Од нашите Љупка Арсовска и Елена Ристеска од помладите. Билјана Дебарлиева секако дека е една и единствена
Од светот би ги издвоила како посебни Кејт Мидлтон,Џенифер Лопез и Софија Вергара. А од кај нас немам некоја посебна можеби Маријана
Oд нaшиве би ги издвoил Лилa Филипoвскa и Билјaнa Дебaрлиевa. Oд стрaнциве Ријaнa, Анџелинa Џoли и Сиa ми е симпaтичнa.
Od javni lichnosti, vo mkd definitivno Dragana Chuprina. I Viktorija Loba mi e simpatichna. (ednata ima ukrainsko, drugata rusko poteklo btw) Od svetot se povekje i stvarno nema smisla da izdvojuvam, ama ako vekje se mora, ovie dve mi ostavile vpechatok Imashe ushte edna koja ne e premnogu mainstream, ama mi izbega mislata, da me ubiesh ne mi teknuva u momentov, kje se setam i kje ja postiram. Inaku od poaktuelnite - Doutzen Kroes i Irina Shayk. All time favorite Norma Jean Mortenson
Маријана ДимовскаЕх да и ја имам убавинатаНа интернет има малку податоци за неа,не знам зошто така,ни на фб ја има.
Македонка Мартина Михајловска мислам се викаше девојката, што води Бекстејџ со Миа. Или е префотогенична, или е совршена.
маријана катастрофа лицето со толку операции и без нив исто катастрофа ова ако е најуБава македонка сите треба на мис на свет да одиме
Гиги Хадид и Софиа Вергара дефинитивно најубави..има нешто посебно во нив не знам.. А во Македонија би ја издвоила Антонија Локвенец(модел) , преубава
еугенија суарез дефинитивно една од најубавите девојки што сум ги видела некогаш можеби и најубава кендис дефинитивно најзгодна и убава тејлор хил дефинитивно има некоја посебна убавина од македонските каролинчето е убавка и секако катерина ногу убава
Нема смисла сеа, ептен е анонимен форумов , иначе би закачила од мене Се шалам хахххаха , не сум нарцис. Каролина сега за сега ми е бр.1 ... Дама Иначе Белучи , Вергара, Ким... Ама Белучи е незаменлива деф!
За македонска, Лила Филиповска е стварно жена на место од лице од тело, свака и част. A за светот еве овие А