Најубави жени,мислам надворешно според мене се Алесандра Амбросио,Адриана Лима,Бар Рафаели-кај ги наредив се бразилки ,и од кај нас Катарина Иванова,некако имаат специфична природна лепота е такви ми се свиѓаат
Па нели македонка? Најубава жена во светот/најубаваМакедонка? Сте забегале сите За мене од македонките..најубава ми е..нема некој избор ама ајде Каролина Од страна најубави се Бијонси, Александра Амбросио, Жизел
Во светот,според мене, се: Шерил Кол Барбара Мори Хајди Клум Адриана Лима Во Македонија: Сања Николиќ Маријана Станојковска Катарина Ивановска Драгана Чуприна
Омилена ми е Шарлиз Терон.. има некоја нежна убавина.. Исто и Ен Хатавеј .. и Адриана Лима А од нашиве Љупка Арсовска(прекрасна ми е девојката) и Катарина Ивановска
Една од најубавите девојки во Македонија лично мене ми е Емилија Пендева - Lady од спотот на Тоше Проески.
Од странство најубава ми е Адриана Лима и Шерил Кол а од нашиве убава ми е Елена Ристевска и Марија и Душица Андоновска ми се симпатични и секако Катерина Ивановска Сакав да искоментирам дека Драгана Чуприна е убава но ми делува многу вештачко...
Малку ке бидам оф топик ама многу ми се убави латино американските глумици.... Сигурно сите сте ги гледале нивните филмови...
Од нашиве дефинитивно Надица Георгиева, жена во вистинска смисла на зборот! А од странство Ева Мендес Има и други секако, но јас избрав по една и од кај нас и од иноземство Поззз!
Македонка-АЛЕКСАНДРА ПИЛЕВА(нејзиниот стил,убавина,глас...); После- ШАКИРА, КОРАИМА ТОРЕС и КАРОЛИНА ВОЗЊАКИ. Еве и слики...