Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Рамка која кога ја отворив стаклото и беше пукнато и после неколку дена се скрши дршката... хахаха

На Harper и AlanisM им се допаѓа ова.
  2. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Расипан CD player за матура. Немаше сила да го заврти дискот, а за 3 дена целиот се расканта. :worried:

3. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Мојот подарок не е толку промашен во споредба вие што сте го добиле, али е книга од најблиска другарка одберена по нејзин вкус. Љубовна, меланхолична :puke: нешто што јас никогаш не би купила. Али ете она се изрази многу сакала да ја чита таа книга, па и се погоди. Ја купила, ја прочитале сите во фамилија и ми ја донесе за роденден. :D

И да, барби покривач за матура на 18 годишна девојка. Со кој памет? :D

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Пред некој ден дојдоа пријателки на мајка ми кои одамна не ги видела и едната ми донесе-
    Блуза.
    Не дека блузата е промашен подарок за мене,туку беше неколку броја поголема од мене,во бојата која што воопшто не ја сакам,ни кратки ни долги ракави да незнаеш кога да ја носиш, :^) ,и на грбот пишуваше нешто на кинески..како демек јас тука ќе го рекламирам кинеското писмо.. :|

На Harper, biggirlsdontcry, koritsaki и 2 други им се допаѓа ова.
  5. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    ее јас за 12ти роденден пред неколку години добив тетратка , таа сигурно беше 5 денари. па што не ми ги даде бре 5те денари барем џвака да си купев ќе ја изџвакав и ке ја фрлев барем да не ме потсеќа на тебе смешки :DD

6. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Во саботата од мојот сакан добив два пара панталони едните темно сини-тегет,а другите бели.Тегетните ми се големи и се како за тетка,а белите се убави стреч материјал добро ми стојат ама неми требаа бели панталони минатото лето купив бели фармерки.Се заблагодарив учитиво но не се воодушевив но ништо нереков за да не го навредам бидејки друг пат нема ништо да ми купи.Така јас добив најпромашен подарок.

7. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Тетка ми пред две години многу грда блуза ми даде. :D А не беше ефтина, ама пак грда. :^) Ене ја си стои тука не ја носам

8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.462
    Пред некое време дојде на гости од мајка ми тетка од Америка, и женава секогаш ми носеше некои чоколади што ги нема овде и годинава очекував исто.
    И почна да вади од торба подароци за сите,блузи,чоколади и ми доаѓа на мене редов, вади од ташња СТИК!
    Стик,стик за под пазуви :D
    Не дека беше лош,баш напротив, но СТИК за поклон,па дојден дури од Америка, оххх, се изнасмеав пустата,али добар испадна,штета го нема овде.

:lol:

9. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Пластична играчка бе! И тоа што пее бре! Божеее свашта. Ајде на заебанција демек, ама навистина?

10. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    315
    За роденденот на другарками и однесов 500 денари а за мојот 13-ти таа ми донесе одвратен дезодеранс што чини 50 денари :@

11. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    И кај мене исто, како кај jagotka123 само шо јас и однесов 400 денари а таа ми донесе 3 стегачи за коса, што се 20 денари, парфемче 15 мл :fubar: , 20 денари и 2 шноли од оние малецките, шо се по 5 денари, се на се ја чинело 50 денари, :fubar: не ни ги користев, парфемчето толку беше малецко и грозно миришаше одма го фрлив, стегачите ги дадов на сестра ми ама си ги задржав 2 шнолкички, ае па да не испадне дека ништо не ми донела. :lol:

Парфемчето миришаше на г*в*а. :puke:

12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.076
    Украсна кутија за подарок.
    Празна.

На Harper и piksooki им се допаѓа ова.
  13. Lallly

Lallly Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    33
    хеланки кои требаше да ми бидат до глуждовите на нозете а беа до колената :^) и тоа од најдобрата другарка :|

14. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Обично додека бев помала ми другарките ми донесуваа рамки, украси, албуми, споменари итн. |(
    А најпромашен досега
    гаќи
    за полуматурата, од една комшика. И тоа број толку голем што и на бабами ке и се големи. :)

15. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    За матурска од едни роднини добив Зелен каиш како за девојче од 5-6 години и колекција од рози :puke:

16. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    За мојот роденден од братучед ми - Luxurius машки мирис. УЖАС! Одма му го дадов на татко ми.

На Harper му/ѝ се допаѓа ова.
  17. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    За 17 роденден добив бебешки албум од комшиката..многу се намачила дур го најде.:D

18. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    ги имам многуууу ...
    барбика за нова година (од 50 ден) а имав 18 години.
    кукла што пее за роденден 18
    туника поголема 5 броја ( а истата ја видов на слика на фб на сестрата на тој што ми ја подари а и се гледаше дека е носена )
    ефтини дезодоранси еххххееее една канта имам наполнато :puke:
    лабело од 20 денари за роденден
    цвеќина од дворот (комшивката секој роденден)
    саат купен од тезга (од блиски роднини)
    а еднаш и ми го вратија истиот плик што го купив јас кога одевме на нивната свадба ( пред 1-2 месеци од матурата) ама внатре поклонот барем вредеше :cash:
    пингвин мече со пајажини и прашини еден тон на него за роденден и ист таков ама помал за нг.
    и најјакото „среќен роденден :* поклонот го заборавив утре ќе ти го донесам“ и се уште го носи :lol:

19. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    а јас еднаш наместо чоколадо кроасан добив :D како сум се смеела

20. icegirl

icegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    29
    Sparks е твојов пост стварно ме изнасмеа хахахахахахахахахахахахахахахахахха :rofl:

Најпромашен поклон(пардон поклони) ми се рамките, и тоа не било какви туку такви кичести и со мнооогу чудни бои, тие ми се просто одвратни. Ај да речеш некоја убава стилизирана рамка да оди со ентериерот, ма јок бре брате се некои дреч бои. А плишаните мечиња ми се ок се додека се добро изработени а не некои деформирани. Исто и албумите ми се ок(ги користам за чување на влезници од разни настани, my weird hobby) иако заедно со рамките почнаа да се разретчуваат да не речам воопшто не ги добивам.
    Еднаш за роденден, незнам точно за кој беше вујко ми и вујна ми ми донесоа чоколадо и венче. Алоо венче што јас само 2 пати во живот имам ставено венче. И сега мајка ми го носи кога сака да ја тргне косата од очи кога работи нешто
    Искрено многу би сакала да добијам некаква енциклопедија, книга, или сложувалка или воопшто нешто што би ме занимавало. Или пак некаква рачна изработка стварно би ме воодушевила, како на пример најдобрата другарка што ми донесе за 15 или 16ти роденден честитка направена од лист од блок ама нацртана убаво се гледаше дека девојчето вложило многу труд во неа, а внатре исто беше нацртана убаво и имаше многу убава порака и со тоа ми донесе чоколадо. Е тој подарок мислам дека сега за сега го држи првото место за најдобри подароци

На biggirlsdontcry и LadyyGaga им се допаѓа ова.