Мојот список се измени малку. Maria Valverde ми е поим за совршена. Christina Hendricks. Синоним за облини, биг бубс и сексапил. Просто зрачи и најубава џинџер на цел свет. Ја обожавам. Во Бугарија една старлета, очигледно со пилешки мозок, ама мене ми е ултра лепотица - Николета Лозанова.
Maria Valverde СОВРШЕНСТВО! Николета Лозанова Јака ствар, стварно јака и убава женска, провокативна и сексапилна.. има прекрасни нозе
MMmmm MEGAN FOX mojot idol dozivoten! Odsekogas mi e najubava i najubava ke si ostane nikoj nema da ja zameni!
Најубави жени во светот ми се: Irina Shayk Blake Lively Adriana Lima Oд балканот: Emina Jahovic И од нашите Македонки, Елена ми е најубава.
ЦЕЛОСНО се согласувам со обој коментар. Меган Фокс е ВРВ човече! А во Македонија има 9753487593 пати поубави девојки од овие познатите. Јас сум од Струмица, и овде има ПРЕКРАСНИ девојки кои не се познати личности, доколку би биле ѕвезди, би ги замениле и Џоли, Џесика Алба и мн други. Но не само во Струмица, морам да кажам дека и на целиот балкан и ширум во светот има прекрасни девојки кои го имаат тој потенцијал за убавина на светски звезди, но не се.
Меган Фокс, малку ќе забегам од темата, ама мене ми е ужас, ниту малку не ми е убава.Ладна убавица со еден куп пластични операции.Ништо на неа не е природно, многу корекции има на лицето.Јас тоа не го признавам за убавина. А девојката од Три метра над неботот се согласувам дека е совршена.Толку е нежна, елегантна и женствена.
затоа што почнавме со балканот, да ги заокружам нашите соседи Спојлер (поради мала информираност- незаинтерсираност, намерно или не сите ми излегоа да се пеачки) од бугарките gloria а од албанките genta од грикинките и статуата на афродита а од србинките
Има многу ама онака на врвот дефинитивно според мене е Rachel McAdams А од нашите Елена Ристеска, поготово сега со новиот имиџ!
Скарлет и Миранда Керр од светот. Ааа и Андријана и Кандисе не се за фрлање. Од македонија ми е Елена Ристевка.
Моника Белучи ми е поим за совршена жена. Нема потреба од слика Македонка.. не можам да издвојам.. од проста причина шо неам некој избор, а од комплетните анонимуси кај нас има стварно премногу убави девојки.