Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    најпромаршен па можеби едно 2-3 пати по ред истото девојче ми носи машки парфем :^)
    барем и убаво да мирисаа

2. kitty267

kitty267 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    51
    У глобала задоволна сум од сите подароци што сум ги добила, но еден бугарски парфем отров и ланче и обетки "комплет" ко за баба ми уште се чудам како можеле да ми ги изберат???? :worried:

3. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    Па незнам дали ова спаѓа во промашен :?: :
    Тоа беше одамна кога имав 7год. и отидов кај другарка на нејзин 8ми роденден (Август) и и' однесов шоља (и едно чоколадо,не е битно :lol: ) и потоа во Декември на мојот 8ми роденден ми ја донесе истата шоља. :^) Сум се утепала од плачење :^) :rofl:

На Twinkles му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Paolita

Paolita Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2014
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    150
    Маица - која покрај што не ми се допаѓаше моделот беше огромна ама баш огромна.А јас инаку сум баш ниска и слаба.Можеби ќе ја носам кога ќе бидам трудна, и тоа во 9 месец. :rofl:
    И тоа од другарки. Стварно се чудам ако не можеле ништо поубаво да купат па барем величината да ми одговараше. Сигурно не мислеа дека ќе ми е таман.

5. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    за роденден на едно девојче јас и однесов подарок како ланче беше во кесичка.. и за мојот роденден таа ми го донесе истото со истата кеса :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: заборавила јас тоа и го дадов и ми го донесе мене :lol: требаше јас да и го однесам за другиот роденден

На spacegirl92, Trxmx, Oscar Lady и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Ми поклонија едни тренерки шо беа 2-3 броја помали и плус имаа дупка меѓу нозе :fubar: Најтрагичното беше шо поклонот ми го подари личност шо ми е ептен блиска роднина и ме гледаше секоја ден.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  7. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.108
    Допаѓања:
    26.980
    Кога на мојот 15-ти роденден добив мали споменари (со шифра),плишена жирафа и пенкалце.

8. Aleksandra-Kukla

Aleksandra-Kukla Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    16
    веќе употребен крем за тело :o :o :o :o :tmi: :^) :@ |(

9. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Мислам дека немам добиено ниеден промашен подарок. :)

10. tHeBeAuTyFoReVeR

tHeBeAuTyFoReVeR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    266
    На 13 години добив барбика :rofl: :rofl: :rofl:

На jjoovvaannaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Не знам колку години бев,баба ми подари блуза.Блузата беше КАТАСТРОФА!!!

12. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    за роденден најпронашен подарок се сеќавам кој сум го добила беше копмлет тексас фармерки и палто кои ми беа премногуу мали ...

13. Jinx

Jinx Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    74
    Рамки за слики,албуми за слики.... Колку ти душа сака! Можам продавница да отворам :rofl:

На Oscar Lady и Twinkles им се допаѓа ова.
  14. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    пред 3 години блиска другарка ми подари секојдневни влошки отворени :fubar: :fubar: :puke: :puke: и јас ни шест ни пет и викам аа па не си требала да се трошиш оти ја ги имам истите и вадам кутијата од куфер оти бев во нејзината држава и и ги покажувам и она ваква :$ :$ :$ вика ааааааааа ама мн се убави и удобни јас скоро ги купив и ја викам знам одамна ги користам. и после земав ги фрлив

15. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    Пρијателκа на мајκа ми и ќеρκа и нејзина учеше со мене ама воопшто не се дρужевме и многу ме неρвиρаше, ми подаρија една убавκа блуза беше и ми ρеκоа да ја пρобам да видат κаκо ќе ми стои. Јас ја облеκувам мајκа ми виκа мала ти е се гледа ќе ти пуκне и јас ја облаκам и таа, ми пуκна! :@ Очигледно κога ми ја κупувале меρеле по девојчево ама мозоκ у глава :fubar: јас од девојчево бев 5 глави повисоκа, т.е она беше многу нисκа и набиена и не личеше на возρаста κоја ја има. Иаκо тоа беше многу одамна се сеќавам κолκу се ρазочаρав, многу ми се свиѓаше блузата. :worried:

16. MalaMedena

MalaMedena Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    178
    поклон кебе на матура :tmi:

17. Chokoholic25

Chokoholic25 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2014
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    1.515
    Розева кошула со долги ракви, а наместо копчиња имаше патент. Иста како пижама беше :o

18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.014
    Допаѓања:
    33.856
    На 13 години некој во кесето ми ставил тампони. :D Незнам дали беше намерно или не, јас не знаев што е тоа. Кога и ги покажував на мајка ми подароците, таа кога го виде ни збор не кажа, веднаш ги фрли. :rofl:

На spacegirl92, Valerin, realGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    хахаха се изнасмеав мене најужасен подарок ми беа тетратките и моливите од по 10 ден за роденден кога бев помала секако а и еден машки парфем кој ми го подари партнерот за полуматура :tmi: :tmi:

20. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Мене и не ми е толку важен подарокот од проста прчина што некој некогаш навистина не е во можност да купи којзнае што. На пример знам по себе. Некогаш ете немам доволно пари во мене за на другарка да и купам подарок а и моите може немаат во моментот и не ми е пријатно да им барам па затоа во класот си направивиме договор никоја не прави големи забави освен ако не сака во слаткара и за секоја другарка се собираат пари се договараме и и купуваме нешто по нејзин вкус што и треба и ќе си го искорсити. Мислам во секој случај подобро ем поефтино испаѓа. А за јас сама или секој сам да одвои пари за да купи нешто посебно треба најмалку 200 денари. Некој имал некој немал затоа собереме одредена сума и купиме најубаво така. Инаку не гледам кој колку донел и како донел ама најчудно ми беше кога во 5 одделение девојчето што ја знам од забавиште што ми е комшика се заедно од школо на школо во школо се заедно и за роденден дојде со нејзината помала сестричка и ми донесоа еден лак и еден кармин. Кармин на дете од 5 одделение мислам :o ајде за лакот барем бојата да ја погодеше знаеше дека сакам нежни бои а таа кафеава како црна со светки :worried: а лакот и ден денес го чувам. Исто така во 8 одделение сокласничка исто така и роднина малку подалечна дојде со едно незнам како се викаат сеа тие животни што се влечат заборавив ете такво мече плаво а истото го имам видено кај неа во соба на телевизор башка имаше некој чуден мирис незнам ни јас каков. И од тогаш не го славам роденденот дома не правам забави само со школските може така. А најсмешно ми беше кога за мојот 15 роденден мојот помал брат ми купил телетабиси играчки и едно пенкало. хаххаха смешно ама сеуште си ги чувам телетабисите сепак подарок се од брат ми душичка мала :inlove:

На anna.tesoro му/ѝ се допаѓа ова.