Од Македонкиве едни од поубавите ми се: Елена Ристеска Сања Николиќ Емилија Пендева Љупка Арсовска Вера Мештеровиќ, сега Кралевска A од другиве: Салма Хаек Пенелопе Круз Кетрин Зита Џонс Џесика Алба Кира Најтли
Mакедонки: -Катарина Ивановска -Марија Андоновска -Лабина Митевска -Aна Јовковска -Елена Ристеска Светски: -Angelina Jolie -Eva Mendes -Penelope Cruz -Monica Bellucci -Kim Kardashian
Од Македонија Каролина Гочева Иванна Хаџиевска Од светот Скарлет Јохансон Натали Портман Лејтон Мистер Ирина Шајк
ЈААААС! Кај си бе Цацко сува лепото Секој убавината ја перцепира на свој начин. Да не бидам офф Анџелина Џоли
морам да исцитирам нешто.... Кики стана модел на "VS" По бројните успеси на модните писти и соработката со најпознатите, светски реномирани дизајнери, прекрасната Катарина Ивановска го достигна сонот на многу модели ширум светот и стана дел од ангелите на ултра популарната модна куќа "Victoria's Secret". Имено, соработката на Ивановска со модната куќа веќе е започната и досега манекенката учествуваше во две кампањи, од кои првиот пат позираше за интернет страната на компанијата, а вториот, по големиот впечаток кој таа го остави со нејзината професионалност и умешност, одговорните од "Victoria's Secret" ја ангажираа и за главниот каталог Здраво: Денес за “Здраво” ексклузивно објавуваме дека од неодамна Катарина Ивановска е дел од тимот на “Викторија Сикрет”. Претпоставувам дека ова значи многу за тебе и за твојата кариера. Како дојде до соработката? Катарина: После 4 годни напорна работа и одење на кастинзи, изгледа им здосади на одговорните луѓе на “Викторија Сикрет” да ме одбиваат, па конечно ме “букираа” да сликам за нив ?. Снимав два пати до сега. Првиот пат долна облека за интернет страната што беше на некој начин и тестирање дали ќе им се допадне. За моја среќа им оставив добар впечаток и пред 5 дена сликав за главниот каталог за облека. Здраво: Што се промени кај тебе на професионален план по стартот на соработката со “Викторија Сикрет”? Катарина: Многу е рано за да кажам дека нешто се променило на работен план, но како и да е, “Викторија Сикрет” е клучниот момент кој ми се случи годинава и се надевам дека и понатаму ќе продолжам со кариерата по нагорна линија. Мене лично ако ме прашуваш, јас сум најсреќното девојче на свет.
-Кристина Агилера СОВРШЕНСТВО ОД ЖЕНА -Шарлиз Терон -Мишел Трахенберг.. А од нашите ми е оваа девојка што се појавува во спотот на Ѓоко Танески а појма си неам како се вика
Рената Томиќ се вика,модел е на Црнокрак и е мн мн слабо и исушено девојче,ама вкусот е индивидуален.
Не знам што ми текна да изгуглам Рената Томиќ, ама ова што ми излезе.... ..мене ми е застрашувачки слаба.
е да ти кажам право, ми беше убава само на спотот, кога ја видов по сликиве............аууууууууууу бегај погрдо суштество нема да се најде...претапациран костур.
Мене ич не ми се допага,бидејки ја познавам во живо,и летово посебно често се срекававме во Парадизо.Се на се и карактер и лик,лошо
Најубава македонка е тежок збор, ама јас ќе ја издвојам Елена Ристеска иако не сум и фан од јавниве личности, најубава ми е таа од светската, не издвојувам никој зошто немам одредена личност.