Ама не ги гледајте вие само така, како да речам површно, овие ненашминканиве.. Секако дека со шминка се поубави, ама сепак и ненашминкани се гледа дека имаат убави црти на лицата...добро може не сите, ама повеќето имаат
Сигурно не е најубава, ама мене ми е најмила. Најдобар лик ми е во филмот, а пак и гласот од Марија Кондовска ептен и го имаат погодено. Просто ми е мерак да ја гледам и слушам
Тоа да до некаде.Ете пример Анџелина Џоли убава е и така и така ги има цртите.И Џесика Алба не е толку лоша,сега се разбира дека е со шминка поубава,ама Ева Лонгорија... ми се повраќа коа ја глеам...како куче е ... Ама мислам дека Лејди Гага е врв
Незнам сепак е ова мое мислење денски по кеј да се прошеташ 10 пати поубави и позгодни девојки ќе видиш од гореспоенативе.Него дека ги гледаме на телевизија бомбастично претставени двеста мејкапа поминати,најскапа гардероба,цел ден у теретана и илјада други работи коишто го красат шоубизнисот и затоа мислиме дека се којзнае што ,а не се.Една Бијонсе изгледа фантастично на бина додека папараци што ја фатиле како се бања на плажа некаде газ како на баба ми.Па и баба ми има подобар од нејзе .Како што може телевизијата да те претстави никој не може.
:up: :up: И мене ми се допаѓаат. Други, штознам има повеќе, на пример Радица Лелова ми е симпатична,Катарина Ивановска, па од странциве, Мишел Фајфер, шармантна и мистична убавина. Има и други ама не ми текнува сега
Не требаше Македонка? Гледам сите сте забегале од темава да не бидам оффтопик Најубави жени се Бијонсе. Алба, Фокс, Никол С. Кристен Стјуард е слатка