Ashley Judd Преубава, талентирана, неисфорсирана, природна и едноставно впечатлива. И ги обожавам филмовите
Kristin Kreuk. Прекрасна е девојкава, ми има некоја убавина ко од планина да е изведена бе, свежа, таква млада и харизматична. Simone Simons. Која јаболкница и поглед го држи женава не е нормална. Ана Јовковска.
Најубава жена во светот ми е Адриана Лима. Изобилува со убавина во секој поглед. А најубава жена кај нас, т.е за најубава Македонка ја сметам Емилија Пендева - познат tattoo maker
Нема најубава македонка,сите македонки се убави да се речи и најубави . А иначе ептен ми е слатка од странциве Taylor SwifT & Angelina Jolie дефинтивно (Двете ми се многу природни и прекрасни,слатки се!.Анџелина е и прекрасна мајка )
Мнооогу ми е елегантна господичнава, едноставно ко да зрачи сексапилот од неа. И Аманда исто Од "нашиве", убава ми е Лоба. Спојлер Бело си е бело, овај, плаво.
Лана Дел Реј -Женскава зрачи со тој стар холивудски изглед! Преубава е, а песните и се сон. Вистинска релаксација It's you , it's you, it's all for you, everything i do. I tell you all the time, heaven is a place on Earth with you
Heidi klum, miranda kerr, tailor swift, a od makedonskite katarina ivanovska i sanja nikolic no ima ushte mnoogu Zaboraviv na viktorija loba devojkata epreubava i od turskite ahu yagtu (pelin,ljubov i kazna) preubava isto tuka se i seherezada , bahar od "ezel" itn
На таа тема неможе да се даде точен одговор која е најубава во светот или во Македонија. Жените, кои ги гледаме на телевизија по филмови, реклами и спотови сите се убави и нормално. Се пак ги даваат на телевизија. Визијата е на прво место, за да си популарен, а шминката или фотошопа помага многу за таа цел. Ги има многу убави девојки по улица, кои можат да се сретнат, па дури и во некое село, кои исто можат да бидат прекрасни и така популарни со својата убавина, но или се имат насочено во друг правец-не во светот на популарноста, или немаат можност да се допрат до таква среќа. Најубава жена можам да ја посочам и комшивката или жената во автобусот денес... Секоја земја си има убави девојки, од убави поубави, само за во државата Грузија немам забележано убава девојка...Таму се малку чудни
Абре сите македонки сме си убави, али јас и Лоба сме најубави.Плаво си е плаво. Не стварно, Лоба ми е најубава македонка (од овие шо ни се пејачки/модели).
Се согласувам со мислењево. Во оваа тема коментираме за најубави познати јавни личности ( актерки, модели, пеачки итн...) во има толку многу убави анонимни жени и девојки.. еве на пример во моето мало има една жена која навистина е прекрасна, да беше позната личност сигурно сега ќе беше на листата помеѓу најубавите жени во светот.
леле да да, оваа Aнтонија колку е нежна, природна, Mеган Фокс и Лима, може вода да и носат. и мене од постарите тетки ми се допаѓа и Cофија Вергера А од манекенките, би ја издвоила само Петра Немкова,преубава е, заедно со Јоана Крупа (имам пишано понапред за нејзе) едит- и на не ја заборавам на Tрендафилка омилената бугарка Hиколета,