Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    рамка,албум за слики |(

2. z-n-t

z-n-t Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Najpromasen poklon za rodenden, bese kasicka za pari koja ja dobiv od edna prijatelka, vo forma na pecurka, megutoa ne beri 5 denarka...mn smesno, neli? Eden denar, i dva e ok, no 5 den ne beri...kakva ironija :* inaku vo princip ne baram maani na podaroci :)

3. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Најпромаршен поклон кој сум го добила- парфем од 100ка :lol: :lol: . На ништо не мирисаше. Подобро ништо да не ми поклонеше таа другарками и незнам не беше којзнае која...ај помина.

4. strelecF

strelecF Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    14
    НАЈПРОМАШЕН????????
    АААААА ИМА МНОГУ :D АЛИ НА ПРВО МЕСТО КЕ СТАВАМ СИЈАЛИЦА-НЕОНКА :@
    КОГА МИ ЈА ДОНЕСОА ПОМИСЛИВ СУКАЛКА Е ПОСЛЕ ГЛЕДАМ СИЈАЛИЦА, БАРЕМ ДА ЈА ПОГОДЕА СО ОВИЕ ШТО НИ СЕ ПОДОМА ...КЕ УМРАМ БЕ -.-
    И НА ВТОРО МЕСТО ЗА МАТУРА МИ ДОНЕСОА МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ БРЕ -.- БАРЕМ ДЕПИЛАТОР ДА БЕШЕ ОД 200 ДЕНАРИ Д АНЕ МИ Е КРИВО

СМЕШКИ ЈБГ :D

5. Chasicka01

Chasicka01 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    9
    Маичка со голо стомаче, ама ич не беше убава... :D

6. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    Некои си глупи украси,статуи и не знам што се не ,редовно ги добивам од другарка ми |( :swear:

7. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Да почнам да набројувам, кај ќе ми биде крајот... На прво место ја ставам една блузичка, ЗЕЛЕНА И ИСПРСКАНА СО БЕЛО, веројатно 100 денари. Поклон од првата комшивка ми е тој :)
    Продолжуваме натаму, едно црвено фустанче подарок, кој беше грд до тука бидува, а и беше огромен број, како јас да сум 200 килаш :rofl:
    Една ЗЕЛЕНА ТАШНА, дај бе на што ќе ја носам ташнава, зелено нити сум носела ни ќе носам, Прашањево, Литл, ти се свиѓа? ДА ДА, насмеана до уши, само да не ги навредам :) Ама после една година ја дадов на едно девојче, посиромашно, да се радува :)
    Да не продолжувам, кој знае што уште не ќе ми текне :)

8. GlamorousGirl

GlamorousGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    101
    Тетратка,моливче,гумичка и острилка. :^) Како мали стално тоа си носевме. :rofl:

9. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Многу ги има али ќе одвојам неколку :D
    Еден другар ми донесе една грда свиња каса леле остај тоа што е грда не собира 5 денари и од таму кај што се вади едвај се вади 2 денари..
    после една другарка на мојот 10ти роденден мислам или 9ти земала малава ми донела од споменари листови кинела и ги захефтала и ми ги даде ејјјјјјјјј
    после еден парфем од другарка 100 денари одвратен беше и го фрлив одма..
    не ми текнува на други али исто така рамките и албумите за слики се многу досадни па ја немам толку слики бре колку што ми купиле рамки и албуми...
    а најтапа е што ја секогаш внимавам да испадне се супер подарокот дури и на картичката што да напишам внимавам а овие ми носат некои рамки во ќеса од Веро :fubar: епа стварно нема смисла..

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Не ми текнува моментално. Вистина е, дека јас највеќе внимавам на поклонот што ќе го дадам, некогаш купувам и повеќе картички, за да не згрешам некоја буква. Ама не сакам да двојам. Малце ми е глупо, каков и да е, сепак е поклон.

11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    А, кој порано не е подарувал за роденден тетратка, молив, гума, касичка, рамка? Ретко има таков, ако реално збореме.

12. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    Расипани чоколада секојдневие,за мојот 8 ми роденден добив од деверите митролез играчка мислам АЛООО женско сум!!!
    После рамки,албуми можда преку сто...а во 5 добив од другар сликовница и тоа црвенкапа :^) :^)
    После ми даде една другарка обетки кои беа рѓосани |(
    Парфем со мирис на јаготка тоа мирисаше на скиснато :puke: :puke:
    Па тобив малиот мочко за 13 роденден еј!
    Едни пижами дречава розева ко за во болница и така

13. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Кондом и памперс и на него порака..во случај да се скине кондомот..јас ваква останаав :o ..ама кога имаш ептен забегани пријатели тоа е :D

На Divinebutterfly и mims-89 им се допаѓа ова.
  14. PeachGirl

PeachGirl Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    820
    Допаѓања:
    2.073
    Влажни марамчиња :geek: Мислам....што сакаше да ми каже другарка ми со тоа?
    + сапун+ парфем од Бит Пазар. Се чудам и влошки како не ми донесе, па да си имам цел комплет за хигиена. :D

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.464
    Се си мислам дека имав пример за мене, ама ич не ми текнува.
    Ама затоа ми текнува за другар ми кога за матура доби постелнина и пижами, ама постелнинава беше ЦЕЛА со прашина и случајно вртејќи ја кутијата здогледува дека е од '86та..и тоа најобична бела,со чипка, ко за постари.. :D
    И секако и пижамите - светлно сини, ко за во болница.. вака нешто, нема многу слики:
    [​IMG][​IMG]

Многу ми е смешно кога ке се сетам на фацава негова кога ми ги покажуваше. :lol:

На Divinebutterfly, karak и Dulceee им се допаѓа ова.
  16. Buterfly-girl

Buterfly-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    4
    најмпромашен... па имам добиено многу мириси што немора ни да ги отвараш за да видиш дека се за никаде...

17. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Хмм па мислам дека ги имало повеќе. Се сеќавам пред неколку години добив кутија за накит, навистина убава беше кутијата, а внатре кога отворив :o пластичен прстен и ланче како за мали деца од оние во смоки што паѓаа :lol:

18. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Мене ова не ми е промашено. Точно дека не е корисно ама многу ми е оригинално и интересно :) самата цел била заебанција нели :rock:

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Пижами три броја поголеми, а остај тоа еден пар, ама 5 пара такви пижами за полуматурата продавница за пижами можев да отворам.

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Значи...за вие што добивате ефтини парфеми,не ги фрлајте бре, секогаш може да послужат како освежувач за во ВЦ.После нужда,прс прс,и сите среќни задоволни. :sun:

Да не бидам офф, немам некој лош поклон,не гледам многу каков е, битно тие дошле.