Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Добив на подарок 3 белегзии кои не вредеја ич за парите. По една недела почнаа да мирисат на железо и двете ми се скршија |( Таа што остана не ја носам, бидејќи кога ќе ја извадам раката ми мириса на железо и дури по 2 дена се луфтира мирисот :x

2. bobby.pin

bobby.pin Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    29
    Хахахах јас добив еднаш одамна тетратка и чорапи кога бев 4-5 одд. И тоа од другарка што самата побара да дојде на роденденот бидејќи беше затрескана во братучед ми, а он секако присуствуваше х))

3. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Миленце за на маса, пожолтено, плетено од пред нашата ера ! Ракотворба, некреативна.За матура ова :|

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  4. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    :tmi: :tmi: абре некој ти спремал чеиз, сигурно некоја баба :D

На blagica1991, Alesii, XstrongerX и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.840
    Допаѓања:
    81.065
    Синтетички јамболии за матура и два чаршави за маса какви нема дури ни во македонските народни приказни

На Extraordinary.girl и Serafima им се допаѓа ова.
  6. Indurain

Indurain Нов член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    ѕиври

7. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Паааааа.... :?: :?: :?: :?: може блуза од 50 денари и тоа без еден ракав и на ракија мирисаше....

8. Pubu-bubu

Pubu-bubu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    41
    не ми се веруваше кога ми го дадоа као демек на шала ама ништо не реков се насмевнав само...дечко и на другарка ми ми поклони една орбит мастика и тик так бонбони... :o не знаев дури ни како да реагирам ама ете...можеби немал доволно пари да ми купи нешто па...ама сепак јас мислам дека е поради фактот што јас и он не се поднесуваме баш баш :lol:

9. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Една бабска блуза.

10. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    Можеби сакал да се зафркава. Ние, најблиското друшто секогаш некој вакви глупости поклонуваме, ама никој не го сфаќа тоа како сериозен поклон. Си се знаеме веќе. :D

Да не бидам офф.
    Пластична чанта и блуза за трудници.
    - Од кај што сме кумови.

11. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Пред неколку години добив од еден роднина на баба ми кој живее во Канада полна вреќа (од оние црните за ѓубре, буквално ми ја даде вреќата во рака) облека, ама облека како од 80-тите, толку демоде работи немам видено. Ај што немаше ни едно парче што ќе можам барем некако искомбинирано да го носам, туку и се’ беше огромен број! Алиштата беа ко за некој од 180 кг. Па тоа некои фустани како спаваќи, па тоа некои кожни елеци, па некои кошули со ОГРОМНИ потпунки... Страшно. И најдобриот момент - сета таа облека беше second hand - мирисаше на нафталин :puke: Не дека не би носела second hand облека, ама облекава, тоа кроевите, моделите беа врв! Откако си отиде, со другарките еден ден се собравме, и за зафрканција се облековме во алиштата и се испосликавме во сите можни пози :lol: За успомен и дуго сечање :D Сликите беа крај :D И нормално, после тоа облеката заврши пред контејнер, барем на некој Ром сигурно ќе му користи :)

12. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    Ахахаха лелеле добивам напад на смеење кога ќе ми текне. Значи за тринаесетиот роденден од една личност добив КОНЗЕРВА. :^) Т.е. конзерва со едно гравче внатре кое требаше да го полевам неколку недели и ќе пораснело. WTF?? :o :tmi: :fubar: Многу повеќе ќе се израдував да беше лименка сокче барем да си го испијам а не да растам гравчиња. Бог да чува од такви поклони. Кога ја однесов дома конзервата се утепаја од смеење и мајка ми па си го зема и си го израсна гравчето и си го одржуваше нон стоп и после нз колку време ни роди гравчиња. Охх боже. :D А најглуп поклон е рамка што оваа година го добив од најдобрата другарка значи јас мислев ќе му купи нешто повредно и позначајно. А кога ја видов рамката од сто денари (имаше цена) ми се стемни. :x :puke:

На Harper, piksooki и DarkAngelOfLove им се допаѓа ова.
  13. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Обетки, рачно изработени, од волница, црвени, многу се грди :(

14. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    339
    За роденденов сега добив Rexona :D и тоа од луѓе што имаат пари (пар маж и жена, на свои 28-30 години). Не очекував ништо, ама веќе кога не ви се давале повеќе пари, купете ми барем една книга, ги има и по 100-150 денари или пак едно чоколадо, барем со сласт ќе си го изедев, а со Rexona-ва што не ми одговара што да правам? Ќе им отидам нив на роденден со Rexona-та, најверојатно они си ја користат, па затоа ми ја купиле :D

На piksooki и Juicy03 им се допаѓа ова.
  15. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Едни благо кажани одвратни штикли , од секогаш знаев дека тетка ми има лош вкус,ама штикливе се врвот на се. Многу се нападни,со нитни по нив, уште латекс костум ми фали за комбинацијата со штиклите да ми биде полн погодок. :tmi:

16. awl

awl Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.129
    Чергиче плетено од кеси :^)

17. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Две дињи.Дињчиња. И тоа јас не знаев дека ми се поклон,баба ми ни едно ни две - бабе еве ова за роденденот твој. |(
    Куку црни Аранџеле една смеа што ме фана...ама тоа е,кога ги делат внуците на наши и нивни...

На Peperutka90 и Alesii им се допаѓа ова.
  18. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Убедливо најпромашен подарок е оној кој што ќе ти го побараат да го вратиш.
    На второ место е оној за кој после извесно време ќе ти префрлат колку е скап.
    На трето место е кога ќе ти префрлат дека ништо не си им поклонил во скоро време и без некоја посебна причина (а тоа не е вистина),
    На четврто место е кога на другарка ќе и се пофали какво фустанче/блуза/долен веш си купила а уствари си и го поклонил неодамна (или можеби кога се плаќа со картичка не се важи :( )

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  19. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Моливче и тетратка , немој да ме јебеш бре :D

20. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Тетка ми до Германија ми даде некое си несесерче кое може да се закачи на ѕид. Ќе ми послужело за на одмор, а во меѓувреме би можело да виси на ѕид, зошто ми одговарало со собата. :x

На Harper му/ѝ се допаѓа ова.