Hе дека е најпромашен но ме нервира кога знаат дека сакаш парфеми,или пак прстени и секој роденден или повод само парфеми ми подаруваат не дека ми смета,но дај биди малку покреативен парфеми имам куп,вака нешто друго нема да е на одмет Aј мораше да се истушам некаде,значи ако знаете дека некој сака чорапи или кармини не му купувајте за секој повод истото,бидете малку покреативни,барем за мене важи ова
Расипано чоколадо од кое си имав болки во стомакот 24 часа.Уф,зависник сум од чоколадо,морав да го изедам,ама морале ли старо да донесат?!?!
Ej, aбе зошто промашен подарок е ЦД-то ? Барем ќе ти остане успомен од другарчето што ти го дало. За 13-тиот роденден мене нашколо едно девојче ми подари цд и баш бев изненадена дека се сетила на мојот роденден. И на цдто имаше напишано „Од ***** ( нејзиното име) “ и кога ми го даваше ми рече да се сеќавам секогаш на неа. Мене тоа и баш ми беше едни од најубавите подароци. Spoiler Само за жал девојката ми згреши многу по неколку години и јас само ја прашав зошто го направи тоа, а таа потоа не ми зборуваше. И сега баш не ми е сеедно да ги слушам песните кои ми ги сними таа на цд-то. Не ни ги слушам бидејќи ме избриша од животот поради тоа што ме навреди, многу ме навреди. Таа имаше пари, а јас немав... Таа имаше пари да купи парфеми од 300-500 денари , а јас не.. Зар другарството се темели на пари?? Малку оф топик- сори
Леле слатко си се изнасмеав кога ги читав коментарите Најпромашениот подарок кој сум го добила беше за роденден од една школска другарка. Ми донесе еден стар споменар кој мирисеше на влага или на подрум како да кажам..... ужасно, а и се уште го чувам
Блуза која што би ја носела 13 годишно девојче и кое што би требало да е ептен слаба за да ја собере и исто така зимска капа што ми беше многу мала.
Најпромашен одарок ми беше коа едно девојче на мојот 12ти родендедн ми донесе една никаква еве оваа боја жолта блуза со кратки ракави.. , остај тоа што беше никаква па дури и ми кажа дека теткаи и донесла 2 такви и едната мене ми е дала. Еј бре човече штом она ти е дала Чувај си ја за себе не ми ја давај мене Ама јас не се лутам на тоа можеби немала што друго., да не претерувам али стварно не ми се свиде и јас ја дадов на братучетками коа и беше извалкана нејзината и и реков да си е задржи!!
1.блуза 2432423 броја поголема од мене некоја старинска со линии 2.една количка како украсс 3.еден парфем кој според мене мириса на гомно грозен грозен сигурно го платиле 50 100 ден има уште многу,не ми текнуваат во моментов п.с:многу мразам кога за роденден скоро сите деца ќе ми купат споменари own: Spoiler и на крај 2 фиоки полни со споменарии
За мотивација тоа, сакале да ти кажат нешто....индиректно шала, нормално, ако те навредив бришам одма
хахахахаххаахахаха ми текна на Сексот и Градот кога Кери доби подарок од Мр. Биг ташната во обил на лебед или шо и да беше Инаку најпромашениот подарок беше кебе за матура Абе со кој памет ми донеле ќебе бе. Шо ке ми е ќебе на 18 години мене и тоа некое лито мислам дка беше
сум мразела рамки за слики коа ми носат, или украси..можеби на моментот ми се допаѓаат ама попосле нее сваќам дека не ми требаат. а највеќе се имам разочарано кога едни многу убави цветни балетанки ми купија, ама за жал малии ми беа и незнам што испадна и не ги сменивме