Лоба е привлечна оти е плава, пушти ја во Русија да видиш дал ќе мислат така, инаку не ми се допаѓа многу Лоба, има нежно лице, ама тело и останато не баш онака.. Инаку од МКД морам да признаам дека Каролина која не е нешто вауу остана доследна на нејзиниот стил и харизма, не ми е премногу ни премалку! Не претерува затоа ми ја става на една од по ок. Македонки. Од светов од Натали Портман..зрачи со нежност. Моника Белучи ми е секс.. а одсекогаш сум си ја сакала Алиша Милано. Мој алл тајм фав- Одри Хепберн во денешницава Одри Тоту многу ме потсеќа на нејзе.
Audrey Hepburn Уште кога го гледав Breakfast at Tifanny's, Sabrina и Roman Holiday се заљубив во неа. потоа... и се согласувам со коментарот над мене од ljubam за Натали Портман. Многу ми се допаѓа таа девојка заради специфичните улоги најпрво што ги има во сите филмови кои досега сум ги гледала. Многу ми беше интересна во Closer Од нашиве би ја издвоила једино Катарина Ивановска. Девојката е родена за модел, ги има оние “маникенските’’ црти на лицето. Секоја чест за Кики и се повеќе успеси за неа
Миранда Кер ми е преубава Диана Агрон исто така многу е убава Нина Добрев Блејк Лајвли Ама сепак.. Лејтон никој не може да ми ја замени! Многу ми е посебна некако, незнам. Од нашиве - никоја.
Од светот: Миранда Керр, Адријана Лима (ме плени со природната убавина), Џулија Робертс (мај фејворит олд тајмер) и толку се отприлика. А од нашиве.. па ЈАС нормално . Шала на страна, освен мене симпатична ми е Лоба. Си има симпатично лице девојката. Нека прости Лоба нема место за неа
Моника Белучи, а од нашиве има неколку убави девојчиња како Елена Ристеска, Викторија Лоба, Тамара, Катарина, Надица Георгиевска и сл.
ЛЕЛЕ леле леле леле сто направивме хехехе .А бе биваше никој да не ми се изнасмее за грешкава Бојана Васич
Наталиа Ориеро -најубава ми е,моја омилена глумица уште од детството,успешна глумица,пејачка,модел и деловна жена, во јануари го роди своето прво дете и за 4 месеци си ја врати својата фигура,блескаше во Кан