Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    213
    Шамија дечки, шамија :geek: :puke: |(
    со кој ум? Како можеа?
    инаку шамијата (ЗА НА ГЛАВА ШАМИЈА, НЕ КАО ШАРПА) ми ја донесоа брачедите од Австралија |(
    барем за нив мислев дек се ас'лни |( |(

2. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185

:tmi: а! ау !!!!!!!!! :tmi: се потрошиле !!!! :D

На Justice.Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Па не е баш најпромашен,ама.....Од другарка за роденден добив една алка(значи алка најобична) и чоколатце...сакаше да се напраи демек нешо немала врем :^) е...и што е најтрагично не ми ни честита роденден,само го извади "поклонов" од ташна и онака ми го даде... |(

4. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.057
    таман имав пишано дека не се сеќавам да постои таков некој промашен подарок а и дека не ми е важен(сеуште е така), меѓутоа овој што го добив за последниот роденден неможам а да не кажам дека е жива катастрофа. Од другарките добив ташна, ама луѓе за пазар платнените ташни се далеку поубави ,оние бабите што си ги имаат. :fubar:
    Се мислам, зошто знам која од другарките ја одбираше дали да и ја однесам за нејзиниот роденден, сигурно и е убава штом ја одбрала :lol:

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sara2

Sara2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    154
    Нај промашениот подарок кој су го добила беше една рамка од 19век целата во прашина и плус тоа со искршено стакло :D :D :D

6. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    Најпромашениот подарок ми бил кога за роденден другарките ми донесија еден фустан.Aма никако не ми се допаѓаше фацата ми беше:
    -Леле фала ви срцки.Многу е убав!
    а од самиот изглед ми се повраќаше.
    а најлошото беше што ме натераа да го пробам :)

7. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Мене една другарка еднаш ми поклони онаква пластична ружа во пластично безбојно паковање, доле со мече - знаете од оние за 8ми март 20 денари што се. :D
    И тоа не е девојчето сиромашно па ај немала пари да ми купи нешто повеќе.
    Следната година ми подари бело меченце минијатурно, искинато кај рачето - најверојатно нејзино затоа што беше испрљано и скинато. :D
    А една година и оние што се новчаничиња за шминки, едно најголемо, па во него помало, па во него помало и така се до едно најмало, тие мислам дека 40 денари беа во тобакото кај мене. :D

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Па вака малце ми е глупо да двојам, каков и да е, поклон е..
    Ама еве би го издвоила ова..
    Знаете, како помали, од прво до четврто одделение, имаме лотарија во училиште, и еднаш си добив балон. Малце ми беше шубе, односно не ми се дуваше во него, и не ми текнува што му направив. :?:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  9. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Огледало...
    и тоа за родеден од сите пријателки подарок огледало... :envy:
    а огледалото точно знам дека беше 100 денари. :fubar:
    Прво се правев демек изненадена...фала фалаа
    а во себе:
    wtf is this shit? :swear:

10. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    ооооо многу ги имало :) Не е дека имам премногу специфичен вкус па ништо не ми се свиѓа :) Како попромашени можам да ги истакнам комплетот од тетратка,дрвени боички и налепници,а исто и сукња која ја добив од другарка во 4-то одделение.Беше целата како златна и мислам дека ни на маскембал не би ја облекла.На кој и да ја покажев се чудеше како може некој да донесе такво нешто хахаха.А можеби и девојчето ја добило како поклон и не и се свиѓала па решила да ми ја поклони мене :D Ама да не заборавиме на поклонот не му се гледа во заби,битно е што те испочитувале и дошле,а поклонот е небитна работа :)

11. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    за матурата од роднини добив една патницка торба ама стар модел како од нафталин да ја извадиле и што беше ај ама и полна со хартии за да изгледа побогато :o и исто едно сукниче му се нашло,мене ногата не ми ја береше во неа :x

12. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Најпромашени за мене се кога ќе ми подарат облека,е тогаш ретко кога ми се допаднал поклонот.
    Последно нешто, стрина ми ми подари.. некоја свилена сукња црно-бела до под колена,ама така на места подолга, на места пократкa, свилена наметка некоја.. која незнам за што би ја користела навистина..и уште неколку такви свиленкасти маички. Прво помислив дека и ги донесла на мајка ми, но таа само на мене помислила изгледа.
    Ама каков и да е почитувам, бидејќи сепак се потрудила... без разлика.
    И јас сакам да добивам за поклон ролекс часовник или нешто слично,ама нема :)

13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Цртеж на кој ме имаше нацртано еден дечко шо беше вљубен во мене. Забите ми беа по пет метра оддалечени еден од друг. :rofl: Ја џитнав :rofl:

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Дефинитивно најголеми утки ми се алиштата што ми ги подарувале низ времето, освен ако не се по мој избор (она - кажи што ти се свиѓа, ќе ти купиме)
    Незнаете колку промашени суќни и блузи имам!!
    Имам суќна мислам дека шарата е англиското знаме низ целата!!!!
    Па некои свилени блузи, со пантелки... АУ АУ!!! :D :D

15. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Црно здолниште до колена и со патент од почеток до крај од позадииии ;( :puke: :puke:

16. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Заборавив да го напоменам подарокот од цимерките за овогодинешниот роденден :
    еден огромен памперс завиткан во шарена хартија, лижавче во форма на цуцла и пакетче кондоми иако знаат дека не сум сексуално активна. |( џабе се истрошиле, се им фрлив в корпа. |( глупости. Поарно да ми купеле едно чоколадо. |(

17. hunny-bunny

hunny-bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    80
    Црно здолниште ама не до колена туку до земја. И немаше да биде толку трагично ако не беше колку за една нога да можам да пикнам внатре. да ви го доловам моментот како ногавица од класицна панталона. Е таков поклон добив и тоа не од било кој туку од свеки. .. Ко да е вујче од америка што ме нема видено од проодување.

На biggirlsdontcry му/ѝ се допаѓа ова.
  18. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Ја би кажала на пример сите подароци од маж ми, за роденден.Не дека изборот е некогаш лош, но секогаш доцни и ми дава 5-10 дена по роденденот,и навистина губи драж.Инаку,онака без некој повод не му текнува да ми подари нешто :(
    Незнам мене ова ми е полошо од промашен подарок.

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mamaja

mamaja Активен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    15
    Парфем - подарен од некој кој воопшто не ве познава како личност, стајлинг и сл... катастрофа

20. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    789
    Мече. |-)

А не знам колку пати имам кажано дека си ја сакам само мојата жолта лисица.