Najpromasen poklon za rodenden, bese kasicka za pari koja ja dobiv od edna prijatelka, vo forma na pecurka, megutoa ne beri 5 denarka...mn smesno, neli? Eden denar, i dva e ok, no 5 den ne beri...kakva ironija inaku vo princip ne baram maani na podaroci
Најпромаршен поклон кој сум го добила- парфем од 100ка . На ништо не мирисаше. Подобро ништо да не ми поклонеше таа другарками и незнам не беше којзнае која...ај помина.
НАЈПРОМАШЕН???????? АААААА ИМА МНОГУ АЛИ НА ПРВО МЕСТО КЕ СТАВАМ СИЈАЛИЦА-НЕОНКА КОГА МИ ЈА ДОНЕСОА ПОМИСЛИВ СУКАЛКА Е ПОСЛЕ ГЛЕДАМ СИЈАЛИЦА, БАРЕМ ДА ЈА ПОГОДЕА СО ОВИЕ ШТО НИ СЕ ПОДОМА ...КЕ УМРАМ БЕ -.- И НА ВТОРО МЕСТО ЗА МАТУРА МИ ДОНЕСОА МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ БРЕ -.- БАРЕМ ДЕПИЛАТОР ДА БЕШЕ ОД 200 ДЕНАРИ Д АНЕ МИ Е КРИВО СМЕШКИ ЈБГ
Да почнам да набројувам, кај ќе ми биде крајот... На прво место ја ставам една блузичка, ЗЕЛЕНА И ИСПРСКАНА СО БЕЛО, веројатно 100 денари. Поклон од првата комшивка ми е тој Продолжуваме натаму, едно црвено фустанче подарок, кој беше грд до тука бидува, а и беше огромен број, како јас да сум 200 килаш Една ЗЕЛЕНА ТАШНА, дај бе на што ќе ја носам ташнава, зелено нити сум носела ни ќе носам, Прашањево, Литл, ти се свиѓа? ДА ДА, насмеана до уши, само да не ги навредам Ама после една година ја дадов на едно девојче, посиромашно, да се радува Да не продолжувам, кој знае што уште не ќе ми текне
Многу ги има али ќе одвојам неколку Еден другар ми донесе една грда свиња каса леле остај тоа што е грда не собира 5 денари и од таму кај што се вади едвај се вади 2 денари.. после една другарка на мојот 10ти роденден мислам или 9ти земала малава ми донела од споменари листови кинела и ги захефтала и ми ги даде ејјјјјјјјј после еден парфем од другарка 100 денари одвратен беше и го фрлив одма.. не ми текнува на други али исто така рамките и албумите за слики се многу досадни па ја немам толку слики бре колку што ми купиле рамки и албуми... а најтапа е што ја секогаш внимавам да испадне се супер подарокот дури и на картичката што да напишам внимавам а овие ми носат некои рамки во ќеса од Веро епа стварно нема смисла..
Не ми текнува моментално. Вистина е, дека јас највеќе внимавам на поклонот што ќе го дадам, некогаш купувам и повеќе картички, за да не згрешам некоја буква. Ама не сакам да двојам. Малце ми е глупо, каков и да е, сепак е поклон.
А, кој порано не е подарувал за роденден тетратка, молив, гума, касичка, рамка? Ретко има таков, ако реално збореме.
Расипани чоколада секојдневие,за мојот 8 ми роденден добив од деверите митролез играчка мислам АЛООО женско сум!!! После рамки,албуми можда преку сто...а во 5 добив од другар сликовница и тоа црвенкапа После ми даде една другарка обетки кои беа рѓосани Парфем со мирис на јаготка тоа мирисаше на скиснато Па тобив малиот мочко за 13 роденден еј! Едни пижами дречава розева ко за во болница и така
Кондом и памперс и на него порака..во случај да се скине кондомот..јас ваква останаав ..ама кога имаш ептен забегани пријатели тоа е
Влажни марамчиња :geek: Мислам....што сакаше да ми каже другарка ми со тоа? + сапун+ парфем од Бит Пазар. Се чудам и влошки како не ми донесе, па да си имам цел комплет за хигиена.
Се си мислам дека имав пример за мене, ама ич не ми текнува. Ама затоа ми текнува за другар ми кога за матура доби постелнина и пижами, ама постелнинава беше ЦЕЛА со прашина и случајно вртејќи ја кутијата здогледува дека е од '86та..и тоа најобична бела,со чипка, ко за постари.. И секако и пижамите - светлно сини, ко за во болница.. вака нешто, нема многу слики: Многу ми е смешно кога ке се сетам на фацава негова кога ми ги покажуваше.
најмпромашен... па имам добиено многу мириси што немора ни да ги отвараш за да видиш дека се за никаде...
Хмм па мислам дека ги имало повеќе. Се сеќавам пред неколку години добив кутија за накит, навистина убава беше кутијата, а внатре кога отворив пластичен прстен и ланче како за мали деца од оние во смоки што паѓаа
Мене ова не ми е промашено. Точно дека не е корисно ама многу ми е оригинално и интересно самата цел била заебанција нели
Пижами три броја поголеми, а остај тоа еден пар, ама 5 пара такви пижами за полуматурата продавница за пижами можев да отворам.
Значи...за вие што добивате ефтини парфеми,не ги фрлајте бре, секогаш може да послужат како освежувач за во ВЦ.После нужда,прс прс,и сите среќни задоволни. Да не бидам офф, немам некој лош поклон,не гледам многу каков е, битно тие дошле.