Се работи за различни вкусови, а мене оваа Катарина Маркузанова ми е далеку од убава, а не па и најубава во светот или Мкд, баш спротивно, а и нема некоја харизма! Според мене најубавИ женИ во светот се : Џенифер Аннистон Моника Белучи Алесандра Амбросио Ева Лонгорија Меган Фокс (ме мрзеше слики да ставам)
еве ги и моите 2 последни лепотици едната е шерил кол, а другата е прекрасната манекенка Jоана Kрупа, личност на која и се восхитувам колку што е убава од надвор,толку е убава и од внатре по потекло е пољакиња и дефинитивно ми е најубавиот модел, 100 пати поубава од ангелите на вики
мене најубави ми се Katherine Heigl и Taylor Swift може на некоја не и се убави овие две како мене што не ми е убава Викторија Бекам (некоја ја имаше ставено дека и најубава жена).И сега треба со неа да се фатиме за коса... ( мислев за тастатура де ) И во нашево државиче има убави жени, ама од ова познативе не ми се издвојува никоја, по улица шеткаат многу поубави девојчиња и од Натали, и од онаа Маријана ли се вика лото што води. Како и да е еве ги :
Макар што имам многу актерки, кои би ги ставила во оваа категорија, за мене МОНИКА БЕЛУЧИ е прекрасно створење, најпрекрасно.
Темата е расчистена од оф-топици и препукувања. Ќе ве замолам во иднина да се воздржите од било какви навреди, во спротивно темата повторно ќе се заклучи.
Оваа Нина Добрев е од филмот vampire diaries?Малку оффтопик ама ви ја препорачувам серијата. инаку...
мојот фаворит е девојкава, која иако нема некое посебно изразено тело со облини, таа е толку природна и плени со таа нејзина убавина, видете и ја само намевката..ахххх gorgeous!
За најубава девојка од Македонија не коментирам, не сум размислила на таа тема, додека за најубава жена во свет: -Lauren Conrad ми зрачи со убавина. Толку е природна, а прекрасна. -Cheryl Cole.
Од светската сцена: Olivia Wilde Charlize Theron Од МК да ви кажам многу ми се допадна во целина изглед и личност стилистката Љупка Арсовска. Таа работи зад камерите ама заслужува да се најде пред истите повеке од многу други наши “модели“
Од Моника Белучи поубава жена не постои. Има купишта убави, ама оваа е безвременска. Софиа Вергара, божица! Па овие...