симпaтични ми се ... Сaњa Ѓошевскa Орхидеja Дуковa Иренa Спировскa Skopje Fashion Week мaнекенкa, не знaм кaко се викa, aмa е преслaткa...
Немогуќе, дојдов и јас специјално за неа. Пред некој ден не можев да спијам и манијачев глумици од шпански серии и ви текнува нели, Марија Пола, Марија Фернанда, Марија Гвадалупе... Ама женава е преубава, поубава е сега отколку кога беше помлада. LUCERO
Девојкава, мејкап артистка, ама преубава е и со шминка и без шминка подеднакво. Постојано ја коментираат дека треба да е ВС ангел. Кенза, модна блогерка, совршена фаца, а за тело и да не зборувам
Моника Белучи, синоним за женственост, убавина, страст, харизма, мистичност, што би рекол Игор Џамбазов с`та жена.Тоа е таа убавина за која војни се водат.Старее грациозно, не велам дека можеби нема пластика, но се гледа дека е умерена и не и е сменет личниот опис.Едноставно жената зрачи.А од Македонија, многу убава жена ми е Камелија Левенска, во живо ја имам видено и прекрасно изгледа.
Monica Bellucci- дама во вистинска смисла на зборот, ме фасцинира со својата убавина, едноставност, елегантност, однесување, харизма, шарм... Од нашиве девојки сеуште ниту една ме нема фасцинирано за да ја издвојам...
Aбе со чесни исклучоци, ама што се не постирате на темава, да ви кажам Само последниве страници ги прелистав и едино за Моника Белучи и уште некоја немам приговор, па или моите стандарди забегале повисоко, или нешто друго е проблемот.. Јас да си напишам, вие игнорирајте ако не ви одговара
Mис на свет, мис Грција 2012 Од Шпанскиве глумици кога веќе ги фативте мене ми се најубави Marlene Favela Dana Garcia и оваа била мисица, воедно и актерка Ximena Navarrete
Леле мори мајко... оваа Химена каква е! Ја гледав на реклама од филм. Се заљубив. Пренајпрекрасна е...
Stephanie Jacobsen Спојлер Не е ни чудо што е толку убава, микс од 15 култури е - "Jacobsen's father is of half-Chinese, quarter-English and quarter-Norwegian descent, while her mother is predominantly of Portuguese descent."