам сега тазе добиено, бугарски парфем :D кој труе и не се поднесува ни во канта и шорцеви мизерни кои ми се малечки. Штета, неможам да си ги заменам зашто ми се донесени од странство :D :D :D

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Блуза една грда како кошула :@ како можеа беее онака си седи во плакар ќе му ја дадам на баба ми за прашина бришење :D