Маса, Пола, Чона, Дежа, Пенка, Сута, Сутка, Града (на дедо ми роднина така се викаше па ние ко бевме помали баба Ци*ка ја викавме ) Спаса, Лоза Харалампие, Аспарух, Ончо,Камче, Петрафил,
Чудно ми е што моето име не го сретнав мислам дека е некако старинско име, не е баш за денешно време но барем е поретко и кога некој го спомене одма се знае дека јас сум таа. Инаку, сега ми текна, има една девојка Блажена се вика.
Варвара. Сеуште неможам да го сварам имево. Љубинка. Љуба. Ана Марија и Марија Магдалена најтапа ми се. Тодорка.
Најглупо дефинитивно Лимонка... не верував дека постои додека не проверив на фб нормално, не се тие криви како се крстени, но што со тие кои ги крстиле? Или синот Лав да си го крстиш... ко ќе се запознава со некого да си помислат мајтап игра човеков :/ има уште неколку кои ми се смешни, но да не се навреди некој
Леле какви имиња се изначитав во темава, просто се чудам кој кум дал такво име на бебе Да го осакатиш за цел живот... Има луѓе што стварно си се срамат од името, па се претставуваат со некој надимак или кратенка што не звучи толку лошо. Досега не сум се сретнала со некое ептен лошо име, ама некој ми има кажувано за девојче по име Зумбелина Ама секаде се претставувала како Лина.
Мене стварно ми е смешно абе се роди в комшии дете и прадедото запна Трајчо да се вика не Трајче или Трајан.
Duri polovina od navedenite vo temava ne se voopshto smeshni, ushte pomalku glupavi, ama ajde, sekoj ima pravo na svoe mislenje. Taka mene Stefi i Stefcho me teraat na smeenje. Mislam, ok e da se vikash Stefanija/Stefani i Stefan, ama stefi i stefcho mi se nekako parodija.