Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. xipi

xipi Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    6
    какеста блуза со кратки ракави и мн мал број + ми кажаа дека ми ја донесле дека им била вишок , им однесле и на нив за роденден 2 такви блузи демек италјански :puke:
    и парфем машки -.-

ова пред 3-4 год..

2. moni.red

moni.red Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Лампиони. Мојот роденден е на 15ти јануари.

На Harper и SofiMar_ им се допаѓа ова.
  3. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Рамка за слика :@

4. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    рамка за слика одвратен мирис

5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Некој алкохолен пијалок...виски мислам дека беше. Катастрофа. :rofl:

6. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    хахахахаа читам и се смеам сама како луда :D
    па не знам се двоумам помеѓу
    -празното мало шишенце(во кое најверојатно требало да има наливен парфем)
    -памучен материјал за шиење (за кој се двоумам дали е бела боја или крем, и се чудам на цената на најлонот напишана милиони)
    -шеми за плетење МИЛЕ (плетени чаршафи)

На Harper му/ѝ се допаѓа ова.
  7. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    1.249
    Во принцип не сум добивала лоши подароци, меѓутоа еден никогаш нема да го заборавам. За роденден другарките ми имаа купено чанта розева полна со златни светулки, буквално за ништо да не можиш да ја користиш. Врв на се беше фискалната сметка внатре кога ја видов :D

8. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Панталони, горе широки, долу куси :^)

9. pavlinapale

pavlinapale Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    22
    Рамка и замислете со слика од тој што ми го даде поклонот ( братучед ми ) изгледа има заборавено да ја извај :D , и ко ги отварав поклоните се направив како да не сум ја видела :) и си ја чувам сликата , друго... тетратка, пенкало, молив, гума, уфо лепило ножици, чанта без врска со барбика на незе , смоки стоби флипс, и незнма друго не ми текнува , ама сепак мене никогаш не ме интересирало кој што ќе ми донесе единствено ми било важно да си поминам убаво , и да не ми се бендисал подарокот сум се праела како да е убав , за полуматура ми донесоа обетки златни ама ич не ми беа убави старски беа и ги кладов еднаш два пати па ко за среќа се извиткаја, кизне шо му се случи не ми текнува и си ги сменив :lol:

10. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Подарок си е подарок кој и да го подарил мислел на мене, па колку и да не ми се допаѓа понекогаш ќе одглумам дека ми се допаѓа за да бидам љубезна де. Не ми текнува баш за некој ептен промашен подарок но има подароци кои често сум ги добивала и воопшто не ми се допаѓаат како на пример касички, албуми, ефтини парфеми кои мирисаат одвратно и слично.

11. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    Како мала добивав се и сешто..добивав памучни гаќички,рамки,рамки,едно лабелце и некој одвратен мирис,тетратка молив,гума,смокчиња заедно во најлонче со бомбони мастики соленки,сум добивала расипани чоколада,маичка од оние што се носат под блуза,чорапи,парфеми од кинеските од 99 на некој ружи што смрди дезодоранс од 40 денари,блузи рокла а никогаш не носев роклки...
    колку и да биле лоши негледав кој од кого е битно ми беше најубаво да си поминам тој ден и најзабавно .

12. BarbaraPalvin

BarbaraPalvin Активен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Изгледа дека не сум единствена што добила промашен подарок. :lol:

Досега најлош подарок кој го имам добиено е тенискиот рекет.
    Беше мојот 15ти роденден, и го славев со едно кафуле. Кафулето беше убаво уредено, насекаде мирисаше на ново печени францурски кроасани, тивка музика.
    Кога почнаа да доаѓаат гостите, бев толку многу возбудена. Одеднаш се појави мојот вујко, го голем подарок во рацете, заврзан со розова панделка. Не се воздржав а да не го отворам подарокот.
    Кога го отворив, што да видам... :o Тениски рекет.

Тој многу добро знаеше дека јас не го поднесувам тенисот како спорт, а како за инает, тој ми донесе тениски рекет.Му се заблагодарив со насмевка, а во себе душата ми гореше од лутина.
    Многу се нервирав. :envy:

Сепак, си останува старото дека:

На подарен коњ, забите не се гледаат. :)

13. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Во 4-то одделение, тетратка и молив. :fubar:

14. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    eeeeee некогаш само тоа добивавме за родендени од другарчињата :D а сега на некои и не можат да дозволат да дојдат ко божем светот им го бараш на поклон. Ја искрено не сакам поклони доволно е да бидат гости и добро да се забавуваме а и на нив им е незгодно па така секогаш за роденден си останувам со де4кото и најдобрата другарка :D :D :D
    Убаво е пак !!!

На axl-babe му/ѝ се допаѓа ова.
  15. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Не знам дали ви имам кажано, ама како мала кога ќе добиев пари како поклон, се чувствував навредена. :^) Абе будало дете.. :wasntme: И одма и ги давав на мајка ми, па уште и велев: Земи ги, не сакам да ги гледам!! :o Лута бев оти не ми донеле играчка, а мајка ми кога ќе ми речеше: Е со овие пари ќе си купиш, почнував да плачам. :rock: Не да ми беа парите промашен поклон, туку и лута им бев на тие што ќе ми донесеа пари :lol: Кога еден чичко од Германија, дојде кај нас и ми даде пари, се налутив оти не ми донесол убава играчка,а со парите што ми ги даде можев 100 да купам :worried: и по дифолт и ги дадов на мајка ми .. Ццц ех да ми е сега овој памет

На Robin25 и koritsaki им се допаѓа ова.
  16. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Рамка за слика.Значи секогаш сум велела дека не сакам подарок рамка и тие ко за инает ми донасаат.Ете ги си стојат у една кутија.

17. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Еден Градник,од прилателка за 8ми март.Тотална катсртрофа, кинески .Сега ми е ептен смешно :D :rofl:

18. AnaMKD

AnaMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    115
    Една од моите подобри другарки, се дружиме веќе 10-тина години, која знае скоро се за мене, за роденден ми донесе еден никаков портокалов новчаник, знаејќи дека од дечко ми на мое огромно задоволство имам добиено убав кожен новчаник од Мона и сите знаат дека дур не почне да ми се кине, нема шанса да го сменам со друг.
    Ама изгледа очекувам премногу од луѓето, односно јас како што памтам за неа некои работи, мислам дека и она памти, ама сум грешела. Можела што било друго да ми донесе, на пример, една добра книга 10 пати повеќе ќе ме израдуваше.

19. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    како мала најпромашен подарок ми беа парите :(

20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Дете пари не го радуваат, барем ние кога бевме не не радуваа навистина.
    И јас имам добено како мала подароци тетратка и молив, и не сум ги сметала за промашени, зашто сум била прво или второ оделение, сум ги користела секако у школа, не биле промашена инвестиција.
    Не мислам дека сум добила некој толку утка подарок, може нешто што не ми се свијало ама се потрудиле луѓето сепак, а повеќе ценам труд него тоа што е подарокот.
    Накит обично сите се трудат да ми носат, ама ретко, ретко кој ми погодил, многу специфичен вкус имам и ретко кој и знае точно што сакам.
    Инаку ми се има случено да добијам подарок нешто што јас му го имам однесено за подарок на таа личност, и тоа ми било најнепријатен подарок искрено, заедно со чоколадо со поминат рок.
    Фала што сакаш да се отрујам работава, што е најтрагично од моја роднина беше, не толку блиска, ама сепак.
    Jaс кога немам некоја финансија во мене во моментот, а сум поканета на роденден, подобро ќе купам едно убаво чоколадо што е од 50 до 100 денари и ќе однесам барем со слас да си го изеде него да ескпериментирам и да носам нешто што и поише ќе ме кошта али ќе биде онака бучкуруш.
    А за 100 денари на никој не му е дојдено.

На GirlRose и drugarka им се допаѓа ова.