....според мене не е само убавината на лицето....жената треба да е комплетна... ....дефинитвно за мене најубава е Џенифер Лопез,има убаво лице,убаво тело,шарм и сексипил.... ....а од македонките Надица Георгиевска,за која времето како да стои...... ..
Од македонките најубави ми се лоба и љупка, особено како е нашминкана и фризурата во спотот на песната Кога сонце грее плачам со Ламбе.А од познатите што знам ги има многу, ама ајде ќе ги издвојам Ева Лонгорија, секогаш ми зрачи со убавина и секогаш убава дотерана и елегантна,Алиса Кејс, незнам ми има некоја убава мила фаца а кога ќе ја чујам како пее уште повеќе ми се допаѓа. И да сестра му на Мајкл Џексон, црнкиња со зелени очи, од оваа комбинација минема нешто по убаво. Незнам Ева ми е поим за совршенство...
Глумици: -Angelina Jolie -Еva Longoria Пејачки: -Cheryl Cole Ќе ја издвојам и Кејт Мидлтон! Манекенки: -Adriana Lima -Candice Swanepoel -Izabel Goulart -Doutzen Croes -Alessandra Ambrosio -Miranda Kerr -Катарина Ивановска
Од светот ги издвојувам Eva Longoria, Kim Kardashian и Emilia Attias Од Македонија:Љупка што пееше со Ламбе во песната кога сонце грее плачам, Елена Ристеска, Каролина Гочева, Елена Милева и Илариа Кирилов
Cara Delevingne, Rosie Huntington, Kaya Scodelario, Candice Swanepoel, Lana Del Rey, Megan Fox, Jessica Alba, Angelina Jolie, Mila Kunis и други. а од македонскиве само Катарина Ивановска.
Спојлер Meryem Uzerli Јасмин (не знам како и е вистинското име) Taylor Swift А од македонските никоја
Од странските Шерил Кол. Женава ми е незнам, јас што сум женско не можам да и се изнагледам . И фаца, и тело баш ми е некако нежно убава . Дајан Кругер ми е преубава, една од најубавите во Холивуд според мене. Има некоја специфична убавина. Од нашиве Катерина Ивановска, без конкуренција .
http://www.people.com/people/package/ga ... 34,00.html Овие од People не се нормални. Женава нема ни грам харизма, ни шарм не убавина. Стап за чукање ореви. Тоа што ни знае да глуми друга работа. За Гвинет Палтроу зборувам И за останатите во топ 10 не сум нешто воодушевена, ама Гвинет Палтороу А јас мислев дека сум ќора.
Чак што више и ружна е И морам да ги додадам со кој памет ZOOEY DESCHANEL (јес да е интересна ама најубава ???), а и DREW BARRYMORE. Ај да не критикуваме многу ... Најубава македонка ми е Катарина Ивановска, Каролина Гочева, Светлана Црнокрак, Татјана Груевска (незнам дали така се презива сега ) А од странските Jennifer Lopez, Cheryl Cole, Rachel Weiz, Doutzen Kroes.
Ова за Гвинет, и јас се почудив кога ја прочитав статијата . Ружна, антипатична, не знам, нема зборови со кои ќе опишам колку ми е таа жена одбивна. Богами треба да си без очи, за да ја прогласиш за најубава.
Најубава жена не постои.Постои само убава жена.На светов има мн убави жени и секоја е убава на свој начин.