Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најпромашениот подарок кој сте го добиле?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 15 декември 2010.

1. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.597
    Допаѓања:
    15.910
    За поклон :|

На elenaklasik и INNERBEAUTY им се допаѓа ова.
  2. little women

little women Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2023
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    466
    Секогаш за роденден најблиските ми подаруваа чаршафи јоргани постелнини и тогаш ми беа најглупави поклони ама сега си ги искористив баш и добро ми дојдоа.. инаку за матура од три личности добив фустани кои што беа скроз исти значи исти тогаш беше отворен еден бутик се по 300ден сега не ми текнува како се викаше ама мислам дека сите само од таму ми купуваа.. и уште многу друѓи ама во моментов не ми текнуваат. Инаку не сум маанџија на поклони што и да е им благодарам се сетиле ќе се најде за нешто или ќе се искористи.. а во последно време ми ги погаѓаат и си ги искористувам до максимум.

3. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    308
    Барав на Google подароци плишани мечиња големи и ми се појави оваа тема како резултат, па сакам да прашам за да не биде промашен подарокот дали вие би прифатиле подарок плишано мече од големите и цвеќиња од доставувач ако ви заѕвони на вратата (не на телефон го немам бројот) подарок со анонимен испраќач ваш на пример таен обожавател.? Ако може одговор ^ ^

На Гладиоли му/ѝ се допаѓа ова.
  4. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.492
    Допаѓања:
    5.296
    Само цвеќе подобро. Не секој сака такви подароци, за мене е премногу детски и би ми било смешно искрено да добијам мече :rofl: Ама со букет цвеќе нема утка. Може и некое чоколадо

5. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    Не , stalker vibes ми дава искрено. Едит за истава девојка по улица што ја гледаш е поклонов ? Ако да дечко повлечи се , ако сакала контакт со тебе ќе ти возвратела на некој начин она те игнорира константно верувам намерно праи да изгледа ко намќор

На Angie1432, theowndemon и Еlinas23 им се допаѓа ова.
  6. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.492
    Допаѓања:
    5.296
    Едит: ако не се познавате воопшто во живо, немој. Ако се познавате, подобро напиши од кој е. Инспирирана од последниот коментар на членката под мене.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    308
    Треба да пробам за да не ми е криво дека не сум се обидел... До сега не сум пробал ништо

На sino.o.oka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    Мене пак баш ми е интересно ова. Јас би прифатила, се разбира доколку не сум во сериозна врска.

9. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.776
    Допаѓања:
    169.491
    Дали се познавате?
    Ако не, лично, I'd be scared for my life ако најдам поклон, без да пиши од кој е и без да сум интимна со некој па да претпоставам од кој е. Пошто некој ме гледа, за да ме бендиса, а јас не сум забележала. Би ти предложила ако имаш момент да кажиш "здраво" шо ќе донеси до чамче муабет, шо по некое време ќе донеси до можност да кажиш дека ти се допаѓа па да ја поканиш на кафе - би одела со таа рута.

Ако се познавате - би пишала дека е од мене ако низ поклон и кратка порака полесно ти е да се отвориш како се осеќаш.

But honey, има толку многу начини на кои можиш да се отвориш. Ако не се познавате you're coming in too strong.

На crimson и Ketchup им се допаѓа ова.
  10. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    308
    живееме на ист спрат се знаеме од разминување само а немаме разговор

11. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.776
    Допаѓања:
    169.491
    Обиди се да продлабочиш муабет. Стандард комшиски "ах од работа? Јас бев до таму."; "како си, како помина денот комши?"; ако некогаш видиш дека нешто средва влези/излези - понуди се за помош. Хел, оди на врата и побарај помош чак било филџан шеќер за то шо месиш. :D Ама да ѝ дајш поклон со нота "твојот таен обожавател" на адресата за живеење, која на сите сакаме да ни е безбедно место, без да знај од кој е - крајно ќе се осети загрозено. Помалку мањачки е да пишиш дека е од тебе ама ко за некој почеток на контакт е coming off too strong.

На _iKarmen, Осе, poi и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Мислам дека нема потреба од мече. Цвеќе е океј, ако се претставиш на картичка или нешто и после да видиш дали ќе има некаков фидбек од целата таа ситуација.

На theowndemon и crimson им се допаѓа ова.
  13. Еlinas23

Еlinas23 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2023
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    308
    Српски ефтини работи како во селски продавници лоши на квалитет

Прикачени фајлови:

14. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.597
    Допаѓања:
    15.910
    Добри се ресаниве бе, и шо ако се од селски продавници, битен е производот а не од каде е купен.

На Tea678, poi, SummerGirl и 5 други им се допаѓа ова.
  15. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    779
    Допаѓања:
    1.264
    од дечко што одевме година дена лакиран новчаник, не ме распнувајте ама сосема знаеше дека не ми е тој стилот и не ми се свиѓаше и пак го купи, немам појма зошто

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    13.247
    Да, не се лоши, има едни полоши ресани со никаков вкус, не ги пробал изгледа тие па да види што е неубаво.
    А и на поклон бе, ако стварно поклон биле, маана ли се наоѓа? Неблагодарни.

На poi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    На мене ми се омилени ресаните. :D

Кога се купува подарок треба да се знае вкусот на славеникот. Не можам јас да купам зелена блуза ако знам дека личноста не носи блузи во таа боја.

На minne992, poi и Billy Idol им се допаѓа ова.
  18. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    13.247
    Е има едни понеубави, не знам кои беа ама ич немаа вкус на портокал, благи само никакви, а овие што ги постирал добри се.

А ако не го знаеме вкусот каков му е? Не сите се познаваме најдобро и сме толку блиски.
    Што знам, нејќам маани да наоѓам, каков е таков, битно се потрудила личноста па и се потрошила, колку и да е скромно.

На poi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.264
    ја имам пробано еден куп ресани ама како нашиве од Агроплод Ресен ниедни не ми биле вкусни и уште истите си ги купувам...ем се најевтини..а инаку што и да ни подари некој,некултурно е да наоѓате маани...битно е вниманието, секој го знае тоа...би било навреда само ако некој намерно ви подари да речеме нешто веќе користено ако е на пр. облека или мобилен или нешто што некој веќе им го подарил ама не им се допаднало па ајт да го тупне негде да го искористи за да не се потроши негде со пари за нов подарок..ама имаме една наша поговорка која гласи: на подарениот коњ во заби не му се гледа

20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Ама глупаво е да ти дојде некој со нешто што тој веќе го добил. Јас не би отишла со таков подарок.

На Nate- princeza му/ѝ се допаѓа ова.