Љупка Арсовска ми е една од најубавите жени кај нас, барем од познатите лица.(Всушност мислам дека не ни живее во Мкд веќе некое време ако не се лажам) Од светски познатите омилена ми е а и ја сметам за најубава жена Џенифер Лопез,а потоа Софија Вергара.Исто и Моника Белучи спаѓа овде.
Во светот Бела Хадид дефинитивно, најубавите црти на лицето што ги имам видено ги има. За Македонија, не знам точно ама Илариа Кирилов стварно има убава фаца.
Од странски најубава ми е Lauren Jauregui. Од македонскиве "фејмс" личности не можам никој да изберам, затоа што секој ден по улица гледам рандом девојчиња кои се пет пати поубави, поубаво нашминкани и посредени од нив.
Моника Белучи без конкуренција! А и да плиз без пластични операции only. Не ви текнува, епа не се родила таква
Ќе те прашував,а која е Бон жита. Кога, ете ти - Над мене коментирала. (е, како читам јас по темите) Поштувам критичари со истенчен вкус за што год,лепота вклучително.
@Jovanotti, мојот коментар беше даден врз основа на тоа што ни македонскиве ѕвезди ги немам видено на пет метри од мене. Од тоа што ми се сервира на телевизија, дојдов до тој заклучок. @бон жита, дај постирај слика од твоето "натпросечно". Ние тука проста раја, шта чеш... ни вкус, ни ништо...
Мене од нашиве, надвор од оној т.н шаблон/просек ми е Црнокрак. Кога и да ја видам женава, одново се заљубувам