Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. vvendetta

vvendetta Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    14
    Славев 16ти или 17ти роденден неможам да се сетам точно у кафич со еден другар и ми дојде некој дечко што прват го гледав у живот али се знаеше со другар ми, и ми донесе поклон играчка крава од оние гумените. Незнаев како да реагирам сите пагаа у несвес од смеа :D :D

2. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Сите пижами на баба ми. Не дека беа лоши, него дека немав 72 години и на робија па да ги носам, со тие копчињата и со отворот за брзо мочање што никад не сум го разбирал. :doh:

3. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Колекција за тело со мирис на роза. Воопшто не сакам парфеми или млеко за тело со мирис на роза. Кога млекото за тело ке го нанесев на кожа после некое време почнуваше чудно да мириса и не го користев повеќе.

4. MiaJ

MiaJ Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    18
    За матура 5-6 пара пиџами, ете најмногу мразам.....И братучедка прва исто за матура дезедоранс таков на прскање а знае дека сум алергична(се ифрлам) од тие на прскање, само ролон си користам :?:
    Другата братучедка не ми ни дојде и цела година ме убедуваше дека ќе ми даде пари и ќе ми купи нешто и ете година и пол, ништо...хахахахахах
    Исто како помала се нервирав од рамките за слики и парфемите од кај кинезине..
    Исто за последниов роденден другарка ми донесе(ептен добра) такво едно не знам ни како се вика споено горен и долен дел на рамки нагоре, свилено, 5 броја поголемо, дека она е поголема, па ваљда некој и го поклонил, ама со етикета беше барем :D Само се чудев дали е пиџама и мажот на братучедка ми пред ја да прашам убава пиџама и оваа коа се наљути не е тоа пиџама, за секој ден е....хахаххахахах врв!!!! 8)

5. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Гаќи :|
    Не ми е јасно како може некој за роденденски поклон гаќи да купи :fubar:

6. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    ЗА МЕНЕ НЕ ПОСТОИ ПРОМАШЕН ПОДАРОК !!!!!
    СИТЕ СЕ ЖАЛИТЕ ОВОЈ ВИ ДОНЕЛ ОВА ОНА И НЕ ВИ СЕ ДОПАЃА , А ВИЕ ЗА ТОА ГИ ВИКАТЕ ? ЗА ДА ВИ ДОНЕСАТ НЕШТО ? ЦЦЦ
    ПА И МАСТИКА ДА Е ОД СРЦЕ НЕКА Е.НЕМА ПРОМАШЕН ПОКЛОН

На lightning123 и Twinkles им се допаѓа ова.
  7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    ББ крема , одличен бренд, а од особа што и не ми е така блиска па да се засекира за мене и моето лице, па да ми одбере квалитетна ББ крема, и нешто не ми беше јасно тука.
    Го гледам рокот се е ок, си викам ај ќе ја пробам ќе видам. Ставам утредента, што да видам ... Нијансата ко за црнец, најтемната можна што постои, да ја бараш нема да ја најдеш.. Како со ќумур да сум се мачкала, се гледа лицето мазно, ефектот одличен, кремата е добра по состав и квалитетна, ама нијанса ќумур. Кај на нашла јас не знам, во Африка изгледа, тука не ни носат толку темни нијанси, нема побарувачка за такви.
    И така стои дома сега, пробав нешто како руменило потемно само на образи да нанесувам, како бронзер, ама не стои, не е тоа тоа.
    Уште еден доказ дека пудри и слична препаративна козметика, што си има одредени специфики за да си ја погодиш, не се носи како поклон, освен ако не знаеш некој што користи па да го спасиш, само да не си купува.
    Ај ако се омажам за црнец, па излезе некое чоколадно девојченце, на ќерка ми ќе и ја чувам . Само мора да побрзам со тоа, оти рокот на траење и е уште две години од сега :D

На SofiMar_ му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Јас секакви подароци ценам, али кога праев 14 години ми донесоја како поклон кукла :o . Не ми се веруваше на тоа шо го гледав, али тоа е тоа.... 8)

9. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    8.263
    Најпромашениот подарок ми беше за матура од едни пријатели на моите. Ми донесоа една ташна црвена, обична со патент и огледалце во неа, повеќе личеше на несесер отколку ташна. Немав коментар кога ја видов и одма и ја дадов на баба ми да си ги чува апчињата во неа.

Друг промашен подарок ми беше лани кога дипломирав. Од тетка ми добив еден зелен светкав чаршаф на кој имаше мали ѕвездички и happy new year напишано.

На Avokado и DarkAngelOfLove им се допаѓа ова.
  10. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    Најпромашен подарок ми беше лани за роденденот мој од едно девојче од клас добив една вазна со пеперутки и цвеќиња и бои за ја да си ја обојам.Одма и ја дадов на помалата братучедка.Нека се радува барем :)

11. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    22
    Најпромашен подарок е ТЕ САКАМ од оној кој што највеќе го мразиш...... :lol: :lol: :lol: :lol:

12. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Блуза со жирафа мислам дека беше... така стои... (розова), али поклон си е поклон :)

13. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Танга..
    Ги добив пред некое време,и тоа 2 пара :D
    Само место зафаќаат..

14. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.075
    За полуматура од мајка на блиска другарка добив подарок зелена асталска покривка ]:)
    Без коментар :wasntme:

15. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.984
    Допаѓања:
    67.828
    Jас никогаш не реагирам бурно во стилот на "леле колку е супер" или нешто слично, туку наjљубезно благодарам и толку.. Е сега, наjпромашен подарок - ги имало многу, што од блиски другарки од основно, па и подоцна од разни луѓе кои што не толку добро ме знаат. Ќе напишам за последниот промашен поклон. Перд некоj ден, за роденден од свекрва ми добив фустан коj што за ништо на свктов не би го облекла дури ни да видам како ми стои, а не па да излезам некаде :)) е сега жената знае какви работи jас носам, ама тоа го имала купено (нов беше секако :)) и ми го даде.. Ми подари уште еден фустан (jас имам таков, само друга боjа) .. Но искрено, најважно ми е вниманието, честитките и желбите упатени на моjа сметка.. Зарем има подобар подарок од ова? :)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    677
    Допаѓања:
    1.595
    Обична марама,оние бабскине бе! :|

17. mac.mac

mac.mac Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    655
    Речиси Сите парфеми кои сум ги добила на поклон биле со промашен мирис и зато јас одбегнувам да подарувам парфем

18. ivana63

ivana63 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    229
    Искрено да ви кажам не знам ни како се најдов во темава, затоа што не сакам да се жалам и такви работи, ама ајде кога веќе сум тука да си кажам што си имам да си кажам. :lol:

Имало и убави и неубави поклони, и погодени и непогодени, ама никогаш не сум наоѓала маани и не сум протестирала во стилот„Леле, погрд не сте можеле да одберете..“ или „Ич не е убав“, сепак,како рекле, на поклонет коњ забите не му се гледаат.

Ми текнува еднаш кога добив ташниче за телефон, како подарок за роденден,но не ми се допадна. Сепак, културно си реков “фала“ и си го земав.

19. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Најпромашен поклон ми се памтам од една другарка рамка за слика.Ми се собираа толку многу мислам продавница можев да отворам. :lol:

20. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Блуза со пердувчиња, зајачиња, пеперутки од една моја школска.. ниту еднаш не ја облеков..
    розеви патики од татко ми за роденден :tmi: