Sandra Bullock - жената има 50 години а изгледа Jennifer Lopec - Исто така е во средни години 45, ама тело гром, а и во фаца е божанственаа Doutzen Kroes - колку е само совршена Александра Накова
Od "svetskite"Adriana Lima, Jessica Alba i Megan Fox. Od nasite nitu edna ne mi e nisto posebno Katerina Ivanovska mi e mnogu grda zosto ne znam... Mozi deka e manekenka ama ne mi e ubava nitu vo lice nitu vo telo. E sega neznam kolku se prirodni ovie trite ama spored mene se top.
Дефинитивно: Xenia Tchoumitcheva и Адриана Лима и Џеј Ло и Меган Фокс и Џесика Алба Од македонкиве никоја
Ким Кардашијан според мене дефинитивно ! Прекрасна е , може има многу пластични операции липосукции ама изгледа перфектно како што секоја идеална жена би требало да изгледа.. облини,убаво лице,коса све ... нај најј ( освен задникот што и е преголем малку претерала со липото )
Многу убави жени има на светов али според мене едни од најубавите жени се Македонките. Можеби се трипам ама цврсто стојам зад тоа .... и кога мислам на најубава жена мислам во секој поглед.
Незнам дали се познати првиве три, а последнава мислам дека е македонка. На прво место според мене дефинитивно стои Анџелина Џоли, а преубави се и Адриана Лима, Дауцен Крус и многу други. Колку само убави жени има во светов неможат да се издвојат најубавите, обична жена што не е позната може да биде убава, така да..Кога набројуваме најубави жени можеме да ги издвоиме само тие што ни се познати и што сме ги виделе,а уште колку ги има..
Секоја жена/девојка е убава на свој начин, а и за одредена некој ќе мисли дека е,а некој друг дека не е.Значи и различен вкус има секој. Според мене многу убава девојка/жена е онаа која е природна, без силиконски додатоци и онаа која има природна убавина, која може да се види и без тон шминка на неа. Сето она што е со премногу шминка, со силикон на изглед убаво, всушност вистински и не е можеби најубаво/толку убаво. Според мене еве една убава жена, убава во секој смисол. Природна, убава, симпатична, слатка, згодна... Тоа што е прородно убава најмногу ми се допаѓа.
женава има безвременска убавина дефинитивно ми е прва на листата! анџелина се разбира убавица препремила е од македонкиве никоја не знам како можете да ја спомнувате Маријана коњ е жената