Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.363
    најпромаршен па можеби едно 2-3 пати по ред истото девојче ми носи машки парфем :^)
    барем и убаво да мирисаа

2. kitty267

kitty267 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    51
    У глобала задоволна сум од сите подароци што сум ги добила, но еден бугарски парфем отров и ланче и обетки "комплет" ко за баба ми уште се чудам како можеле да ми ги изберат???? :worried:

3. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    Па незнам дали ова спаѓа во промашен :?: :
    Тоа беше одамна кога имав 7год. и отидов кај другарка на нејзин 8ми роденден (Август) и и' однесов шоља (и едно чоколадо,не е битно :lol: ) и потоа во Декември на мојот 8ми роденден ми ја донесе истата шоља. :^) Сум се утепала од плачење :^) :rofl:

На Twinkles му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Paolita

Paolita Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2014
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    150
    Маица - која покрај што не ми се допаѓаше моделот беше огромна ама баш огромна.А јас инаку сум баш ниска и слаба.Можеби ќе ја носам кога ќе бидам трудна, и тоа во 9 месец. :rofl:
    И тоа од другарки. Стварно се чудам ако не можеле ништо поубаво да купат па барем величината да ми одговараше. Сигурно не мислеа дека ќе ми е таман.

5. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
    за роденден на едно девојче јас и однесов подарок како ланче беше во кесичка.. и за мојот роденден таа ми го донесе истото со истата кеса :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: заборавила јас тоа и го дадов и ми го донесе мене :lol: требаше јас да и го однесам за другиот роденден

На spacegirl92, Trxmx, Oscar Lady и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Ми поклонија едни тренерки шо беа 2-3 броја помали и плус имаа дупка меѓу нозе :fubar: Најтрагичното беше шо поклонот ми го подари личност шо ми е ептен блиска роднина и ме гледаше секоја ден.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  7. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.162
    Допаѓања:
    27.282
    Кога на мојот 15-ти роденден добив мали споменари (со шифра),плишена жирафа и пенкалце.

8. Aleksandra-Kukla

Aleksandra-Kukla Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    16
    веќе употребен крем за тело :o :o :o :o :tmi: :^) :@ |(

9. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Мислам дека немам добиено ниеден промашен подарок. :)

10. tHeBeAuTyFoReVeR

tHeBeAuTyFoReVeR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    266
    На 13 години добив барбика :rofl: :rofl: :rofl:

На jjoovvaannaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Не знам колку години бев,баба ми подари блуза.Блузата беше КАТАСТРОФА!!!

12. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    за роденден најпронашен подарок се сеќавам кој сум го добила беше копмлет тексас фармерки и палто кои ми беа премногуу мали ...

13. Jinx

Jinx Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    74
    Рамки за слики,албуми за слики.... Колку ти душа сака! Можам продавница да отворам :rofl:

На Oscar Lady и Twinkles им се допаѓа ова.
  14. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    пред 3 години блиска другарка ми подари секојдневни влошки отворени :fubar: :fubar: :puke: :puke: и јас ни шест ни пет и викам аа па не си требала да се трошиш оти ја ги имам истите и вадам кутијата од куфер оти бев во нејзината држава и и ги покажувам и она ваква :$ :$ :$ вика ааааааааа ама мн се убави и удобни јас скоро ги купив и ја викам знам одамна ги користам. и после земав ги фрлив

15. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    Пρијателκа на мајκа ми и ќеρκа и нејзина учеше со мене ама воопшто не се дρужевме и многу ме неρвиρаше, ми подаρија една убавκа блуза беше и ми ρеκоа да ја пρобам да видат κаκо ќе ми стои. Јас ја облеκувам мајκа ми виκа мала ти е се гледа ќе ти пуκне и јас ја облаκам и таа, ми пуκна! :@ Очигледно κога ми ја κупувале меρеле по девојчево ама мозоκ у глава :fubar: јас од девојчево бев 5 глави повисоκа, т.е она беше многу нисκа и набиена и не личеше на возρаста κоја ја има. Иаκо тоа беше многу одамна се сеќавам κолκу се ρазочаρав, многу ми се свиѓаше блузата. :worried:

16. MalaMedena

MalaMedena Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    178
    поклон кебе на матура :tmi:

17. Chokoholic25

Chokoholic25 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    1.535
    Розева кошула со долги ракви, а наместо копчиња имаше патент. Иста како пижама беше :o

18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.236
    Допаѓања:
    34.591
    На 13 години некој во кесето ми ставил тампони. :D Незнам дали беше намерно или не, јас не знаев што е тоа. Кога и ги покажував на мајка ми подароците, таа кога го виде ни збор не кажа, веднаш ги фрли. :rofl:

На spacegirl92, Valerin, realGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    хахаха се изнасмеав мене најужасен подарок ми беа тетратките и моливите од по 10 ден за роденден кога бев помала секако а и еден машки парфем кој ми го подари партнерот за полуматура :tmi: :tmi:

20. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Мене и не ми е толку важен подарокот од проста прчина што некој некогаш навистина не е во можност да купи којзнае што. На пример знам по себе. Некогаш ете немам доволно пари во мене за на другарка да и купам подарок а и моите може немаат во моментот и не ми е пријатно да им барам па затоа во класот си направивиме договор никоја не прави големи забави освен ако не сака во слаткара и за секоја другарка се собираат пари се договараме и и купуваме нешто по нејзин вкус што и треба и ќе си го искорсити. Мислам во секој случај подобро ем поефтино испаѓа. А за јас сама или секој сам да одвои пари за да купи нешто посебно треба најмалку 200 денари. Некој имал некој немал затоа собереме одредена сума и купиме најубаво така. Инаку не гледам кој колку донел и како донел ама најчудно ми беше кога во 5 одделение девојчето што ја знам од забавиште што ми е комшика се заедно од школо на школо во школо се заедно и за роденден дојде со нејзината помала сестричка и ми донесоа еден лак и еден кармин. Кармин на дете од 5 одделение мислам :o ајде за лакот барем бојата да ја погодеше знаеше дека сакам нежни бои а таа кафеава како црна со светки :worried: а лакот и ден денес го чувам. Исто така во 8 одделение сокласничка исто така и роднина малку подалечна дојде со едно незнам како се викаат сеа тие животни што се влечат заборавив ете такво мече плаво а истото го имам видено кај неа во соба на телевизор башка имаше некој чуден мирис незнам ни јас каков. И од тогаш не го славам роденденот дома не правам забави само со школските може така. А најсмешно ми беше кога за мојот 15 роденден мојот помал брат ми купил телетабиси играчки и едно пенкало. хаххаха смешно ама сеуште си ги чувам телетабисите сепак подарок се од брат ми душичка мала :inlove:

На anna.tesoro му/ѝ се допаѓа ова.