Не ми е јасно како ја изумив - Елена Стојановска, порано водеше една емисија на Телма, не сум сигурна дали сеуште е присутна на тв-екраните. Ми има совршени црти, мил глас, настрана од тоа е толку фина, културна, одмерена.
Сашка Димитровска. Не дека има некоја вонземска убавина, но има мил лик. Наташа Петровиќ. Е за неа слободно можам да кажам пре-пре-пре-преубава!
Многу сакам девојки со убави усни и големи насмевки. Природни, без тон шминка и вештачки трепки. Џоли, Северина и Де Вито ми се пример како треба да изгледа вистинска жена и дама.
Најубавата жена во цел свет според мене е Adriana Lima,едноставно блеска со својата убавина.А во Македонија...Катарина Ивановска се издовјува како една од поубавите.
Rihanna Дефинитивно најубава на цееллллл свееетттт .. ..а Шерил е дефинитивно најслатката девојка со преубава насмевка..Од нашите нема некоја посебно шо ми се свига т.е шо е убава
во светот најубава андриана лима дефинитивно,а во македонија јас...хахаххаа,не па јас мислам елена ристевска,катирина иванова...и др.
да не ме сфати некој погрешно сепак ова е мое лично мислење т.е.изразување на вкус,а за вкусови не се суди,ама мислам дека катерина не е толку убава колку што е изрекламирана,најубаво до неа досега може да признааем е кадарот од трето полувреме топлес на оџридско езеро и толку,а и муабетот ми е дека има многу убави жени што медиумски не се експонирани,а и ако погледенеме поубаво убавина има во секој од нас не мора на кантар да ја ставаме и мериме
Анџелина Џоли, Адриана Лима, Меган Фокс, А од нашиве Сузана Ал Салкини, Катарина Ивановска, и онаа сега што ја избраа за мис да не претставува мислам Симона дека се викаше, и таа е убава