Од странските ги има многу, па ајде се решив само од македонките да спомнам некои... Драгана Чуприна: Марија Андоновска: Катарина Ивановска:
од светската сцена би ги издвоила Alessandra Ambrosio, Angelina Jolie, додека од Македонија Катарина Ивановска и Марија Андоновска.
1. Gisele Bundchen 2. Scarlett Johansson 3. Ali Larter Од нашиве би ги издвоила Елена Ристеска, Маријана Станојковска, Сања Николиќ, Катарина Ивановска... Не ми текнува сега, али факт е убав народ сме и си имаме женски за фалење
од македонскиве елена : регион беквалац : од свет курникова : не знам џоли дали воопшто да ја спомнам пошто таа ми се подразбира. она ми е такво совршенство од женско битие што немам зборови. перфектна у секој поглед. ја обожавам. права лепотица и дама +
Од светските а од нашиве и нема некоја посебно убава единствено може Драгана Чуприна има така убаво лице а да имаме некоја фам фатал немаме само не ми е јасно како некои луѓе ја сметаат Маријана Станојковска за лепотица јас неа ни за просечно убава не ја сметам
Моите фаворитки, без некој строг редослед: Мила Кунис Миранда Кер Шерил Кол Кети Пери Ен Хатавеј Натали Портман Кендис Свејнпоел
И немав некое особено мислење за оваа девојка, но вчера кога бев на нејзина свирка, останав стаписана. Преубава. Многу нежна, претерано згодна, со многу малку шминка, ништо посебно облечена, а беше буквално најубава од сите девојки таму. Блескаше. Дефинитивно една од поубавите девојки во Македонија - ВИКТОРИЈА ЛОБА.
Од светските Анџелина Џоли и Софија Лорен , Шерил Кол , од македонските јас хахахха шала... Од македоснките една незнам како се вика на спотот на Брејк Само ти .... Таа е убава , Елена , Драгана Чуприна
Irina Shayk Cheryl COle Aylar Lie А од нашите [imghttp://www.imagedoll.com/out.php/i31686_dragana-cuprina.jpg][/img]
Најубава жена во светот ми е Адриана Лима, а во Мкд ми е Катерина Ивановска iли Иванова нез точно како се прозиваше