Форумџика на годината

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Најпромашениот подарок што сум го добила се чизми :D Беа кожени, шпицасти, со еден збор - никакви :D Уште кога ги видов не ми се допаднаа, али секако глумев дека ми се допаѓаат. Кога ги пробав реков дека ми се мали и потоа си заменив, си земав на мене какви што ми се допаѓаат :D
    Инаку за роденден имам добиено и една марама, воопшто не убава, а плус и стара беше, се гледаше дека е носена, а многу непријатно мирисаше, на нафта :lol:

2. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    3 пара Гаќи на кој дури ластикот му беше подиспуштен :lol:

3. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    За матура пред некоја година добив црна обична маичка за дете од 5 години(буквално) и бугарска колекција и тоа од блиски роднини-катастрофа! :fubar:

4. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    не сум добивала некои многу утнати поклони но еднач добив од школскиот машки парфем и расипана бомбонјера ххаххахха

5. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    хахахахахахахахах се изнасмеав од коментарите :D :D :D
    иначе за мене најпромашен поклон што сум го добила е за матура стрина ми коа ми донесе некој црн материјал сама да си сошијам што сакам (иначе мразам црна боја а и не ми се допагасе материјалот ) . Кога го видов не знаев дали да се смеам или да плачам.Ок разбирам да немаш никој не бара ферари или авион , доволно е и чоколадо и ружа некоја у знак поштовање ама материјал за шиење ???????? :fubar: :fubar: :fubar:
    Исто така на последнов роденден од најдобра другарка добив ракавици кои ми се големи и ми пагаат од рака во некоја боја лоша што верувам знае дека немам ништо на што би ми одговарале ама па знатоа мајка ми си ги износе па не се скроз утнати :D
    Не дека треба да ги судиме луѓето што купиле или како купиле може немале пари за нешто поасално ама боље бре нека се соберат 2-3 нека дадат по 200 ден сигурно со тие пари ке најдат нешто убаво џемпер некој или маичка некоја или нека ме прашаат С имаме собрано толку и толку пари одбери си нешто за таа сума отколку да купуваат глупости и за џабе да си ги даваат парите за нешто што ке го фрлам или само така ке ми стои некаде забутано.

6. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    хахххахахах од еден бивши дечко добив 2 кутии за накит и бижутерија а јас знаеше дека ништо од тоа не користам и ко за инат сега кизне кај се по визбине долу собираааааат прашина абе смешки

7. LollipOp16

LollipOp16 Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Венче, шнола и ластик. :^)
    Ај да беа некои убави ај али овие беа ептен бебешки со некои бубамарки, инсекти незнам ни ја што. :lol:

8. lara-s

lara-s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    Vestacko cveke od svekrva mi a znae deka mrazam vestacki cvekinja obozavam prirodni ama svekrva kako svekrva znaat tie so gi imaat :(

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Вчера ... ај почитувам дошле да направат чест, доволно со самото присуство што ете направиле ама поклонот демек :tmi: ... кинеска водичка, а може и некој отров во шишенце, со име на кутијата J'apador :?: . Подобро со празни раце него со нешто што е се само пристоен поклон не.
    Оригиналниот CD - J'adore ене го, уште малку има во шишенцето чека да го дотроѓам.
    И немојте да ме кажувате ... наводниот парфем отпатува ... во контејнер. :$

На Harper и blackwave им се допаѓа ова.
  10. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    361
    Верувале или не ВИБРАТОР , демек кога ке го немало да не сум барала други.
    Му го напишав со црн маркер неговото име на вибраторот,и му го подадов му реков -Маче ај стај си го у г’з , моментално немам место во ташнава. И тоа му го направив пред цело друштво во кафичот каде што го славев роденденот.:rofl:

11. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Па сега, некој нема вкус и пари за да купува толку. И, да е нешто мало и што не ми се допаѓа, а ако е од мила личност, ќе си го задржам. :)
    Кога ми носат некои дрндулки, рамки итн. слични ствари, ги носам на друг роденден или си ми фаќаат прашина.
    Ако некогаш ми донесат некоја облека што не ми се допаѓа, исто на друг роденден, ќе го сменам, или кантата не му бега. :D
    Досега не сум добила некој промаршен подарок, освен дрангули, рамки и необични алишта. Ама, подарок како подарок, секој се потрудил да ми купи нешто, и нема врска што е промаршено, човекот важно се потрудил, и најмногу го ценам подарокот што е од срце даден, и картонско кутивче да е, ќе ми вреди. Нема да го потценам туѓиот труд, а и подарокот што е од срце даден е многу вреден, и се познава.

12. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Слободно можам продавница да отворам со толку работи.
    Многу албуми за слики, касички за пари, новчаници, кутии за накит од тие малите стаклени со форми што се, мечиња некои грди, рамки за слики, украси некои, пижами, шминка некаква ефтина - грда, блузи некои кои ни за копање нема да ги облечам, ташни некакви...
    Парфеми не добивам толку, а ако сум добила, ми погодиле.

13. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    Рамка за слика

14. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    146
    Neznam zoso taka si izreagirala ne e toa nisto strasno, Mene mie bas super i fensi :) Interesno i nesekojdnevno,i jas imam od eden dobar drugar kamsik na poklon za mojot 18-ti rodenden :) ne go koristam normalno, no mi bese iznenaduvanje, se umrevme od smeenje site ;), a i den denes si go cuvam i koga ke se prisetime na toa ni nedostasuvaat tie ludi vreminja

15. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Најпромашен подарок добив од баба ми од Америка црни панталони што дури ни дедо ми нејкеше да ги облече.. модерна баба имам хаха

16. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Читам и стварно се смеам ко луда :rofl:
    едно не ми е јасно,како бе може блиски до толку да ти “утнат“ поклон.Па и најдобри другарки :x
    се прашувам,која е похрабра нека го чува подарокот и нека и го однесе за нејзиниот роденден.Може да и рече штом ти си го бирала знам дека ти се допаѓа,имаш доба вкус,но јас во моментот имав
    ако се работи за дезодеранс,прслуци,гаќи,алки и сл
    па го чував само за тебе.Ти се допаѓа ?????? ^_^

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  17. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    дезодоранс од 40 денари кој што нема никаков мирис..не ми е за парите,ама тулку гаден дезодоранс :puke:
    па има на бит пазар и менѓуши за 20 ден.,тоа би било боље

18. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Ценам секаков подарок..

Али најпромашен беше во 3то одд, едно дете во одделение заедно што бевме ми донесе тетратка и молив.. :?:

19. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.981
    Хаха па дефинитивно тетратка и молив.. и еднаш кога една тетка ми донесе една сина маица широка како во торба бев кога ќе ја облечев...:D

20. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Еден стварно :puke: парфем, но една рамка за слика за роденден што ја добив е врв. :| И,исто така еден парфем што го добив во прво одделение,толку јак,па кога го купувале да гледале некој детски да купат а не нешто што не одговара :fubar: