Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    213
    Шамија дечки, шамија :geek: :puke: |(
    со кој ум? Како можеа?
    инаку шамијата (ЗА НА ГЛАВА ШАМИЈА, НЕ КАО ШАРПА) ми ја донесоа брачедите од Австралија |(
    барем за нив мислев дек се ас'лни |( |(

2. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185

:tmi: а! ау !!!!!!!!! :tmi: се потрошиле !!!! :D

На Justice.Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Па не е баш најпромашен,ама.....Од другарка за роденден добив една алка(значи алка најобична) и чоколатце...сакаше да се напраи демек нешо немала врем :^) е...и што е најтрагично не ми ни честита роденден,само го извади "поклонов" од ташна и онака ми го даде... |(

4. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    таман имав пишано дека не се сеќавам да постои таков некој промашен подарок а и дека не ми е важен(сеуште е така), меѓутоа овој што го добив за последниот роденден неможам а да не кажам дека е жива катастрофа. Од другарките добив ташна, ама луѓе за пазар платнените ташни се далеку поубави ,оние бабите што си ги имаат. :fubar:
    Се мислам, зошто знам која од другарките ја одбираше дали да и ја однесам за нејзиниот роденден, сигурно и е убава штом ја одбрала :lol:

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sara2

Sara2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    154
    Нај промашениот подарок кој су го добила беше една рамка од 19век целата во прашина и плус тоа со искршено стакло :D :D :D

6. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    Најпромашениот подарок ми бил кога за роденден другарките ми донесија еден фустан.Aма никако не ми се допаѓаше фацата ми беше:
    -Леле фала ви срцки.Многу е убав!
    а од самиот изглед ми се повраќаше.
    а најлошото беше што ме натераа да го пробам :)

7. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Мене една другарка еднаш ми поклони онаква пластична ружа во пластично безбојно паковање, доле со мече - знаете од оние за 8ми март 20 денари што се. :D
    И тоа не е девојчето сиромашно па ај немала пари да ми купи нешто повеќе.
    Следната година ми подари бело меченце минијатурно, искинато кај рачето - најверојатно нејзино затоа што беше испрљано и скинато. :D
    А една година и оние што се новчаничиња за шминки, едно најголемо, па во него помало, па во него помало и така се до едно најмало, тие мислам дека 40 денари беа во тобакото кај мене. :D

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Па вака малце ми е глупо да двојам, каков и да е, поклон е..
    Ама еве би го издвоила ова..
    Знаете, како помали, од прво до четврто одделение, имаме лотарија во училиште, и еднаш си добив балон. Малце ми беше шубе, односно не ми се дуваше во него, и не ми текнува што му направив. :?:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  9. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Огледало...
    и тоа за родеден од сите пријателки подарок огледало... :envy:
    а огледалото точно знам дека беше 100 денари. :fubar:
    Прво се правев демек изненадена...фала фалаа
    а во себе:
    wtf is this shit? :swear:

10. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    ооооо многу ги имало :) Не е дека имам премногу специфичен вкус па ништо не ми се свиѓа :) Како попромашени можам да ги истакнам комплетот од тетратка,дрвени боички и налепници,а исто и сукња која ја добив од другарка во 4-то одделение.Беше целата како златна и мислам дека ни на маскембал не би ја облекла.На кој и да ја покажев се чудеше како може некој да донесе такво нешто хахаха.А можеби и девојчето ја добило како поклон и не и се свиѓала па решила да ми ја поклони мене :D Ама да не заборавиме на поклонот не му се гледа во заби,битно е што те испочитувале и дошле,а поклонот е небитна работа :)

11. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    за матурата од роднини добив една патницка торба ама стар модел како од нафталин да ја извадиле и што беше ај ама и полна со хартии за да изгледа побогато :o и исто едно сукниче му се нашло,мене ногата не ми ја береше во неа :x

12. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Најпромашени за мене се кога ќе ми подарат облека,е тогаш ретко кога ми се допаднал поклонот.
    Последно нешто, стрина ми ми подари.. некоја свилена сукња црно-бела до под колена,ама така на места подолга, на места пократкa, свилена наметка некоја.. која незнам за што би ја користела навистина..и уште неколку такви свиленкасти маички. Прво помислив дека и ги донесла на мајка ми, но таа само на мене помислила изгледа.
    Ама каков и да е почитувам, бидејќи сепак се потрудила... без разлика.
    И јас сакам да добивам за поклон ролекс часовник или нешто слично,ама нема :)

13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Цртеж на кој ме имаше нацртано еден дечко шо беше вљубен во мене. Забите ми беа по пет метра оддалечени еден од друг. :rofl: Ја џитнав :rofl:

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Дефинитивно најголеми утки ми се алиштата што ми ги подарувале низ времето, освен ако не се по мој избор (она - кажи што ти се свиѓа, ќе ти купиме)
    Незнаете колку промашени суќни и блузи имам!!
    Имам суќна мислам дека шарата е англиското знаме низ целата!!!!
    Па некои свилени блузи, со пантелки... АУ АУ!!! :D :D

15. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Црно здолниште до колена и со патент од почеток до крај од позадииии ;( :puke: :puke:

16. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Заборавив да го напоменам подарокот од цимерките за овогодинешниот роденден :
    еден огромен памперс завиткан во шарена хартија, лижавче во форма на цуцла и пакетче кондоми иако знаат дека не сум сексуално активна. |( џабе се истрошиле, се им фрлив в корпа. |( глупости. Поарно да ми купеле едно чоколадо. |(

17. hunny-bunny

hunny-bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    80
    Црно здолниште ама не до колена туку до земја. И немаше да биде толку трагично ако не беше колку за една нога да можам да пикнам внатре. да ви го доловам моментот како ногавица од класицна панталона. Е таков поклон добив и тоа не од било кој туку од свеки. .. Ко да е вујче од америка што ме нема видено од проодување.

На biggirlsdontcry му/ѝ се допаѓа ова.
  18. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.202
    Ја би кажала на пример сите подароци од маж ми, за роденден.Не дека изборот е некогаш лош, но секогаш доцни и ми дава 5-10 дена по роденденот,и навистина губи драж.Инаку,онака без некој повод не му текнува да ми подари нешто :(
    Незнам мене ова ми е полошо од промашен подарок.

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mamaja

mamaja Активен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    15
    Парфем - подарен од некој кој воопшто не ве познава како личност, стајлинг и сл... катастрофа

20. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Мече. |-)

А не знам колку пати имам кажано дека си ја сакам само мојата жолта лисица.