^ Isabeli Fontana Преубава манекенка! Малку има чудна вилица но е секси и тие плави очи и полна усна се добивка.
Николина Пишек-прв пат ја видов на Операција Триумф и оттфгаш на секоја слика што сум ја видела е прекрасна Ванеса Вилијамс
Викторија Лоба Olivia Wilde Cheryl Cole Carmen Electra Cameron Diaz ... и уште многу! да не ставам ептен,ќе изнатрупам
Од светот Tarja Turunen Olivia Wild Paget Brewster Ana Brenda Contreras Blythe Danner Од нашите Викторија Лоба и Весна Станојковска најубедливо ( не можам да закачам слики ).
Како можев, а да не ја спомнам Викторија Лоба кога е поубава и од Елена?! Тежок пропуст сум направила со тоа што ја заборавив...
Од странските- Изабел Гуларт, Шерил Кол, Ева Лонгорија, Ким Кардашијан, и Џенифер Анистон. Од домашните- Да не биде без ич, најубава ми е Елена Ристеска.
Najubava zena na svetot? Koj ako ne Monica Belucci? Zena vo vistinska smisla na zborot. Perfekcija. Kim Kardasian Ali nekako e prevestacka Cassie Ventura r&b peackata vi teknue? Preubavo sustestvo! Vanesa Williams Ana Beatris Baros Adriana Lima Eva Mendes Salma Hayek verojatno Ima I drugi I vrti suci crnite zeni spored mene se najubavi be real people! Pravilno nose,zakoseni crni oci srnzualni I polni usni. Toa e za mene ubavo.Retko bendisuvam plavusi a dobra rasa se I brazilkite gi spomnav pogore od Makedonija ne mi IDE ni Edna na pamet valjda Ljupka Arsovska sto znam..epten deka mora nekoja. A da I simona nikolovska od exclusive samo pred da se naprai kostur :/ I ne znam nekoj ko ke rece Lila bila ubava??dajte be, dupli ocila pod itno, molam samo jabolcnicite cinat na nea. Inace ko ciganka mi e..so toa ocite padnati nadole I spleskaniot gaz. Biljana debarlieva e ubava ete mi tekna I na nea!
Орхидеја ми е преубава... Повеќе се фокусирав кон девојките во Македонијава, ама имаме вистински убавици!
Бидејќи не е посочено дека темава се однесува на јавни личности, ќе ја издвојам Ема, девојката на Гаро. Поради ограничен избор на слики, ги избрав овие.
Во Македонија има една палета на прекрасни девојки, каде ама баш не би ја сместила Елена Р. Која од која се. Ги сакам природните девојки, не со шесто кила пудра и силикони и триста чуда. Најубава Македонка тешко би ми било да изберам, ама од набројаниве на улица сум видела поубави. Либра, се согласувам со тебе. Девојката на Гаро е прекрасна. На сликите не се гледа убаво, но во живо ми е како самовила
Скарлет Јохансон си е на врвот по мој вкус, тука се и бијонсе, андриана лима, мерлин монро секако, а од македонкиве најубава ни е Елена и Татјана Стојановска
Arielle Kebbel Cега ја видов во Vampire diares,но ја имам видено и други филмови,ама не ми текнува кој беше Hо девојкава ми е преубава,слатко убава,како колаче ми е Спојлер Aманда Cејфрид така ли беше? Спојлер Oд нашиве Lјubka Arsovska и Cеверина....