Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Машина за кафе од 1975 година и сервис 1 тон тежок од порцеланка од комунистичкото. Среќа едните не беа користени, додека кафе машината беше додатно лепена со стар ист лепак со кој што била отворена. ах леле...и што да им праам?!

И мацке и јас за во вц ги корстам тиа цветни парфеми, ама ако се некои ептен апла, на пр на скапана ружа да мирисаат, же ми умрат и бубачкиве на тераса, а не пак јас и мажот ми. Затоа строго претпазливо со такви „скапоцености“

На marama и mims-89 им се допаѓа ова.
  2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Уххх од каде да почнам долг е списокот :whew: .
    Прво на памет ми паѓа поклонот од една баба од Австралија, ќе си речам жената ме немаше видено 15-6 години, но отрпилика се знае колкаво е девојче од 16-17 години.
    Дојдоа тие, јас среќна си велам сега којзнае што ми донеле, неможев да дочекам да си отидат да прочепкам во кесата, кога отварам едно блузиче ко за дете од 5-6 години. Мало, тесно а згора на се со барабики и некои светки, планирав да и го дадам на внука ми ама и неа и беше мало.

Втор поклон е една шега од другарките во средно, роденден ми е во Мај, а тогаш мене ме фаќаат милион алгерии од тоа поленот, де кивам, де очите ме чешаат, де грлото ми се суши. Тој роденден бев џоа мајски бумбар, очите ме чешаа и болеа, и ко капак на се кога ми отекоа бев ко гремлин.
    И тие од сожалување ми купиле антиалергенски капки за очи, спреј за нос и вода за плакнење уста.
    Кога го видов поклонот се прснав од смеење, ама па корисен беше.

Трето е градникот од баба :x . Дојде на гости, и ми тутна едно кесе во раце демек срамота било пред дедо и брат ми да ми го дава, и ми вели „Појди в соба пробај“. Кога појдов имаше што да видам, еден бабски градник, таков ни жици, ни фишбани на него, едни прерамки абе мислам 3 см беа дебели, а за бројот не се дикутира 95, а јас и сега после 4-5 години максимум 80 (ако е мал калапот :tmi: ). И уште после тоа ми шепка „Убав е а? Баба кога не знаела што купува, троа поголем зедов покомотен де, а и да можиш в година да го носиш“. Која година, која комоција, и го поклонив на мајка ми но незнам ни таа дали го носеше :rofl: .
    Ама па жал ми падна за бабево, мерак му било, се мачело да купи, и реков дека е супер, дека ќе си го носам (лажга сум, ама па... :angel: ).

Има уште неколку други ама во моментов не ми текнуваат.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Чоколадна фонтана, со пакет чоколадо за неа, од колешки кога заминував од работа. Јас не сум ама ич по чоколадото :^)
    Изгледа пробаа со сите сили да ме здебелеат малку :D :D

4. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    машка блуза со ликот на Еминем напред :?: барем женска да беше бре :fubar:

5. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Море на вас барем ви давале, мене за овој роденден ми доаѓа еден без ништо бе, барем 100 ден да ми дадеше ќе ги искористев за нешто, овој со празни раце, добро Среќен роденден што ми кажа |( .

6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ауу порано ко помала сите другарчиНа ми носеа рамки за слика...по 10 рамки за слики добивав...и од што ме нервираа и почнав и јас на секој роденден рамка за слика да им носам :lol:

7. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    -за роденден заеднички поклон од друштво кое брои 20 членови долен веш од максимум 300 ден :o па уште ми велат доста квалитетен е и скап :^) аха да..глупава сум јас..па сигурно дале по 15 ден за поклон сега ќе се трошат луѓето.. :@
    -За еден роденден исушен кафеав лак за нокти и плус во него дотурен ацетон до врвот на шишето ( 2 во 1 бе шо се чудите :rofl: )
    -За полуматура миленца (ќе сум ги користела кога ќе сум се мажела) :roll:
    -за рамки веќе и да не зборувам ми се :puke:(освен една која е навистина убава) :!: за еден роденден добив 3 исти сигурно на попуст биле абе каков попуст онолку грди може и без пари да ги давале.
    -за матурата една ужасна колекција :puke: :x од која мислам дека ни мрава ни мува не би преживеала.Оле го најдовме решението за тие гнасни бубашваби :evil:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Poppy

Poppy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    најпромашен подарок ми беше оној од прв братучед на татко ми |(
    Демек беше во Америка заедно со сопругата и ќерката и ајде да излезе дека нешто ми купил затоа што бевме онака блиски
    и знаете ли што ми купи?.... Пиџами со Џастин Бибер |( не дека имам нешто против дечкото но сепак толкава магарица со пиџами од Џастин Бибер тој е повеќе за напалени тинејџерки но не и за мене :tmi: а плус тоа и материјалот беше од оние поефтините кај нас на пазар ке најдеш поубав квалитет а и ми беа помали цели 2 броја :@

На Gea му/ѝ се допаѓа ова.
  9. NB86

NB86 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    68
    Уфф, неможам да се сетам на сите. Но би издвоила парфеми со грди прегрди мириси, кебиња, прекривачи и сл глупости за матура

10. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Пепелник верувале или не а немав повеќе од 10 години :D Изгледа сакале уште од мала да ме навлечат на цигарите али нема :muscle: :D

11. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Една мала рамка. И, Guess what ???

Слика од некој непознат дечко сликан за матура во неа. |(

Барем сликата да ја изваделе. :fubar:

На girl1985 и Grunge им се допаѓа ова.
  12. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Фотоалбум, ама значи грозен, шо ни на дедо не би му го купила, но одамна беше ова, кога не излевавме со мн пари, и деца ајде шо може салам да купат.

13. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.644
    Допаѓања:
    106.683
    чоколадо со изминат рок и тоа на повојница ми го донесоа ццц :x

14. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    чаша исфлекана со нес кафе :^)

15. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Од баба ми-Mony чоколадо(по се изгледа така се викаше)
    Од другар-2 пенкала..100% ги земал од кладилница

Стварно повеќе би ценела без подарок |(

На RIRIFENTY му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    блуза со кратки ракави што не спаѓа ни во тричетварт ракави ни во долги а и куса до папокот како за помала девојка а мене ми ја подарија

17. Sienna

Sienna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    25
    Најпромашен подарок дефинитивно ми беше пред 2 години..кога добив маичка од некој никаков матријал само што ја пробав,се скина :swear: и ден денес мама ја користи за бришење на подот :)

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Haaaaaaaaay r u kiddin me?! Оваа Мони?! [​IMG]

Ова е добар подарок,кул бабичка. :smirk:

На aaaaa, aprokovic, baguf4e и 3 други им се допаѓа ова.
  19. reddevill

reddevill Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    21
    сапуни???XAXAXAXAXAA!!!!!! на глас се смеам ако веруваш

На aprokovic и koritsaki им се допаѓа ова.
  20. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Најпромашен подарок до сега се дефинитивно сапуните од соседката и тоа за мојата матура..10 сапуни спакувани.. во сите можни бои и смрдеа на бугарски парфеми..исто така добив гаќи за мојот петнаесети роденден и тоа од оние белите( 3 за сто) беа исти како што баба ми ги носела на времето.