Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Мене баба ми пред роденденот ми дојде и ми вика : Dazzle, сакаш ли за роденден да ти дадеме постелнина?
    И јас одма : Не не, имам 5 и стварно несакам.
    И она, добро.
    Ми доаѓа роденденот и се појавуваат баба ми и дедо ми на врата
    “ Среќен роденденннннн Dazzle, еве ти ја постелнината што ја сакаше ’’
    Јас :o ...тотално се збунив , а сите се зверат у мене и очекуваат реакција и таква седам и некое кисело: Фалааа, ама уште збунета..
    И баба ми се смее и ми вади уште еден подарок, ланче, а постелнината била плус, и таква “ хааа како те зезнаав ’’ |(

На Angel-Wings и Alesii им се допаѓа ова.
  2. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    добив машки дуксер кој мирисаше на машки парфем ...толку беше приметливо дека е носен ..тоа некаде на 11 години .... :x :drunk: :wasntme: :swear: :fubar: :doh: :clap: |( :tmi:

На Beatriche19 и Angel-Wings им се допаѓа ова.
  3. PinkpankaceM

PinkpankaceM Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    10
    Od cicko od Kanada imam dobieno bluza bela kaj sto pisuva Kanada i bluzata bese ko za 2 godisno dete i bese pola dolar. i helanki ama najlonski nekako, crni demek rokerka ke se pram.

На Angel-Wings и Alesii им се допаѓа ова.
  4. Angel-Wings

Angel-Wings Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Ги имам навистина многу но ете ќе кажам еднаш за роденден во осмо мислам дека беше, една другарка ми донесе еден ко украс со вештерка и на неа како кал да имаше валкана беше и мирисаше како на подрум. :puke: ужас.
    Исто така ми имаат даено и едно млеко за тело, подобро би било да го наречат „Млеко за стимулација за повраќање“ |( толку гнасно мирисаше како да еден сируп и како на јајце одвратно ;(

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    Порано беше, на 8-9 години кога правев роденден.
    Една другарка ми донесе 4-5 каменчиња од на плажа и ми вика:
    „Среќен роденден Шпагета, знам дека многу сакаш шарени каменчиња, па еве, ти донесов за роденден“
    БОГ ДА ЧУВА ! |(

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. My.Cloud

My.Cloud Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    62
    За 18 роденден викам се тоа другари,другарки и само доваѓаат овие.И подарок ми носат.Шо е сеа ова упм.Отварам и глеам тефтер.Мхм,шо е ова бе?Отварам и глеам скинат |( .Ми вика ај утре ќе ти купам ,бтв од која фиока го откопал хахаха брука од чоек,ма свашта :lol:

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Мене па ова ми е баш слатко, ако НАВИСТИНА си сакала и собирала такви каменчиња (затоа што има луѓе кои стварно си собираат). Детенце на 8-9 поарно такво нешто да ти донесе, отколку стандард подарок тетратка и моливче.

На Angieee1, AlicaInWonderland и Lacrimosa им се допаѓа ова.
  8. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Очигледно сакале да ти кажат дека ти е време да "влезеш во рајот." (да станеш сексуално активна) :D

9. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    Воопшто не собирав шарени каменчиња, и затоа се зачудив :D Ама ајде, кога веќе ми ги даваше ги зедов.

10. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
    кило патлиџани и лижавче. :Д
    секако беше на шала,и сето тоа го изедов. :Д

11. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994

ааабе големи се они, сите дадички па мене нашле да ме учат. :rofl:

12. al4e

al4e Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    11
    Прочитав едена феминка пишала дека некој брачен пар за свадба добиле користен миксер, па си помислив за нас да не напишале, бидејки ние драги мои за поклон добивме користен соковник кај што користен беше со остатоци од овошје туку и не работеше :fubar: :fubar: :fubar: :fubar:
    Штета што незнаев од кого е за да им го вратам :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

На Harper и piksooki им се допаѓа ова.
  13. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    ги имало многу, ама нема да заборавам, лани дека другарка ми ми донесе шминки за мали девочинја оние во пласточни пакувања, заедно со барбика и мало чешелче, знаете како се спакувани заедно сите ги има по пазарите од 50 до 100 денари се као комплети и нема да заборавам кога стрина ми за матура ми донесе ташна плетена од најлони :puke: епа за тоа и јас нив им вратив, искрено многу се изнамачив за нивните поклони :lol:

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Не знам што е со поклониве и матуриве ама сите добиваме од детски подетски поклони за таа пригода или да?! :D Јас добив лампион , ако може така да го наречам,зошто немаше конче за закачување,а имаше одоздола 3 сталачиња...Прозирен,внатре имаше ангелче.. втф? :^)

15. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    За последниов роденден добив една мала ташничка, која никако не би ја носела и внатре имаше еден гел за туширање. Поубаво да не ми подареше ништо, ташничката не ја користам за ништо си стои така, затоа што е крш.

16. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Голем црвен ѕиден часовник иако знаат дека ја мразам црвената боја а btw и собата ми е плаво со жолто па така да ептен промашиле

17. Fibia

Fibia Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    22
    Обетки алки со црвени камчина во стил Жаде од Клон :puke:

18. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Беше тоа дамна кога бев 3 или 4 одделение. Другарките ми купија лепенки за велигденски јајца( бидејќи роденденот ми спадна на Велигден), нокти ( лепакот за ноктите сув!), технички молив (од 10 ден. што одма ми се скрши п.с и со едно желевце каков што најмногу мразев) и боенка од викнс. И остај тоа, ми рекоа в лице дека ми ги купиле работите што најмногу ги мразам. :envy:

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    ау..па многу има промашени поготово гардероба ама сепак го ценам тоа што се потрудиле и ми дале почит не е толку важно каков е подарокот и што е и селотејп со машна да е сепак подарок е :)

20. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577
    ланче и обетки од другарками за роденден пред неколку год. најтрагично беше што истите ми ги покажа претходно и ми кажа дека баба и си ги купила за свадба кај некои роднини, па можете да замислите какви беа

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.