Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Кинески парфеми.

2. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.896
    ... Рамки за слики секој втор подарок.... Ефтини парфеми на кои сум алергична....Касички за пари пошто сум штедлива :lol: ...Мечиња од кинескиот... Ајде тетратки и моливи помала ок...па чаши ми имат давано цц ... гаки и мајца (долен веш машка :fubar: )..црвена мајца од оние за физичко...мајца со слика робот...
    Дезодоранси...од оние до/подколенки од 10 денари...лак за нокти со кој ако си ги измиеш рацете пола од лакот се измие....чорапи за мало дете....
    уште мн. ама ај поклон не се враќа од почит го дале хаха

3. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Молив, тетратка и темпо! :|

4. Idealista

Idealista Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    551
    Домино :|

5. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    бабински гаќи од една стрина :tmi: ,изгледа на неа не и се биле точни па ми ги донесе на мене за роденден :D
    за полуматура прекривач или како се вика за кревет,јамболија,си мислиш после полуматура ке се мажам :rofl: абе смешки

6. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.896
    оо да заборавив..албуми имам една кутија полна.....некои блузи што ми се мали и такви шари што никогаш нема да ги облешам..знаат дека сакам едноставни,еднобојни класични работи

7. zaki288

zaki288 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    8
    Еден "таканаречен" кинески парфем што беше во скрешно шишенце и мирисаше ужаснооо.. :puke:

8. The.king

The.king Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    138
    волнена маица- страшноо

9. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.209
    Допаѓања:
    36.698
    Тексасни пантолони под коленици и тексасна кошула. Многу се старомодни. Ги добив за матура од вујко ми и вујна ми.

10. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Кошула што е за некоја 147275219 пати подебела од мене и кинески парфем што никогаш не би го употребила :puke:

11. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Имам пријателка од друга држава и се гледаме 1-2 годишно и секогаш си носиме поклони , а мајка и толку погрешно ми го проценила стилот на облекување што од неколку поклончиња обавезно 1 ке утне . Последниот пат ми беше пратила една сукња , материјалот шушкав и засветуваше така со некој лилаков сјај , долга до под колена и еден тул долу под тоа шушкавиот материјал , тулот е црн , мислам ја кај сум поситна уште ми фали некоја огромна балон сукња да ме оклопи ... Навистина ценам што се потрудила жената и што се потрошила ама не можам никако да ја носам и да ја скратам нема да ми биде по кеф :D

12. Irie.eye

Irie.eye Активен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    6
    Јас не прибирам за поклони, сеедно ми е, ама врвот беше поклонот кој го доби моја другарка за роденден. Значи завиткан, во убава кутија, со машна со се, очекуваш некој убав поклон, и само другаркава го отвара и гледа, четвртина бурек со сирење. ... Мислам дека пола саат се смеев кога ми кажа за ова...ама нај трагично е што сеуште не се знае кој и го има дадено. xD

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.549
    Во последно време и не добивам баш утнати подароци. Памтам еден што го добив за 18ти роденден од многу блиска другарка, одвратна свеќа од лаванда ко за бркање молци и едно ташниче што не можам да го дефинирам.
    исто за матура добив кинески парфем што ми стои во веце за прскање :lol: и чаршав портокалов од постелнина :rofl:
    Ко помала имало еден куп ама не ги ни памтам :D

14. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Демондирана облека три пати поголема од мене. Свилени пижами :puke: и машки парфем :lol:

15. galijan

galijan Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    260
    Рамка за слика од кинеските продавници која смрдеше толку многу што веднаш ја фрлив.

16. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    Една блуза која никако не сватив како се носи,како и да на наместиш ти се гледаат градите,никогаш не ја облеков онака ми стоеше :)

17. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    435
    Сум добила многу невкусни подароци меѓу кои е и една блуза (црна) со m&m бонбони навистина беше грозна :@ :@ :@ а и мала ми беше изгледав како кусо петле :D :D

18. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56
    Чанта..излезена од модата пред многу многу време,ама и баш никогаш нема да се врати...

19. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Еден парфем со грозен мирис. :puke:

20. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Паа...освен тетратките со моливче и смоки сум имала мноогу лоши поклони добивано...
    Значи најмногу мразам да добивам пари за роденден..Си го свакам како ај упм за тебе ке се замарам ој купи си што сакаш...
    Парфеми некои амибас дадибас што некам ни да му се доближам и ете ги дремат по фиоките и ми е шубе да ги фрлам некој се потрошил..
    НОСЕНИИ свилени пижами :puke: никогаш нема да ги облечам...Потпробани шминки,подискористен гел за туширање и најважното од се комплет од јамболии од вујна ми за матура,спаковани се за во чејзо,само уште мажот да се пронајди!

На Valentina.Vaki му/ѝ се допаѓа ова.