Ima mnogu ubavi koi gi znam. Manekenki, peacki, akterki no poveketo stranski zosto retko ja sledam makedonskata scena. Bi ja izdvoila J Lo, Anelina Jolie, Doutzen Kroes a od makedonija Simona Poposka
Holland Roden. Прекрасна е. Rocio Igarzabal. Посебна убавина има. Од македонкиве баш и незнам.А други Shakira,Angelina Jolie,Megan Fox,Lali Esposito,Irina Shayk,Beyonce (of course) etc.
Ги додавам Селена Гомез и Венеса Хаџинс. Селена,многумина не ја обожават ама мене ми е многу елегантна,скромно изгледа. Пример за како треба да изгледа една млада жена. Типкава си го фура стилот,природно си е убава,секогаш е средена на свој начин, и изгледа толку naturally.
Према мене, прилично многу ми се топ. Vanessa Hudgens Неса ми била топ кога бев малечка па сега неќам да ја изоставам во никој случај. Karen Gillan Висина + црвена коса. I like that. Liz Gillies Некогаш мислам дека та ми е најтоп од сите кои сум ги пишала до сега и од сега. Класична убавина. Ashley Benson примамливо привлечна.
Од нашите дефинитивно Викторија Лоба А на светско ниво е малце потешко да се одлучи има навистина преубави жени.. Еве ќе ја издвојам Gigi Hadid како мој фаворит, природна убавина без силикони Cara Delevingne - можеби нема тело со облини но има убаво лице и црти И секако да додадеме и по некоја турчинка, сите знаеме дека турчинките се екстремно убави жени Merve Bolugur Yasemin Allen
Мартина Михајловска има се да биде најубава а и млада е 18 дали има.. а во светот се знае - Monica Belucci
Ja zaboraviv i Gizem Karaca turska glumica i manekenka.Preubava mi e i mnogu prirodna.Ubava e i so sminka i bez sminka