Кога станува збор за убавина сакам несовршени лица, асиметрични, несовршен нос кој совршено се вклопува. Мислам, до овие што ги изгледав сега повеќето ми се со огромни муцки и сини очи, што сметам не е доволно карактеристично лице за мене. Една од најубавите жени на светот ми е Анџелина Џоли, а после неа Noomi Rapace, од Девојката со тетоважа на змеј.
Според мене од помладите најубави девојки во светот Алена Шишкова А Од Македонија дефинитивно Катарина Ивановска
Од македонките дефинитивно Емилија Пендева. Секаква фризура и личи, секаква шминка, која моќ извира од тоа очите.
Адриана Лима ми е перфекција, со шминка без шминка, убавина си е убавина Од Македонијава наша можам да ја издвојам Катарина Ивановска. Адриана Лима Наше а светско-Катарина Ивановска.
Леле многуу имаа убави жени - според мене - од странските - Megan Fox, Eva Mendes, Eva Longoria, Catherine zeta jones, Aishwaria rai, Angelina Jolie, Jessica Alba, Miranda Kerr, Ximena Navarette, Merilin Monroe, Thalia, Coraima tores, Candice Swanapoel,Claudia Lynx, Olesya Malinskaya, Melita Fabecic, Marina Vjollca, Migena Gashi, Alena Shishkova, Ekaterina Koba, Natalie Halcro, Од нашите - Viktorija Loba, Tatjana Stojanovska, Biljana Debarlieva, Marjana Stojanovska Леле многу испаднале, мене овие ми се најубави!
Татјана Стојановска, Билјана Дебарлиева, Елена Ристеска иако е многу арогантна, Миланка Рашиќ ми е убава, Живкица Ѓурчиновска Каленикова не старее и прекрасно изгледа. Пејачката Маргарита Христова ми е убава иако се збуцкала малку. И Цветанка Ласкова на времето беше многу убава, сега е веќе стара жена.
Ух, ги има многу. 1.Блогерка на Јутјуб, прекрасна ми е 2.Друга Јутјуб блогерка 3.Megan Fox, погоре ја има насекаде 4.Angelina Jolie 5.Adriana Lima