Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Discussion in 'Општи дискусии' started by OrdinaryGirl, Dec 15, 2010.

1. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Кинески парфеми.

2. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

... Рамки за слики секој втор подарок.... Ефтини парфеми на кои сум алергична....Касички за пари пошто сум штедлива :lol: ...Мечиња од кинескиот... Ајде тетратки и моливи помала ок...па чаши ми имат давано цц ... гаки и мајца (долен веш машка :fubar: )..црвена мајца од оние за физичко...мајца со слика робот...
    Дезодоранси...од оние до/подколенки од 10 денари...лак за нокти со кој ако си ги измиеш рацете пола од лакот се измие....чорапи за мало дете....
    уште мн. ама ај поклон не се враќа од почит го дале хаха

3. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Молив, тетратка и темпо! :|

4. Idealista

Idealista Истакнат член

Домино :|

5. esperansa777

esperansa777 Популарен член

бабински гаќи од една стрина :tmi: ,изгледа на неа не и се биле точни па ми ги донесе на мене за роденден :D
    за полуматура прекривач или како се вика за кревет,јамболија,си мислиш после полуматура ке се мажам :rofl: абе смешки

6. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

оо да заборавив..албуми имам една кутија полна.....некои блузи што ми се мали и такви шари што никогаш нема да ги облешам..знаат дека сакам едноставни,еднобојни класични работи

7. zaki288

zaki288 Активен член

Еден "таканаречен" кинески парфем што беше во скрешно шишенце и мирисаше ужаснооо.. :puke:

8. The.king

The.king Истакнат член

волнена маица- страшноо

9. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Тексасни пантолони под коленици и тексасна кошула. Многу се старомодни. Ги добив за матура од вујко ми и вујна ми.

10. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Кошула што е за некоја 147275219 пати подебела од мене и кинески парфем што никогаш не би го употребила :puke:

11. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Имам пријателка од друга држава и се гледаме 1-2 годишно и секогаш си носиме поклони , а мајка и толку погрешно ми го проценила стилот на облекување што од неколку поклончиња обавезно 1 ке утне . Последниот пат ми беше пратила една сукња , материјалот шушкав и засветуваше така со некој лилаков сјај , долга до под колена и еден тул долу под тоа шушкавиот материјал , тулот е црн , мислам ја кај сум поситна уште ми фали некоја огромна балон сукња да ме оклопи ... Навистина ценам што се потрудила жената и што се потрошила ама не можам никако да ја носам и да ја скратам нема да ми биде по кеф :D

12. Irie.eye

Irie.eye Активен член

Јас не прибирам за поклони, сеедно ми е, ама врвот беше поклонот кој го доби моја другарка за роденден. Значи завиткан, во убава кутија, со машна со се, очекуваш некој убав поклон, и само другаркава го отвара и гледа, четвртина бурек со сирење. ... Мислам дека пола саат се смеев кога ми кажа за ова...ама нај трагично е што сеуште не се знае кој и го има дадено. xD

babyblond likes this.
  13. anngelique

anngelique Популарен член

Во последно време и не добивам баш утнати подароци. Памтам еден што го добив за 18ти роденден од многу блиска другарка, одвратна свеќа од лаванда ко за бркање молци и едно ташниче што не можам да го дефинирам.
    исто за матура добив кинески парфем што ми стои во веце за прскање :lol: и чаршав портокалов од постелнина :rofl:
    Ко помала имало еден куп ама не ги ни памтам :D

14. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Демондирана облека три пати поголема од мене. Свилени пижами :puke: и машки парфем :lol:

15. galijan

galijan Популарен член

Рамка за слика од кинеските продавници која смрдеше толку многу што веднаш ја фрлив.

16. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Една блуза која никако не сватив како се носи,како и да на наместиш ти се гледаат градите,никогаш не ја облеков онака ми стоеше :)

17. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Сум добила многу невкусни подароци меѓу кои е и една блуза (црна) со m&m бонбони навистина беше грозна :@ :@ :@ а и мала ми беше изгледав како кусо петле :D :D

18. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Чанта..излезена од модата пред многу многу време,ама и баш никогаш нема да се врати...

19. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Еден парфем со грозен мирис. :puke:

20. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Паа...освен тетратките со моливче и смоки сум имала мноогу лоши поклони добивано...
    Значи најмногу мразам да добивам пари за роденден..Си го свакам како ај упм за тебе ке се замарам ој купи си што сакаш...
    Парфеми некои амибас дадибас што некам ни да му се доближам и ете ги дремат по фиоките и ми е шубе да ги фрлам некој се потрошил..
    НОСЕНИИ свилени пижами :puke: никогаш нема да ги облечам...Потпробани шминки,подискористен гел за туширање и најважното од се комплет од јамболии од вујна ми за матура,спаковани се за во чејзо,само уште мажот да се пронајди!

Valentina.Vaki likes this.